Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Shein kan alleen versturen maar met het terugsturen heb ik zoveel problemen gehad dat ik nu genoodzaakt ben nieuwe kleding in de vuilnis te gooien. Het retour sturen is mij niet gelukt maar ik ben oud... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik bestel al jaren met veel plezier bij Shein. Ik betaal altijd netjes. Nu is sinds oktober mijn account geblokkeerd wegens ongebruikelijke activiteiten? Geen idee waarom ik heb niks raars gedaan. Als... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelde nooit ontvangen. Zou een refund krijgen nu maanden later nog steeds geen geld terug omdat ik item moet terugsturen maar je kunt niet iets retour sturen wat je nooit ontvangen hebt. Verder d... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

alles ging altijd helemaal goed, maar 1 keer werd ik gebeld door een meneer hij vroeg of het klopte dat ik een pakketje zou krijgen en hoe mijn naam was, er was bij hem een pakketje over de muur gegoo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de chaussures

Informations provenant de diverses sources externes

SheIn.com is mainly design and produce fashion clothing for women all over the world for about 5 years. Shop for latest women\'s fashion dresses, tops, bottoms. High Quality with affordable prices.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

artikel niet ontvangen moet wel betalen

Ik heb een artikel niet ontvangen en nu willen ze dat ik deze wel betaal. Ik ben langer klant bij shein het is altijd goed gegaan heb altijd netjes betaald. Klantenservice heeft gewoon een zin gemaakt die ze automatisch sturen als iemand een ticket maakt over een missend product. Ze zeggen dat toen het pakket hun Warehouse verliet er niks miste. Heb al 2 Tickets gemaakt en 2x zelfde antwoord van ander persoon. Ze willen het niet oplossen en doen niet eens hun best. Nooit meer ga ik bestellen op shein.

25 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Niemand helpt het op te lossen

ik heb in maart een bestelling gedaan bij Shein via Klarna.
3 van de 5 bestelde artikelen wil ik retourneren. Deze bestelling is echter niet terug te vinden, dus kan ik geen retour aanmaken. Ben er al maanden over aan het chatten en mailen met klarna. Ze kunnen me niet helpen en zeggen dat ik het met Shein op moet lossen maar die reageren nergens op. Klarna trekt zijn handen eraf omdat de retourtermijn is verstreken.
Nu zit ik met kleding die ik niet terug kan sturen, wel moet betalen en nu na aanmaning straks een deurwaarder op de stoep heb. Die geef ik de retouren dan wel mee.... Dit loopt al maanden dus...

25 octobre 2023

Oplichters.

Oplichters.

2 weken geleden een bestelling geplaatst van ruim €130,00. Voorheen nooit gedoe altijd netjes geleverd. Tot op deze keer, het zou geleverd worden in 2 pakketten. Eentje van een paar euro en de rest was een grote verpakking. Het grote pakket is nooit aangekomen, en shein weigert contact op te nemen als wij een ticket indienen. Ze sluiten de chat en negeren je. Nu al 2 weken lang aan het proberen maar nog altijd geen reactie. Ben ruim €120,00 armer door dit bedrijf.

10 octobre 2023

Slechte service.

Slechte service.
Aangeleverde producten, zonder bon van afgeleverde producten + geen retourbon. Wil je producten retourneren, moeten er foto's gemaakt worden.. waarom? En dan nog is het retourneren een ramp!
Op de site gekeken voor het retourneren, ik kom geen stap verder.. begin er niet aan!

8 octobre 2023

Scam

I order years from shein and a lot of time there where items missing or wrong. My last order was a disaster. They send wrong items, half items and also items that I never received. They never helped me out. I had to pay for everything and they stopped replying on my emails. Big big scam

30 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Hoe kan ik contact opnemen met shein

Hoe kan ik contact opnemen met shein. Ik had kleren besteld en deze zijn in twee soorten pakkettten gestuurd worden.
Pakket 1 had ik gekregen en de pakket nummer 2 is niet ingeleverd.
De pakket zou via post.NL binnen komen, toen ik de track van n tracé deed stond dat ik de pakket is afgeleverd maar dit is totaal niet zo, ik belde post.NL en ze zeiden dat ik zelf contact moet opnemen met shein. ik probeer al deze dagen een manier te vinden hoe ik contact kan opnemen met shein.

21 septembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Snelle levering en kleding past goed en ziet er goed uit.
Heb hier al meerdere keren kleding besteld en zeer tevreden!

2 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben vaste klant van Shein

Ik ben vaste klant van Shein, gaat ook meestal goed hoor, ik heb net weer een bestelling binnen, maar helaas zijn de pompom pantoffels verkeerd genaaid, waardoor ik de linkerkant niet aan kan, niet duur, maar toch 12,50 is zonde!! Ik heb al 2 mails gestuurd, maar geen antwoord!! Jammer toch!!

23 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet bestellen, is allemaal troep.

Wat een rommel. Gekreukte jurken met rare maten. Producten voor hallux valgus in een plastic zakje zonder uitleg, van een zeer slappe kwaliteit siliconen. Veel te kleine houten puzzels. Kost allemaal niet veel maar is dan ook rotzooi. En terug sturen? Ha, dat lukt je niet. Je bestelling staat niet in je account. Heb de app gelijk gedelete.

20 septembre 2023

Bestel hier niet!!

Bestel hier niet!!! Oplichters eerste klas! Bestellingen die kapot zijn. Punten die je ineens verliest. Het land dat hij steeds wisselt tussen Nederland en België.
Wil je afrekenen blijkt de bestelling ineens €25 duurder. Kortingen die er niet af gaan! Slecht slecht slecht!!!

15 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Echt leuk om kleding te bestellen

Echt leuk om kleding te bestellen. Goedkoop en voor de prijs goede kleding. Ik koop hier veel van mijn kleding. 1x een bestelling retour gezonden en ook dit ging heel soepel. Kortom fijne winkel ervaring

14 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Shein betaalt retourproduct niet terug

Shein heeft mijn retour niet juist verwerkt en nu moet ik betalen voor een product dat ik niet eens heb gehouden. Het is mijn woord tegenover dat van hen en blijkbaar heb je als klant geen poot om op te staan. Ik zal Shein nooit meer gebruiken na deze ervaring. Voor degene die dat wel doen raad ik aan om ieder product dat je retour stuurt te filmen zodat je bewijs hebt. Blijkbaar is een track & trace die aantoont dat het retourpakket is afgeleverd niet voldoende.

19 août 2023

Vreselijk

Vreselijk. Slechte kwaliteit! Klantenservice is een drama. Kapotte kleding doen ze niets mee, je kunt gewoon betalen. Slechte, slechte service!!!

25 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Nog steeds heel tevreden!

Jammer te lezen dat Shein (wereldwijd) nog zoveel negatieve reviews krijgt. Ik bestel er al enige tijd en ik ben nog steeds heel tevreden. Ik vind het een fijne webwinkel met ontzettend veel leuke spullen die ik in Nederland niet direct (fysiek of online) tegenkom. Voor het eerst heb ik nu een bestelling geannuleerd en zowel mijn geld als mijn punten die ik voor deze bestelling had gebruikt, werden binnen no-time teruggestort. Alle bestellingen worden enorm vlot verstuurd en ik krijg een seintje als het is verstuurd en wanneer ik het kan verwachten. De kwaliteit van de artikelen overtreft in de regel nog altijd mijn verwachtingen. Als er al iets kapot aankomt, dan maak ik een fotootje, stuur ik een verzoek om terugbetaling en dat is tot op heden altijd gehonoreerd.

20 août 2023

Top website

Ik heb al vele keren iets besteld en het was iedere keer prima in orde. Je maat kiezen gaat ook heel makkelijk. Toen ik een keer een fout maakte bij mijn bestelling en dat pas zag na de betaling, kon ik gelijk annuleren en had ik met 2 dagen mijn geld weer terug.

18 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik bestelde voor de derde keer een…

Ik bestelde voor de derde keer een product bij shein. Iets ging er mis volgens hun bij de betaling . Geld werd wel bij mijn bank afgeschreven. Bestelling werd aan hun kant geannuleerd. Dus weg geld. Ook kun je hun niet normaal benaderen. Dus wees gew

16 août 2023

Oplichting!

Nadat ik ze bewijs heb gestuurd van hun onjuiste restitutie bedrag, bleven ze me maar negeren. Pure oplichterij dus!!! Nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten.

9 août 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

PostNL leverde niet, maar geld snel retour

PostNL leverde het pakket niet, is nooit aan de deur geweest. Het pakket is zo weer retour gegaan. Ik was er boos over. Communicatie over levering is niet oké van Shein, maar zodra de kleding bij hen retour was had ik binnen no-time het complete bedrag van de bestelling weer op mijn rekening staan.

Van PostNL heb ik na een klacht nooit meer wat gehoord.

Al met al niet leuk dus als je je verheugd op de bestelling.

14 août 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus