Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Shein kan alleen versturen maar met het terugsturen heb ik zoveel problemen gehad dat ik nu genoodzaakt ben nieuwe kleding in de vuilnis te gooien. Het retour sturen is mij niet gelukt maar ik ben oud... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik bestel al jaren met veel plezier bij Shein. Ik betaal altijd netjes. Nu is sinds oktober mijn account geblokkeerd wegens ongebruikelijke activiteiten? Geen idee waarom ik heb niks raars gedaan. Als... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelde nooit ontvangen. Zou een refund krijgen nu maanden later nog steeds geen geld terug omdat ik item moet terugsturen maar je kunt niet iets retour sturen wat je nooit ontvangen hebt. Verder d... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

alles ging altijd helemaal goed, maar 1 keer werd ik gebeld door een meneer hij vroeg of het klopte dat ik een pakketje zou krijgen en hoe mijn naam was, er was bij hem een pakketje over de muur gegoo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de chaussures

Informations provenant de diverses sources externes

SheIn.com is mainly design and produce fashion clothing for women all over the world for about 5 years. Shop for latest women\'s fashion dresses, tops, bottoms. High Quality with affordable prices.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Waar blijft bestelling?

Zit nog steeds op bestelling van 19 juni te wachten. Volgens Shein zou dit geleverd zijn, niet dus! Op bestelling traceren staat dat het nog steeds onderweg is vanaf 27 juni. Heel slecht bereikbare klantenservice. Geld teruggevraagd, geen reactie. Nooit meer bestellen hier. GSON7R03U00NR2G.

19 juin 2023

Goede webwinkel.

Altijd erg tevreden en vaste klant.
Ik bestel hier al meer als 3 jaar mijn kleding en ben altijd tevreden er mee geweest.
Leuke printjes en een goede pasvorm.

25 juillet 2023

1 item niet ontvangen

1 item niet ontvangen! BOOS

Het pakket heb ik ontvangen. Echter ontbrak er een item. Na dagenlang heen en weer te hebben gemaild staan ze erop dat ik het heb gekregen en komt het er dus op neer dat ik ervoor moet betalen. Echt waardeloos dit. Alsof ik zal liegen voor die paar euro”s. Wat een oplichters!

14 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben het met Alissa eens ook ik heb…

Ik ben het met Alissa eens ook ik heb goede ervaringen met Shein.

Al mijn bestellingen zijn afgeleverd, was er iets niet naar mijn zin kon ik het gewoon zonder problemen terug sturen een retourlabel kon ik uitprinten kreeg nog extra bestelpunten die ik wel of niet vrijblijvend kan gebruiken.

Ik vind de service uitstekend via email contact altijd netjes en beleefd te woord gestaan!

Over het algemeen zijn de artikelen goed de kledingstoffen, schoenen, tassen zijn goed daar is niets mis mee althans wat ik ontvangen heb ben ik blij mee soms valt iets groter of kleiner uit is het gewoon terug te sturen zonder problemen.

Betalen doe ik gelijk, heb ik iets terug gestuurd wordt het netjes terug betaald en laat ik het plaatsen in mijn portefeuille dat kan in mijn account bij een volgende bestelling is het dan te verrekenen wil ik het geld weer op mijn bankrekening hoef ik het maar door te geven en het staat er weer op heel simpel.

Wel moet je goed lezen wat er wel en niet terug gestuurd kan worden bv als er spullen afgeprijsd is ( vind ik logische ) dus let daarop voor je een bestelling doet zodat je later niet hoef te zeuren en Shein de schuld geeft.

Ook hoef je hier in Nederland geen Btw of inklaringskosten te betalen dat doet Shein al, althans mijn ervaring.

Wat ik wel jammer vind is dat bij de jurken zo'n hoge taille zit, dus een korter lijf krijg wat men dikker en korter maakt. Die koop ik dan ook niet.

Solar verlichting gaat langer mee dan wat men hier koopt. Mijn ervaring!
Verder ben ik tevreden en zal zeker klant blijven.

Soms word een bestelling later bezorgt daar kan Shein niets aan doen dat ligt aan PostNL en DhL soms ligt er een briefje in de bus dat ik niet thuis was (wat wel het geval was) en moest het zelf maar afhalen zonder een adres waar ik moest zijn dat kan ook voor problemen zorgen, ga dan naar het dicht bijzijnde afhaalpunt.

8 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

7 juni iets besteld,zou 7 tot 10 dagen…

7 juni iets besteld,zou 7 tot 10 dagen duren voor de levering.5 juli nog niets ontvangen, klantenservice gemaild zonder antwoord.vandaag 9 juli krijg ik een mail dat het pakket niet kon geleverd worden door ofwel verkeerd adres of herhaaldelijke leverpogingen of andere mogelijkheden??? nooit meer bestel ik nog op shein

8 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

They don't refund money I…

I am an old customer with shein so I was tryst them
But my last order was 12 articles cost 130 euro , I return 6 pieces but they didnt refund my money its 68,- euro its now 1 month left they didnt pay me back.
So be careful from shein.nl they are not honest.

7 juillet 2023

Al 2 jaar zeer tevreden!

Ik bestel ondertussen al ruim 2 jaar bij Shein. Producten altijd netjes op tijd ontvangen. Zowel bij DHL als Post NL goede ervaringen gehad. Bij retouren altijd netjes geld terug ontvangen of verrekend met het opstaande bedrag via achteraf betalen. Ik ben heel blij met de kleding, vaak leuke printjes en goede pasvorm voor mij met een plussize maat.

3 juillet 2023

LET OP!!! toxisch

LET OP!!!! Chemische rotzooi in de kleding!
In eerste instantie geloofde ik het niet zo (alle filmpjes op social media, de artikelen op internet, enzovoort) dat er veel te veel chemische troep wordt toegevoegd aan het materiaal, de kleurstoffen enzovoort. Maar helaas blijkt het waar te zijn. Doe goed je research. En als iets te mooi is om waar te zijn, is dat vaak ook.. (goedkoop is duurkoop). Je kan er op lange termijn echt ziek van worden/lichamelijke schade aan overhouden. Ik weet dat dit heel onwerkelijk klinkt maar het is echt zo. Toen ik begon met Shein dragen werd ik steeds vaker ziek (o.a. koorts, hoofdpijn, keelpijn, misselijk), op den duur kwam ik steeds vaker berichten tegen over de hoge hoeveelheid chemische stoffen (ftalaten, formaldehyde) en ging ik de link leggen met het ondertussen maandelijks ziek zijn (nadat de huisarts niets kon vinden). Toen ben ik meteen gestopt met het dragen van die kleding en ja hoor: ik ben nu al 7 maanden niet meer ziek geweest. En ik ben niet de enige die dit had!

Shein overschrijd de Europese grenswaarde soms zelfs met 100% of meer, en het is helaas ook nog slecht voor het milieu. Kinderkleding, bikini's, tassen, schoenen.. niks is uitgesloten

Wat doen deze stoffen met je lijf:
-Formaldehyde: hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid, een ongewone dorst bij het ontwaken, concentratie-, slaap- en geheugenstoornissen. Andere mogelijke problemen zijn braken, misselijkheid en soms diarree. Contact met de huid kan tot irritatie of ontsteking leiden.
-Ftalaten: Hormoonverstoorders. ze worden gelinkt aan onder meer de ziekte met de K, diabetes, obesitas, vruchtbaarheidsproblemen en wijziging hersenontwikkelink baby's.

Zoek maar op "shein kleding giftig/shein clothing toxic

Daarbij zijn de werkomstandigheden daar ook om te janken!

15 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Pakket niet ontvangen na contact te…

Pakket niet ontvangen na contact te hebben opgenomen met klantenservice zijn ze niet bereid om het pakket opnieuw te sturen of een terugbetaling te doen. Word doorgestuurd naar DHL en DHL stuurt weer terug naar Shein
Slechte service dat dit niet word opgelost en de klant hier de dupe van is

6 juin 2023

Goede Service!!

Toen ik de review las van de shein ik was erg verbaast omdat ik nooit probleem gehad heb met shein. Ik vind het een toppe bedrijf en service! Ik heb tot nu toe heel veel dingen besteld en altijd optijden gekregen. Ik ben blij dat je zo'n goede kwaliteit kledingen zo goedkoop kan kopen. Ik zou zeggen elke mensen ervaart het anders denk ik. Maar als je je geld duurzaam wil besteden dan is shein het beste optie!

6 juin 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie kleding en betaalbaar

Mooie kleding en betaalbaar, maar je moet de kleding wel heel goed uitzoeken. Vooral reviews incl. foto's goed bekijken.
Bij mij gaat de helft meestal retour, maar de andere helft blijft naar tevredenheid.

28 mai 2023

Waardeloos

Waardeloos. De maten van 2 dezelfde
t-shirts zijn verschillend. Geen retourlabel voorzien. Retourlabel via Bpost is €5. Scam.

22 mai 2023

Communicatie slecht

Tot nu toe ging mijn bestelling betalingen en retourneren heel goed. Heb laatst een grote bestelling geplaatst en bijna alles teruggestuurd na 1 jurk, die heb ik behouden. Het retour is verwerkt en ik zie dat ik alsnog een hoge bedrag moet betalen. Heb dit gemaild naar de en het gaat om verwerkingskosten. Dit heb ik tot nu toe nooit meegemaakt! Zij hebben geen oplossing teruggekoppeld, alleen maar 100 punten overmaken naar mijn account. Heb ik niks aan. Dus heb ik 2 a 3 keer gevraagd of zij de verwerkingskosten kwijt kunnen schelden. Tot heden heb ik geen bericht ontvangen. Heel slecht communicatie!

13 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had de intentie om een telefoon…

Ik had de intentie om een telefoon hoesje te kopen. Die alvast in mijn winkelwagen geplaatst. Wat artikelen bijgevoegd om zo aan het minimum bedrag te komen om te laten bezorgen.
Heb het vooruit betaald. Zie ik later op de bon dat de telefoonhoes ( waar t mij om ging niet erbij zit) dan. Een jurkje hebben ze er dubbel bij gedaan en een tasje die ik erbij had besteld is zo ini mini. Lachwekkend. Nu ik de recensies lees ben ik bang dat ik alle moeite die ik ervoor moet doen voor niks zal zijn.. liever die rotzooi houden snders ben je ook nog 's je geld kwijt.
Ik ging vanmiddag naar dhl pakketpost moet je de retour label uitgeprint op het pakketje plakken. Nu werd ik naar een kopie winkel gestuurd lukte niet ..
Zal zo moeten zijn want na t lezen vsn de slechte recensies steek ik geen energie meer in dit brdrijf
Ik ben een groot online inkoper.
Maar zo'n ballentent heb ik nog nooit mee gemaakt! Een?maar ook nooit en nooit meer.. oja en de bezorging was okk waardeloos! Kreeg een mailtje met hele andere datum en zomaar ineens lag het pakket bij mijn buren.

10 mai 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus