Havde et mindre issue med et af produkterne, skrev til nightflash og allerede samme aften var der svar. To nye lygter sendt og nu modtaget, kun to dage efter henvendelsen. Fantastisk service,... Voir plus
Kanongod lygte, som jeg havde med til Sydafrika. Perfekt til nightdrives pga. relativt smal kegle, der kan komme ind i hullerne mellem træer og buske. Kraftigere lys end de lygter, rangeren selv kørte... Voir plus
Super lommelygte på 1180 lumen. Virkelig skarpt lys. Genial opladning med usb kabel, samt at den kan bruges som power bank til opladning af feks. mobilen. Bælteclips samt bæltetaske medfølger også. Vi... Voir plus
Bestilte lygte lige før juleaften (i sidste øjeblik som sædvanlig ;-) -og var rigtig glad for den gode betjening og hurtige afsendelse, som betød, at jeg alligevel i fin tid stod med julegaven. Min m... Voir plus
Højeste anbefaling
Bedste lygter vi har. Suveræn byggekvalitet og lynhurtig levering.

Lygte i god kvalitet
Det er en fin lille lygte med flere smarte funktioner. Den lyser virkelig kraftigt.

Fik kun halvdelen med ..
Når man kun får halvdelen , af det i reklamerer med og glemmer at give mig bæltehylster med , kan det kun blive til 3 stjerner.. Den får lige en stjerne mere , for der gik ikke lang tid , før der kom aktion på min mail ,omkring problemet og de sende mig, bælte hylsteret..

Kan kun anbefale Nightflash
Kan kun anbefale Nightflash. Et rigtig glad for produktet og der gik ingen tid fra jeg havde bestilt til jeg fik min pakke. Derudover har de et stort udvalg og gode beskrivelser af produkterne, så hvis man som mig ikke ved meget, kan man let for en fornemmelse af hvilket produkt der passer til ens behov.

Super hurtig levering
Super hurtig levering, overskuelig bestilling på hjemmesiden. Så selv os ældre kan finde ud af det 👍

Fine lygter de har
Utrolig god lygte, efter køb opdagede jeg at den var dyrer på deres hjemmeside. Skrev det, og de tilbød at refundere differencen, da det var en fejl. Pakken kom nem og hurtigt

Alt som forventet.
Alt som forventet.
Købte en lommelygte, den lever helt op til beskrivelsen og prisen.

Nightflash G 3600
Super service, modtog min lygte dagen efter jeg bestilte den. Den virker perfekt er rigtig glad for den.

Réponse de Nightflash
Bestilte en lygte torsdag..
Bestilte en lygte torsdag... Havde den allerede fredag... Se DET spiller... 5 stjerner herfra...
Mvh Bent

Perfekt support!
Jeg købte fornyligt en lygte hos Nightflash, men der var desværre en fejl i lygten, så jeg kontaktede dem via deres chat inde på hjemmesiden, efter få sekunder kom jeg igennem. Jeg fortalte mit problem med en "Skive" der sad løst, "det lyder ikke rigtigt" fik jeg at vide.. "vi sender en ny lygte og retur label med det samme" nu har jeg den nye lygte og den virker perfekt.. 10 ud af 10 herfra, det er præcist sådan support skal være, kan klart anbefale!

Super service
Dette var et 2. gangs køb, jeg skulle også bruge en stærk lygte i sommerhuset. Har haft denne model (G3600) i flere år, super lygte. Da der på et tidspunkt var et problem med den gamle fik jeg straks en ny tilsendt uden problemer. Det er god service. Kan varmt anbefales.