Wij hebben 2 liften de. Ene is al 4 weken stuk de andere 2 dagen hebben geen monteur om te maken als je de nmg belt om te vragen zeggen ze dat hij maandag paseen monteur heeft dan is hij 4 dagen stuk... Voir plus
Lisez les avis des autres
Als ik nul sterren kon geven had ik dat gedaan. Zeer onprofessioneel bedrijf die niet eens een automatische incasso kan regelen. Vervolgens zelf constant mailen en bellen. Op de mails wordt niet gerea... Voir plus
Stadsverwarming servicekosten betaal ik 250€ per maand dus 3000€ per jaar en dan moet ik nog 3000€ terug betalen klopt niks van krijg afschrift dat ik zelfs terug krijg 188& gewoon oplichters!!! Ik ka... Voir plus
Ik lees veel negatieve reviews, maar heb zelf een positieve ervaring met NMG. Zelf 1,5 jaar gehuurd en geen problemen ervaren. Was nav de reviews wel bang voor de eind inspectie en terugbetaling bor... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Na twee jaar lekkage gevonden
Na twee jaar lekkage gevonden. Schimmel in de woning, spullen die ik kan weggooien. Tuurlijk vergoed NMG niks. Wordt doorverwezen door arrogante medewerkers “staat in je contract dat wij niet verantwoordelijk zijn” 100 keer gezegd dat zoiets niet in mijn contract staat.
Serieus slechte toko, niet aan beginnen indien je een keus hebt.
Sinds bijna een maand huurder bij NMG…
Sinds bijna een maand huurder bij NMG Wonen. In het voortraject heb ik de reviews gelezen op Trustpilot en ik ben blij dat ik ze niet voor waarheid heb aangenomen. Natuurlijk heb ik als gewaarschuwd mens goed opgelet wat mijn rechten zijn en NMG werkte goed mee om dit vast te leggen. Alle medewerkers die ik sprak waren vriendelijk en behulpzaam. Ik snap dat er individuele gevallen zijn en dat dat vervelend is, maar ik realiseer me ook dat alleen die mensen de nood voelen dit te delen. Daarom post ik hier bewust een positieve review, want die heeft NMG Wonen voor mij verdiend.
Ik wens de mensen die hier gepost hebben ook toe dat hun problemen snel en goed worden opgelost zoals ik het ervaar.
Een ster is nog te veel
Een ster is nog te veel. Lekkage in de dakgoot of je maar even op het dak wil klimmen om foto’s te maken. Sporen ze daar eigenlijk wel!
Huur hier gewoon niet.
Huur hier gewoon niet.
Na het verlaten van de huurwoning hebben wij een flinke factuur gekregen waar wij het niet mee eens zijn. NMG heeft hier geen boodschap aan. Na heel veel ellende hebben wij ervoor gekozen om een compromis te sluiten en een deel te betalen. Alsnog komen ze een jaar later ons stalken met aanmaningen. Bellen heeft geen zin,afhankelijk van welke medewerker je treft krijg je of te horen dat het een foutje is of dat je gewoon alles moet betalen. Te belachelijk voor woorden. Al met al hele vervelende ervaring!
Ook tijdens het huren was een reparatieverzoek indienen nutteloos. Ze komen langs, geven jou de schuld, doen niks en gaan weg. Pas na 5 KEER hebben ze erkend dat het hen schuld was. En wij mogen ervoor betalen natuurlijk.
Al jaren sta ik ingeschreven..
Al jaren sta ik ingeschreven, wanneer ik als 1 van de eerste reageer op een huis voor een bezichtiging word ik nooit uitgenodigd. Zelf veel eigen vermogen opgebouwd daardoor heb ik al aangeboden de huur een jaar voor te schieten zelfs dan doen ze geen moeite om je een uitnodiging te sturen voor alleen een bezichtiging. Wanneer je hierna vraagt wordt je genegeerd. Ik zou hier nooit gaan huren, verschrikkelijke klantenservice en erg mensonterend zijn ze.
This is so far one of the worst…
This is so far one of the worst services I've ever experienced in my life. Poor communication, you should be happy if someone even responds something. STAY AWAY from them if possible.
Met een buitenlandse naam al 2 jaar…
Met een buitenlandse naam al 2 jaar ingeschreven, meer dan 15x gereageerd nog nooit 1 uitnodiging gekregen. Vorige maand een nieuwe account aangemaakt met een autochtone naam en hup ik mocht meteen langs komen om te bezichtigen. Ik durf het bedrijf hier niet mee te confronteren gezien de huidige woningnood wil ik nergens mijn ruiten in gooien. Mentaal doet het me wel wat. Ondertussen ga ik verder met mijn zoektocht.
Oplichting
Voor 17 minuten werk (dit staat ook op reparatiebon/factuur) moet ik nu een bedrag van Euro 219,- betalen aan NMG (doorbelasting van de factuur van Whirlpool aan NMG).
Dit bedrag is buitenproportioneel, neigt zelfs naar oplichting.
Ik heb voorgesteld een fair bedrag te betalen maar NMG wil hier niet aan meewerken.
The support service is useless
The support service is useless
For every single step to leave an appointment with have to chase them up
To get new tenant for visit, I called many times to get the inspection on time , to finally plan it ( it's their job not mine)
When all is finished - this is not the end - I needed to call them several time to get my deposit back (all green on my side during the inspection)
I really not advice to go with them - worst service I ever had to deal with - each day a different speech that doesn't match with what they said the day before
Unprofessional
Nooit meer via NMG
3 jaar een appartement gehuurd aan de irenestraat, in het 1e jaar al kunnen opdraaien voor het maken van een keukenkastje die slecht was geïnstalleerd met de bouw, met een rekening van 200,- (welke volgens NMG onder de onderhoudskosten zouden vallen)
Keukendeurtje 3 maanden kwijt geweest en maar half terug gezet. en
Vervolgens toch de rekening krijgen met een excuses dat er een fout is gemaakt en ik toch de 200,- moet betalen!!
daar uit eindelijk weggegaan met een hoop kosten van ruim 2000,- die deels onterecht bij mij neer worden gelegd. Zoals schoonmaak werkzaamheden van een tegelwandje die ik notabene zelf heb laten plaatsen. 3 uur hebben ze in rekening gebracht voor het schoonmaken van 2 wasbakken en een tegelwand achter het aanrecht. En dit zijn maar 2 van de onterechte kostenposten op het lijstje.
Ronduit schandalig.
Ik wil iedereen waarschuwen voor de eindinspectie en weet waar je recht op hebt!
Ik zou nooit meer via deze instantie willen huren.
Incompetentie, onbekwaamheid, nalatigheid en slechte trouw.
Dit makelaarskantoor heeft een erkende incompetentie, onbekwaamheid, nalatigheid en slechte trouw.
Sinds mei 2023 onze badkamer vertoont aanzienlijke schade, wat leidt tot een ernstige overlast in ons dagelijks leven. Concreet lekt er zoveel water dat onze laminaatvloer al beschadigd is geraakt. Dit vocht is na verloop van tijd steeds donkerder geworden, wat duidt op een toenemend probleem dat onmiddellijke aandacht vereist.
In reactie op onze klacht, hebben ze een medewerker gestuurd om de situatie te beoordelen en beloofde u ons terug te bellen om een afspraak voor reparatie in te plannen. Het is nu echter april 2024 en er zijn meer dan 11 maanden verstreken zonder enig zichtbaar resultaat. Mijn herhaalde oproepen naar uw kantoor en mijn emails hebben niet meer dan herhaaldelijke excuses opgeleverd, waarbij steeds wordt beweerd dat de verantwoordelijke persoon niet beschikbaar is, zonder enige concrete actie te ondernemen om ons probleem aan te pakken.
Het vochtprobleem in het huis wordt steeds ondraaglijker, aangezien het niet alleen beperkt blijft tot de badkamer, dat al een schimmelprobleem heeft. Op verschillende plaatsen in het huis is het parket losgekomen en de muren zijn bedekt met schimmel. De kou veroorzaakt door het vocht heeft me gedwongen de verwarming vaker en langer aan te zetten dan normaal. Het feit dat u weigert het badkamer te repareren, ondanks uw contractuele verplichtingen, heeft invloed gehad op de gezondheid en financiën van de mensen die het huis bewonen en maandelijks de huur betalen.
Dit niveau van verwaarlozing en gebrek aan respect en ongevoeligheid jegen ons als huurders is uitermate frustrerend en onaanvaardbaar. Naast de juridische maatregelen zal ik doorgaan met het continu delen van mijn zaak op sociale media, zodat de reeds erkende incompetentie, onbekwaamheid, nalatigheid en slechte trouw van deze makelaarskantoor steeds meer openbaar wordt.
Ik heb mezelf kandidaat gesteld voor… woning in Dongen
Ik heb mezelf kandidaat gesteld voor een huurwoning onder 2 namen een autochtone westerse naam en mijn echte naam. Hoe komt het dat mijn echte naam niet is uitgenodigd voor een bezichtiging en mijn neppe naam wel? Dat dit nog gebeurd in 2024.
Vreselijk om hier een woning te huren
Vreselijk om hier een woning te huren. Zij verwachten huur, maar zodra er iets mis is duurt het eeuwig voordat ze het oplossen, of ze lossen het helemaal niet op.
Ze tonen totaal geen empathie. Ze liegen je voor tot dat je het uitzoekt en erachter komt dat hetgeen zij gecommuniceerd hebben niet op de waarheid berust.
Wij zijn heel erg blij met de…
Wij zijn heel erg blij met de betrokkenheid van de makelaar in Rijssen.
Betty heeft ons geholpen.
De communicatie was helder, zeer vriendelijke en behulpzaam. Dankzij Betty hebben wij ons (huur)droomhuis gevonden.
Heel erg bedankt!
Very bad service and unprofessional…
Very bad service and unprofessional employees, the only concern about this agency is little work, ask for money and not solving your issues or break their contract obligations! I rented an apartment in Huis ter Heide, the building is 6 years old and there is no isolation, every noise is heard, as simple as a flush of the toilet, unbelievable! Very expensive rents, no maintenance and no service, don’t rent with these people!
This is the worst rental company you…
This is the worst rental company you cand find. They simple don't care about the tenants and their complains . If you have other options , go for it . Run away from nmg . Multiple failures in a brand new apartment and no actions taken form ngm. Worst costumer service ever the reply is always "that subject is with much colleague , is not here but he will call you back " they never call. Working/ support hours are also a comedy
HUUR NOOIT BIJ NMG EN IN DE BUNKERTOREN…
HUUR NOOIT BIJ NMG EN IN DE BUNKERTOREN EINDHOVEN! Gebreken worden niet opgelost, maar toch wel de huur verhogen. Zeer slechte communicatie en organisatie. Lossen niks op. Je betaalt veel huur en servicekosten voor niks. Amateurs eerste klasse.
Eersteklas oplichters
Eersteklas oplichters. Heb al drie jaar last van lekkage, bij ieder telefoontje is degene die er verantwoordelijk voor is toevallig niet aanwezig of in gesprek waarna je de belofte krijgt een andere keer terug gebeld te worden, wat uiteindelijk nooit gebeurt.
Minder dan 1 ster kan ik helaas niet…
Minder dan 1 ster kan ik helaas niet geven. Heb geen goed woord te zeggen over dit bedrijf. Heb een jaar via hun gehuurd gezeten. Heb 2 weken koud water gehad door een defecte warmtepomp voordat ze een monteur stuurde. Na de huur op te hebben gezegd na 3 maanden nog steeds mijn borg niet retour. Ik zou zeggen huur nooit een woning via NMG als je jezelf ellende wil besparen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.