Super fin hjemmeside, hurtig levering. Jeg bestilte både varer fra Reshale og Alm. Jeg kan overhovedet ikke se at varerne fra Reshale har været brugt eller for den sags skyld åbnet. Varerne blev teste... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg købte luftmadras og sovepose hos Nordic Gear. Begge dele er lækker i kvalitet. Selve handlen gik som smurt. Jeg synes hjemmesiden er indbydende og med gode informationer om produkterne. F.eks f... Voir plus
Har sovet på det oppustelige liggeunderlag ( pro versionen ) og med 3 sæsoner soveposen. Jeg syntes alt i alt at begge ting var virkelig lækre, der kunne dog godt være en lidt større “hovedepude”/... Voir plus
Jeg bestilte en såkaldt camping ovn i rustfrit stål (udendørs) til at varme mad med brænde eller tabletter. Handlen gik hurtig og fint.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi hos Nordic Gear er passionerede udendørsentusiaster med en fælles vision om at forbinde mennesker med naturen gennem komfortabelt og pålideligt udstyr. Vores rejse begyndte med ønsket om at skabe produkter, der ikke kun opfylder kravene fra ekstreme eventyrere, men også skaber oplevelser, der varer livet ud. Med en dyb forståelse for de skiftende naturmiljøer i Norden, har vi skabt en kollektion af udstyr, der er designet til at tage dig med på en rejse dybt ind i naturen. Vores produkter kombinerer den autentiske skønhed i den nordiske natur med innovative teknologier og bæredygtige materialer. Vores hold er sammensat af designere, eventyrere og miljøforkæmpere, der deler samme passion for udendørs livsstil. Vi stræber efter at levere produkter, der overgår forventningerne og giver dig mulighed for at udforske og fordybe dig i naturens vidundere, uden at gå på kompromis med komfort og holdbarhed. Uanset om du er en erfaren opdagelsesrejsende eller blot ønsker at tilbringe mere tid i naturen, er Nordic Gear din pålidelige partner på vejen. Vores mål er at inspirere og udstyre dig til uforglemmelige øjeblikke, hvor du kan forbinde med naturen og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du valgte at udforske verden med os. Dit Nordic Gear Team
Coordonnées de contact
Horsens, 8700, Brådhusvej 23, Danemark
- info@nordic-gear.dk
- nordic-gear.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hurtig levering. Havde et spørgsmål ang. betaling, og der var hurtig hjælp telefonisk. Vi har dog ikke fået afprøvet luftmadrasserne endnu⛺️🏕️
En fejl blev til en god oplevelse.
En fejl blev til en god oplevelse.
Fejl i ventilen så den ikke holdt luften, blev til en positiv oplevelse hvor tillid og hurtig bytning var fantastisk.
Tak for jeres hurtige reaktion og bytning så den kunne komme med datteren på lejr / udeliv.
Meget positiv oplevelse og tak for jeres gode produkter.
Kh Lausten Ryde.
Præcis levering 👍
Varen kom meget hurtig og ser ud til at være god kvalitet.
Liggeunderlaget har kun været testet derhjemme endnu, men glæder mig til at sove på det.
Super hurtig og kompetent service
Super hurtig og kompetent service. Shelteret blev leveret og samlet indenfor 3 uger.
Martin, håndværkeren , var både dygtig og serviceminded.
Alt-i-alt en god oplevelse
Fantastisk shelter som passer til vores…
Fantastisk shelter som passer til vores behov . Vi fik den bygget på 2 timer. Vi bestilte et for lille myggenet men hurtig ombytning
Lynhurtig levering og en rigtig fin…
Lynhurtig levering og en rigtig fin luftmadras.
Ingen dikkedarer!!
Ingen dikkedarer!!
Modtog i går mine to luftmadrasser, som blev pumpet nemt op med fodpumpe og sat nemt sammen med den anden luftmadras. Nu kan sommeren med festival og camping bare komme an!
Vores FDF Kreds brugte et tilbud fra…
Vores FDF Kreds brugte et tilbud fra Nordic Gear en ansøgning fra en fond. Da vi fik tilkendt pengene var tilbud desværre ikke længere gældende Men da vi skrev til kundeservice og fik en aftale med dem at de ville genåbne og lave tilbuddet igen til os så vi kunne bruge pengene på præcis det som vi har søgt dem til. Super service.
Hurtig og effektiv handel
Hurtig og effektiv handel.
Mega let tilgængelig madres, der fylder intet. Ungerne elsker den og den har været med på trampolinen, stranden og haven uden problemer.
Super hurtig levering og lækker madras…
Super hurtig levering og lækker madras samt sovepose. Smart med den indbyggede pumpe, kan varmt anbefales 🤩
Hurtig levering. Super nemme at pumpe op. Til den smalle side og ikke så lette at få til at blive siddende sammen.
Fantastisk hurtig og flot opsætning af…
Fantastisk hurtig og flot opsætning af et godt produkt 🤗mini sheltor med forbænk.
produktet levede ikke op til…
produktet levede ikke op til forventning og virker som en billig kina kopi
Nemt og bekvemt
L’expérience Trustpilot