Nordic Gear Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Super fin hjemmeside, hurtig levering. Jeg bestilte både varer fra Reshale og Alm. Jeg kan overhovedet ikke se at varerne fra Reshale har været brugt eller for den sags skyld åbnet. Varerne blev teste... Voir plus

Jeg købte luftmadras og sovepose hos Nordic Gear. Begge dele er lækker i kvalitet. Selve handlen gik som smurt. Jeg synes hjemmesiden er indbydende og med gode informationer om produkterne. F.eks f... Voir plus

Har sovet på det oppustelige liggeunderlag ( pro versionen ) og med 3 sæsoner soveposen. Jeg syntes alt i alt at begge ting var virkelig lækre, der kunne dog godt være en lidt større “hovedepude”/... Voir plus

1. Service e-commerce
  2. aussi dans
  3. Magasin de matériel de camping

Écrit par l'entreprise

Vi hos Nordic Gear er passionerede udendørsentusiaster med en fælles vision om at forbinde mennesker med naturen gennem komfortabelt og pålideligt udstyr. Vores rejse begyndte med ønsket om at skabe produkter, der ikke kun opfylder kravene fra ekstreme eventyrere, men også skaber oplevelser, der varer livet ud. Med en dyb forståelse for de skiftende naturmiljøer i Norden, har vi skabt en kollektion af udstyr, der er designet til at tage dig med på en rejse dybt ind i naturen. Vores produkter kombinerer den autentiske skønhed i den nordiske natur med innovative teknologier og bæredygtige materialer. Vores hold er sammensat af designere, eventyrere og miljøforkæmpere, der deler samme passion for udendørs livsstil. Vi stræber efter at levere produkter, der overgår forventningerne og giver dig mulighed for at udforske og fordybe dig i naturens vidundere, uden at gå på kompromis med komfort og holdbarhed. Uanset om du er en erfaren opdagelsesrejsende eller blot ønsker at tilbringe mere tid i naturen, er Nordic Gear din pålidelige partner på vejen. Vores mål er at inspirere og udstyre dig til uforglemmelige øjeblikke, hvor du kan forbinde med naturen og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du valgte at udforske verden med os. Dit Nordic Gear Team

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

750 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

215 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lovet hurtig levering

Lovet hurtig levering, men det tog 8 dage, hvilket ville være rart at få at vide når man bestiller.

19 décembre 2025

Har ikke fået mit produkt

Tilføjelse: ændret fra 1 til 3 stjerner. Efter 1 stjerne herinde 16/12 har jeg 18/12 modtaget et opkald om at de ikke har modtaget min mail, og at de ikke ved hvorfor ordren ikke er sendt. Men ordren er nu sendt afsted

Anmeldelse 16/12:
Har ikke fået mit produkt. Bestilte 25/11 en solcelle powerbank - en forudbestilling til 1/12. Har ikke modtaget produktet og ikke hørt yderligere siden trods besked til kundeservice

16 décembre 2025

Super firma

Super firma.
Nordic Gear fungerede helt upåklageligt. Nemt at bestille, og knap havde jeg bestilt, før det ankom til pakkeshoppen.

12 décembre 2025

God kundeservice
Hurtig forsendelse

12 décembre 2025

Utrolig dårlig oplevelse

Utrolig dårlig oplevelse. Firmaet vidste ikke hvilken transportfirma de havde afsendt med så jeg fik forkert trackingnummer. Firmaet havde ikke skrevet korrekt adresse på, og kunne ikke kontaktes telefonisk. Da jeg endelig fandt frem til transportøren og fik rettet adressen gik der fortsat 3 uger før pakken nåede frem uden hjælp til efterlysning fra firmaet, på trods af flere mails. Jeg havde gerne givet nul stjerner hvis muligt

26 novembre 2025

Super fin service

Super fin service. Nem bestilling og hurtig levering.
Jeg fandt Nordic Gear gennem min svigersøn og det har jeg bestem ikke fortrudt. De har mine varmeste anbefalinger.

10 décembre 2025

Hurtig levering

Hurtig levering, men da det er til en gave er luftmadrassen ikke pakket helt ud, regner med at den lever op til anbefalingerne

8 décembre 2025