Super service. God vejledning da jeg var i butikken på Nørrebro. Købte og aftalte levering. Levering var fuldstændigt som aftalt. Min kommode blev båret til 4. sal, udpakket, monteret ben og sat på... Voir plus
Lisez les avis des autres
Synes fragten var lidt træls. Fragten kostede 60 kr, og der gik mere end en uge før min pakke kom, og i den uge hørte jeg ingenting, men kunne se at de havde reserveret pengene. Jeg synes det var... Voir plus
Har fået leveret en virkelig smuk skænk, som ligner præcis den på billederne - hvis ikke flottere 😄 Svarede hurtigt på spørgsmål, selv på en søndag, og der var fin kommunikation ang. levering. Selve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fuldstændig fantastisk service 👏🏻 Jeg bestilte et tæppe online hos No 78, der blev leveret allerede dagen efter. Farven var virkelig smuk, men jeg blev alligevel i tvivl, om det nu var den ri... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
No78 er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Vi sælger hovedsageligt håndlavede møbler og håndlavede kurve, men ellers spænder universet bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler og veludførte snedkermøbler.
Coordonnées de contact
Danemark
- no78.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
SNYDER FOLK FOR PENGE
SNYDER FOLK FOR PENGE
Sindsyg dårligt service i den butik! På Amagerbrogade. Vil virkelig fraråde folk at købe noget der fra! Han snyder folk for penge. Betaler ikke pengene tilbage for møbler han ikke har kunne levere. Har også hørt fra nogle møbelsnedkere at han ikke betaler de penge han skylder for møbler de har bygget til ham.
Sidste gang jeg handler hos Nova Møbler
Jeg har nu haft flere dårlige oplevelser med Nova møbler og ser dem som værende uorganiseret og uprofessionelle.
Denne gang købte jeg en pude via deres Instagram profil, jeg bestilte en stor pude til 395 kr. Jeg modtog med posten en meget lille pude med to pletter på og vaskemærket indeni var klippet i. Via instragram aftaler jeg med en venlig dame, at jeg skal hente en ny pude på Nørrebro og tænker, at det var fint det løste sig. I dag lørdag, bruger jeg så tid og penge på at tage ind og bytte puden, her finder jeg ud af, at de også havde sendt mig en forkert størrelse. Manden bag disken, vælger surt at forsvare sig selv og ikke så meget som et undskyld eller nogen form for venlighed modtager jeg. Nu har jeg så endelig fået den rigtige pude uden pletter og kommer aldrig igen.
Farvel og tak....
Dygtig sælger og dejlig atmosfære nova…
Dygtig sælger og dejlig atmosfære nova møbler i amagerbrogade.
Dejlig atmosfære og dygtig sælger. Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal købe flere møbler.
Marie Jensen Super kvalitet og service super glad...
Super kvalitet og service super glad for mit linoleumsbord jeg har købt hos Nova møbler og fået leveret.
Kan anbefales
Dårlig kvalitet
Jeg købte et tæppe hos Nova Møbler. Udstillingstæppet i butikken var gået op i siden, men ekspedienten forsikrede mig om at det ikke kunne ske. Det troede jeg desværre på, og der gik selvfølgelig ikke lang tid før mit tæppe var magen til tæppet i butikken. Jeg har oplevet en helt enorm uvilje til at finde en løsning, og jeg bliver igen og igen sendt videre, så nu står jeg med et ubrugeligt tæppe til 3600 kr.
Rigtig god oplevelse hos Nova møbler.
Rigtig god oplevelse hos Nova møbler.
Både i butikken i Aarhus og online hvor vi endte med at bestille en sofa d. 19.Januar 2020. Hele vejen igennem har vi oplevet super kompetent rådgivning og service
Idag modtog vi sofaen, leveret til døren, trods vi bor på 1.sal i en smal opgang.
De bedste anbefalinger til Nova Møbler, vi kommer absolut til at handle hos dem igen.
ingen varer og ingen penge retur...
Vi købte i august måned en skænk og et sofabord i Nova Møbler på Amager. Varerne blev bestilt til at skulle leveres på vores adresse.
Efter 7 uger havde vi stadig intet hørt, hvorfor vi ringede til dem og fik afvide at varerne stod på en containerskib og først kunne leveres 5 uger senere.
Vi fulgte opkaldet op med en mail og gjorde opmærksom på at vi ikke ville acceptere en så sen levering da dette aldrig har været aftalt. Nova Møbler bekræftede herefter at de ville levere d. 1/11. Dette accepterede vi og tog en halv fridag for at kunne være hjemme for at tage imod vores varer. D. 1/11 ringer Nova Møbler og meddeler at de alligevel ikke kan levere varerne, da den ene varer ikke er kommet hjem.
Vi annullere derfor købet hos Nova Møbler, hvilket bliver accepteret, men her 2,5 måned senere har vi stadig ingen penge set på trods af at vi rykker hele tiden og for godt en uge siden stoppede de helt med at svare på vores henvendelser.
Vi har politianmeldt Nova Møbler, da jeg vi et udestående med dem på 8250,- der er betalt tilbage i August og som vi efter en ind til videre meget lang kamp begynder at frygte vi aldrig ser igen. 😓🤬
Ville ønske jeg havde læst de andre anmeldelser..
Dårlig oplevelse fra start til slut. Dårlig kvalitet som ikke lever op til det der er i butikken/beskrevet online. Elendig service. Der er masser af undskyldninger og det er altid andres skyld at tingene ikke fungerer for Nova møbler. Brug jeres penge et andet sted...
Leverer ikke varen - hold jer væk!
Jeg købte i starten af februar 2019 en kommode, der skulle leveres efter 12 uger. I slutningen af juni 2019 har jeg stadig ikke modtaget varen. Jeg har gentagne gange ringet og rykket, men hver gang bliver det udskudt. Jeg har også ringet til hovedkontoret, men de henviste bare til butikken.
Jeg har nu bedt butikken om pengene tilbage, da jeg aldrig har set skyggen af varen. Jeg har ikke hørt fra dem endnu, og da de ikke tidligere har vendt tilbage på min henvendelser, tvivler jeg på at de gør det denne gang.
En rigtig dårlig oplevelse jeg ikke kan anbefale.
Jeg kan nu tilføje mig selv til listen…
Jeg kan nu tilføje mig selv til listen over rigtig utilfredse kunder, der har handlet hos Nova møbler (Nørrebrogade, København). Jeg vil opfordre andre til at undlade, at handle der.
Jeg købte et møbel hos Nova, som begyndte at slå en stor revne hele vejen midt igennem møblet. Jeg henvendte mig til butikken og blev lovet et nyt møbel og lovet at butikken ville vende tilbage, når de havde et nyt jeg kunne få. Efter 3-4 måneder henvendte jeg mig igen til butikken, da jeg ikke havde hørt noget fra dem og igen blev jeg lovet, at butikken ville kontakte mig, når de havde et nyt møbel. Efter at have ventet yderligere 3 måneder mere, henvendte jeg mig endnu en gang og fik denne gang af af vide, at butikken havde problemer med deres træmøbler, som bliver importeret fra indonesien og ikke kan tåle den danske luftfugtighed. Butikken foreslog mig så, at jeg nu kunne komme ned i butikken for at se om jeg kunne finde et andet møbel. Jeg besøgte butikken og kunne ikke finde et andet møbel som kunne passe ind i mit hjem. Jeg blev foreslået at komme igen i butikken to-tre uger senere, da de vare lige ved at få nogle nye varer hjem. Jeg var senere igen forbi butikken, men da jeg ikke fandt noget kontaktede jeg butikken og bad om i stedet at få mine penge tilbage. Jeg havde herefter en rigtig ubehagelig samtale med ejeren af butikken, som talte nedladende til mig og som mente, at jeg skulle have sagt fra starten af at jeg ville have pengene tilbage, hvilket jeg var ret uforstående overfor da jeg selvfølgelig indledningsvis (næsten et år tidligere), havde tillid til, at jeg kunne få et nyt møbel inden for en rimelig tid. Jeg måtte debattere frem og tilbage med ejeren før han til sidst accepterede at give mig pengene tilbage. Jeg vidste heldigvis, hvad jeg som forbruger har krav på - havde jeg ikke vidst det, er jeg i tvivl om, hvorvidt han ville have givet mig pengene. Herefter fulgte en arrogant og ikke-imødekommende mailkorrespondance, da vi skulle finde ud af hvordan det beskadigede møblet kunne blive hentet tilbage af butikken. Det skulle tydeligvis ske på hans vilkår. Jeg fik mine penge tilbage, men jeg kan på ingen måde anbefale nogen at købe deres møbler hos Nova efter den oplevelse.
KØB ALDRIG NOGET VED NOVAMØBLER !!!
Har desværre købt et spisebord. Eller det troede jeg jeg havde, men det der er blevet leveret er en tynd billig spånplade med lidt microcement behandling på overfladen og de lovede at det var det stærkeste materiale overhovedet. Inden for de første 12 timer skaller lak og microcement af og jeg ringer med det samme da butikken åbner. De lover at finde en løsning hurtigt da det selvfølgelig ikke er iorden. Derudover finder vi ud af af bordet hænger på midten selvom der ikke står noget på det, der er hakker, ridser og skarpe kanter og stellet under er både skævt monteret, det er ustabilt og jernet der skulle stabilisere borde nedenunder er vendt forkert, så det tynger bordet i stedet for at styrke det.I virkeligheden er det ret simpelt! I lover efter mange mails fra os(som i heller ikke altid svarer på), tlf-opkald og billeder at vende tilbage. Men vi har intet hørt! Nu er stellet også begyndt at skalle af. Pigerne der arbejder i Århus lover en masse, og forstår ikke vi ikke får pengene, men det er tydelig at "chefen" er mega ligeglad, taler grimt, råber, og holder ikke hvad han lover. Ifølge købeloven har vi ret til at få vores penge retur når der er mere end 4 fejl på varen. Også selvom det er specialfremstillet. Havde der kun været 3 fejl ville de skulle reparere det, men over 4 fejl så har vi krav på pengene retur. Men i nægter det stadig efter 69 dages kamp. Men vi giver ikke op!!!
Aldrig aldrig aldrig køb noget i denne "forretning".
Fin service
Jeg har altid fået god service hos Nova Møbler. Indehaveren Saha er klar på at hjælpe, hvis der er problemer med produkter købt hos ham - selv efter de to års reklamationsret er overskredet. Og så er han også flink til at forhandle en god pris.
Jeg har netop fået ompolstret nogle hynder, og de er blevet meget flotte.
Jeg kan se Nova-møbler får en del…
Jeg kan se Nova-møbler får en del kritik.
Jeg har dog haft to gode uafhængige oplevelser. God service og fine produkter. Vil helt sikkert handle der igen.
sofa og skænk
Jeg fik i dag min sofa og skænk leveret. super service super fede møbler.
Der vil jeg bestemt handle igen.
To mand kom med møblerne, fik det pakket op og stillet op, og tog endda papkasserne med.
super service!!
Sjusket, forsinket og ærgerligt.
Virkelig ærgerlig handle-oplevelse og kvalitet.
Vi bestilte en skænk, som så ret flot ud. Leveringstiden var forlænget, kunne vi forstå, så vi var forberedte på de 6-8 uger. Men leveringen blev efter 8 uger udsat gentagende gange med ærgerlige forklaringer. Vi fik vores skænk efter ca. 5 måneder. Årsagen var noget med, at en container ikke kunne komme igennem noget told, hvis jeg husker rigtigt.
Kvaliteten er ringe.
Det er mærkeligt, for der står, at det er håndlavet dansk design. Men møblet blev vi oplyst, sad fast i en container på vej fra et land langt væk.
Få uger efter opsætningen, er toppladen, der er limet på finer-træet begyndt at give sig i de fleste kanter. Man kan se, at pladen er sømmet i sjusket, da sømmene har givet sig og vokset lidt op i pladen - og det har man forsøgt at slibe væk så der er brud i designet og træårene. Man kan både se søm, afslibning og ophold i designet. Skufferne skal skubbes ud og ind forsigtigt for ikke at ramme siderne inden i. Et håndtag manglede desuden.
Bundstykket til skænken med benene, kommer ikke med skruer eller lign. - man skal sætte skænken løst oven på. Man skal altså være forsigtig med ikke at rokke den frem og tilbage. Hvis du har børn, er det ikke et oplagt valg.
Det var nogle af et utal af skuffelser.
Alt i alt et ringe produkt til prisen. Meget i IKEA er af væsentlig bedre kvalitet.
"Håndlavede moderne dansk designede kvalitetsmøbler" - arh hva.. kvalitetsmøbel kan man ikke just kalde denne her skænk.
Men flot, når man står lidt på afstand og der ikke er for meget lys, det er den.
Bare jeg OGSÅ havde læst anmeldelserne…
Bare jeg OGSÅ havde læst anmeldelserne inden ……
Bare jeg havde læst anmeldelserne af Nova Møbler, så havde jeg heller ALDRIG handlet hos dem!
Den 29. december 2018 bestilte og betalte jeg for en hynde til min stol i deres Helsingør afdeling, og jeg fik at vide, at den nok ville være klar til afhentning i midten af januar. Efter at have rykket en del gange, får jeg endeligt at vide, at hynden er klar til afhentning i Helsingør i midten af sidste uge. Da jeg kom for at hente den torsdag den 7. februar, fik jeg at vide, at hynden desværre lå i deres københavnerafdeling, men de ville komme forbi hjemme hos mig om lørdagen og aflevere den mellem kl. 10.00 og 11.00. Jeg sad klar og ventede hjemme, men der kom ingen hynde. Jeg tog herefter op i Helsingør afdelingen, hvor de beklagede, at hynden ikke var blevet afleveret, men at de i øvrigt stadig ikke havde hynden. Jeg havde nu efterhånden mistet tilliden til forretningen og troen på, at jeg nogensinde vil få hynden, og jeg var træt af alle Nova Møblers undskyldninger, så jeg bad om at få mine penge retur.
Ekspedienten telefonerede herefter med en kollega fra københavnerafdeling, som bad om at tale med mig. Og den samtale var helt mafiaagtigt, jeg har aldrig oplevet noget lignende!! han råbte og skreg og truede med, at jeg skulle være glad for, at han ikke var tilstede i forretningen i Helsingør, og jeg kunne godt skyde en hvid pind efter at få mine penge retur. Jeg kan i øvrigt se af andre anmeldelser her på Trustpilot, at jeg ikke er den eneste, som har oplevet denne fuldstændig grænseoverskridende behandling i telefonen.
Ekspedienten i forretningen i Helsingør kunne godt se, at hans kollega var gået for vidt, og han lavede en tilbageførsel af de 1.200 kr., som jeg havde betalt for hynden. Jeg har dog på fornemmelsen, at processen er blevet stoppet, for selvom beløbet skulle være tilbageført lørdag den 9., er pengene stadig ikke gået ind på min konto.
Så det lader til, at jeg er blevet 1.200 kr. fattigere og en erfaring rigere. Mit råd er derfor: Handl aldrig hos Nova Møbler!!
Bare Jeg havde læst anmeldelser inden…
Bare Jeg havde læst anmeldelser inden jeg handlede hos Nova Møbler, Nørrebrogade. Så havde jeg ALDRIG købt noget der! Jeg blev begejstret for et flot linoleumsbord jeg så i udstillingen og bestilte en stor linoleumsbordplade med afrundede hjørner og en egetræsfiner kant. Der tog meget lang tid at få den færdig men endelig fik vi at vide at var klar og vi lavede en aftale med forretningen om at komme et par dage senere. Da vi var bordpladen alligevel ikke komme ( noget med en nedbrud i en af deres biler), men man kunne åbenbart ikke finde ud af at SMS/ringe til os !! Til gengæld ville de så levere pladen, hvilket også bare manglede, så vi måtte igen sætte tid af til bordpladen! Da pladen kom så jeg straks at egetræsfiner kanten ikke var ordentligt sat sammen. Enderne nåede ikke hinanden så der var en tydelig mørk `streg` ved sammenføjningen. Ringede straks til forretningen, som sagde at der nødvendigvis måtte være et samlingssted når der ingen hjørner var. Det kunne jeg godt selv regne ud, men holdt fast ved at enderne skulle støde sammen og at det var vel det man havde professionelle håndværkere til. Vi aftalte at jeg sendte billeder! Efter et par dage får jeg besked om at de ikke kan godtage reklamationen da der må være en samling et sted. Jeg sender en ny besked om at enderne ikke MØDER hinanden og hører ikke fra dem. Efter 14 dage kommer jeg forbi og mærkeligt nok har de ikke modtaget min mail (!!) selvom det der den mail vi hele tiden har kommunikeret på!!. Jeg er stadig ikke tilfreds og de tilbyder så at lave en krydsfinèrbordplade!! da der jo så ikke er noget egetræsfinerbånd. Der jo ikke det jeg vil have! Jeg bliver ringet op og snakker med en der er meget ubehagelig og lettere aggressiv og pikeret over at jeg mener at det er uprofessionelt udført. Det hele ender med at der vil komme en og SE på det. Det synes jeg er en rigtig god idé. Igen må vi sætte (arbejds) tid af til operation bordplade, og lave en fast aftale mellem 11-12. Der kommer selvfølge ingen! Og igen ingen besked. Kl 12.45 får jeg fat en en, der beklager men de har travlt, men der en en på vej. Altså ikke lige SMS med vi er forsinkede!! Adresse har han så ikke styr på men ringer på et andet sted. Da jeg ringer til butikken, nu på vej ud af døren får jeg huden skældt ud over at jeg forstyrrer - de har travlt. Nå, men manden kom ind, kasted et blik på bordet, og synes at det så glimmerende ud! "Hvis du ikke var tilfreds med det, ville du aldrig blive tilfreds", og så var han ude af døren_ Så jeg kan kun anbefale at man holder sig langt væk fra denne butikskæde. Så vidt jeg har læst er der nogen der har være ude for mere grelle ting så jeg vil da opfordre til at folk overvejre at kontakte Forbrugerklagenævnet. vh Lotte
Forfærdelig butik!!!!!!!
Jeg købte et tv møbel i Nova møbler på Nørrebrogade. Da jeg får tv møblet leveret er det fuldstændig riset. Jeg beder om at få mine penge retur, men de svarer tilbage, at de kun kan give mig et tilgodebevis. Da jeg nogle måneder senere vil købe en lampe fra deres butik, fortæller de mig, at tilgodebeviset kun kan bruges på ting af deres eget mærke. Jeg føler mig simpelhen så snydt og jeg sætter aldrig mine ben i denne butik mere.
En OK oplevelse, opvejet af fin kundepleje.
Min oplevelse har overordnet været acceptabel.
Jeg købte en sofa, hvor leveringstiden var længere end jeg indvilligede i.
Novamøbler forklarer, at det skyldtes forsinkelser hos producenten af sofaen, og jeg godtager denne forklaring.
Det er tydeligt at Novamøbler har ønsket mig en så god oplevelse som muligt, forsinkelsen til trods. De forstod min frustration, og sørgede for at holde mig i loopet efter jeg bad om at blive opdateret, og ydede en ekstra indsats for at få leveret min sofa hurtigst muligt.
Selve oplevelsen er til 3 stjerner. En vare, der ikke leveres som forventet, og som jeg selv må rykke på. Dog tilføjer jeg en ekstra stjerne, da kundeplejen i mit tilfælde har været i top.
Jeg vil anbefale Novamøbler at blive bedre til at holde sine kunder opdaterede omkring eventuelle forsinkelser i leverancen.
Stilhed er værst af alt!
Uacceptabel kundeservice
Alt lige fra kundeservice til møblernes kvalitet er helt uacceptabelt. Jeg har købt flere forskellige møbler i butikken og med alle tingene har der været problemer. Ualmindeligt lange leveringstider, som hele tiden bliver forlænget og deadlines der ikke overholdes. De er nedladende og reagerer ikke på reklamationer. Det er en kamp at få ombyttet varer hos dem.
Havde jeg vidst dette på forhånd havde jeg holdt mig langt væk og ikke lagt en øre i firmaet.
Mine køb er lavet i 2018.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.