Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Een geweldig leuk ontwerp! Niet alleen een echte "eyecatcher" (een mix van Retro en Hypermodern), maar ook echt functioneel, binnen no-time staat er een heuse lounge set voor 2 personen. Super complee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is een superfijn product, lekker zachte stof, geeft fijne warmte af, wat zeker onze dochter helpt. Met een dwarslaesie kan ze moeilijk haar temperatuur regelen en deze wrap helpt haar lekker warm... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ich habe im Dezember 2025 eine Lampe mit Weinkühler in Größe L gekauft (The Lampion). Diese wurde auch noch vor Weihnachten geliefert und funktionierte auch anfangs tadellos. Laut Beschre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een heerlijk zachte deken die zorgt voor een lekkere warmte. Heb de deken gekocht voor mijn moeder die hem mee neemt naar het ziekenhuis om tijdens de dialyse heerlijk warm te blijven. Ideaal met bijg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ameublement et de décoration
  2. Agence spécialisée dans l'organisation de fêtes
  3. Magasin de luminaires
  4. Magasin général

Écrit par l'entreprise

De perfecte sfeer Nikki.Amsterdam creëert het liefst momenten die niet snel vergeten worden. Momenten in een groot of klein gezelschap waarop je er helemaal kunt zijn. Sinds onze oprichting in 2017 ontwikkelen wij producten hieraan bijdragen. Van ontwerp tot aan het uitleveren van de producten, onze processen zijn er volledig op gericht jou een zo perfect mogelijke wannahave te bezorgen. Of je nu geniet van een intiem samenzijn tijdens een prachtige zonsondergang, ontspant in de tuin, of omringd bent door vrienden tijdens een feest – onze producten dragen bij aan een heerlijke sfeer en helpen je volledig op te gaan in het moment. In 2021 introduceerden we The.Plaid Original, een teddyzachte, draadloze warmtedeken. Deze deken biedt niet alleen comfort en warmte, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door het energieverbruik te verminderen. Onze warmteproducten, waaronder warmtekussens en zelfs verwarmde kussens voor huisdieren, laten je ontspannen en genieten van het moment. We noemden het hierboven al even. Service hebben we hoog in het vaandel staan. We behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden, redelijk, snel en oplossingsgericht. Daarnaast vinden we duurzaamheid belangrijk. Doen wat je binnen jouw mogelijkheden kunt doen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3,6

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie kwaliteit producten en snelle levering.

We hebben een heel fijne warmte deken gekocht. Heerlijk voor de herfst en winterdag. Mooie kwaliteit, geeft een behaaglijke warmte en is super zacht. Kan de verwarming een graadje lager in huis dus we besparen ook nog! :-)
Bedankt voor de snelle levering met handige instructies in de doos.
Mijn moeder van 80 wil er nu ook een als kerstcadeautje. Ze heeft het altijd snel koud.

1 novembre 2024

Fijne, betrokken service

Tussen alle verkochte items zal er vast eens iets tussen zitten wat gebreken heeft, dat kan niet anders natuurlijk. De manier waarop hiermee dan omgegaan wordt, vind ik des te belangrijker. Er is naar mijn verhaal geluisterd, er is met mij meegedacht en het is boven verwachting opgelost! Goed bereikbaar en een open houding voor feedback.
Ik raad dit bedrijf zeker aan en de dekens zijn megazacht!

19 octobre 2024

1A klantenservice/Top produkt

1A klantenservice, zeer vriendelijke en behulpzame service, producten zijn absoluut briljant. Het was zeker niet de laatste keer dat we daar iets kochten. Hartelijk dank👌👌👌👌

22 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte klantenservice

Product ontvangen. Als je wilt retourneren moet je mailen, reactie hierop duurt een week. Daarna de verwerking van de retour. Dit duurt meer dan de wettelijke aantal dagen en ook hier moet je mailen voordat je retour is verwerkt. Hele slechte klantenservice, slecht bereikbaar.

8 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie winkel met super service

Heel fijn en snel geadviseerd.
Afgelopen jaar constateerde wij lekkages in de Seat. Na melding kregen wij van de eigenaar, Maurice, een nieuwe set aangeboden.
Top bedrijf met service gericht personeel. Dank je wel, Maurice!

31 janvier 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus