Karlstad City. Trångt och omöjligt att ta sig förbi. Smal passage till konditionsmaskinerna. Gruppass som tar alla träningsredskap och 50 % av gymmets fria yta. Alltid mycket folk och ofta grupper a... Voir plus

Jag är så besviken på att gymmet inte spelar RIKTIG MUSIK längre. Den tråkiga, intetsägande AI-”musiken” ger mig ingen energi eller glädje. Riktig pop och rockmusik som man känner igen ger verkligen... Voir plus

Mobil inpassering kostar 229kr om året utöver det dyra gymkortet och då är det inte möjligt att låsa skåpen för den summan. Det går att låna ett kort i receptionen för att låsa men jag kör på tider då... Voir plus

De vet precis vad de ska göra föra att lura pengar av folk. Automatisk förlängning utan påminnelse precis på rätt sida av lagen (Max 3 månader i taget). Vägrar ge tillbaka pengar trots att förlängning... Voir plus

1. Centre de fitness
  2. aussi dans
  3. Salle de gym
  4. Service de fitness et nutrition

Informations provenant de diverses sources externes

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor. Träna gratis i en vecka och testa vårt utbud av styrketräning på gym, gruppträning och kondition. Välkommen!

1,5

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

524 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

113 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Högljudd fritidsgård med mycket stök

Har varit medlem i säkert 8 år och har tyckt att det har varit bra. Sänkningen av åldersgränsen har dock gjort att gymmet förvandlats till en fritidsgård med barn som springer runt och väsnas, leker och flamsar. Barn under 15 år hör inte hemma på gymmet utan målsmans sällskap. Det känns otroligt tråkigt att betala flera tusen kronor om året för att gå till en fritidsgård utan träningsro. Personalen borde åtminstone gå runt i lokalerna och se till att det är lugnt när de vet att det är barn på plats, men de är för upptagna med att umgås med varandra i receptionen.
Överväger att avsluta medlemskapet när det löper ut och byta kedja. Och nej, jag kommer inte välja Grand Fitness eftersom det ägs av Nordic Wellness.

19 août 2026
Avis spontané

Failed autogiro = instant extra fee? Misslyckat autogiro = direkt extra avgift?

I have been a Nordic Wellness member with monthly payment by autogiro.

I recently discovered that when an automatic payment fails, I receive no email or SMS informing me that the payment was unsuccessful or giving me an opportunity to correct it directly.

Instead, the unpaid membership fee is passed to Collectia, and the first invoice I see in Kivra already includes an additional 60 SEK reminder fee.

This has apparently happened to me multiple times. My normal monthly membership fee is around 339 SEK, while the Collectia invoices have repeatedly been around 399 SEK.

What concerns me even more is that I currently cannot access the original membership agreement I signed at the Nordic Wellness reception, and none of the email addresses I normally use appear to be connected to the membership account.

I have now asked Nordic Wellness to provide:

A copy of the membership agreement I originally signed
The exact version of the membership terms that applied when I became a member
The contractual basis for the reminder fees charged to me

I am not disputing that a missed membership payment should be paid. My complaint is about the complete lack of notification when autogiro fails, combined with an automatic process that immediately results in additional fees.

I will update this review once Nordic Wellness provides the original agreement and explains the basis for these charges.

This is a GREAT payment process design and GOOD on customer experience, it deserves a ZERO star :)

18 août 2026
Avis spontané

Jätte dåligt förhållande 3 av 4…

Jätte dåligt förhållande 3 av 4 duscharna varit urination I sju månader
Lukter avlopp
Personalen lägger ansvar på vd
Jag ingde kundtjänst sedan 13e جان 2026 flera gångar de säger att plats chef måste lösa det och han hänvisar till företags ledning!!!

10 août 2026
Avis spontané

Kundservice, sämst i Sverige?

Kundservice, missade precis alla på Nordic Wellness den kursen???
Näst intill omöjligt att komma i kontakt med någon som kan svara.
Spelar dum i mail.
Telefon: Bollas hit och dit i timmar... Noll resultat
Autogiro dras mer än vad som ska.
katastrof.
Gymmet och maskinerna är det dock inget fel få.
Men kundtjänst, katastrof.
Låtsas som att man inte förstår för att man till slut ska lessna på att jaga de felaktigt dragna pengarna i hopp om att man ändå stannar kvar på gymmet och NW får behålla allt!
Jag trodde Telia var de som var sämst i Sverige, men nu har vi någon som tagit på sig den ledartröjan.

7 août 2026

Katastrofalt dålig kundservice

Tyvärr en katastrofalt dålig kundservice.

Jag upplevde låg kompetens hos personalen på plats och ett mycket dåligt bemötande från kundtjänst.

På gymmet blev jag rekommenderad att köpa två 10-kort till min tonårsdotter efter att jag förklarat att hon endast tränar vid enstaka tillfällen, men att jag ville ge henne möjlighet att över tid utveckla ett träningsintresse. Jag litade på personalens rekommendation och köpte korten.

Till min stora förvåning slutade korten att fungera efter sex månader. Vid köptillfället fick jag ingen information om att de endast hade sex månaders giltighetstid. Min erfarenhet från andra gym är att motsvarande kort brukar vara giltiga i ett år, vilket gjorde att jag inte hade någon anledning att misstänka något annat.

När jag tog upp frågan på gymmet hänvisades jag till kundtjänst. Kundtjänst hänvisade i sin tur till att informationen fanns på kvittot, men det hjälper föga när personalen som säljer korten inte informerar om en så viktig begränsning. Trots att jag förklarade situationen var de inte villiga att visa någon flexibilitet eller hjälpa till genom att förlänga giltighetstiden.

Den bristande servicen, den felaktiga rådgivningen och oviljan att hitta en rimlig lösning gjorde att jag valde att säga upp mitt årskort efter flera år som kund.

Jag kommer i fortsättningen att välja ett gym där personalen ger korrekt och fullständig information samt sätter kunden i fokus. Som tur är finns det gott om gym att välja mellan.

7 août 2026
Avis spontané

blev medlem på plats idag i Nässjö

blev medlem på plats idag i Nässjö. För det första stod vi och väntade i 15 min innan en medlem hjälpte oss till personalrummet, där satt en tjej med stängd dörr och var inte så intresserad att hjälpa nya kunder. När jag till slut lagt upp mitt medlemskap och åkte hem, kunde jag inte logga in i appen. Kontaktar klubben direkt, hon säger att hon angett fel mail, ändrar det och säger att det ska funka nu. Men det gör det inte, jag mailar sen istället för jag tänkte hon kanske har problem med att höra, får inget svar.
Väljer att kontakta kundtjänst, först kan man inte ens komma fram och de är en röst som säger att de hög belastning försök igen senare. Sedan efter 20 min provar jag igen. Tar alternativ -återuppringning pga 30st i kö. Går över en timme ingen ringer upp. Ringer då återigen till dem. Då är jag plats nr 1 i kön, väntetid 1 min, har nu suttit i 20 min och ingen tänker svara, väntetiden har ändrats till 53 min. Yikes, hur kan man tillåta nåt så ofantligt dåligt?

3 août 2026
Avis spontané

Min sambo sitter just nu i telefonkö…

Min sambo sitter just nu i telefonkö hos Nordic Wellness sämsta företag sämsta gym dom kontakt inte medlem vid problem med dragning dom skickar det till inkasso ett gym man varit på många år personal kan inte sitta jobb snart i 2 i telefonkö

27 juillet 2026

Fullständigt värdelös kundservice

Fullständigt värdelös kundservice. Köpte medlemskap via hemsidan. Fick dagen efter förändrade förutsättningar, och ville därför säga upp medlemskapet för att kunna byta. Men inget svar på telefon, och deras AI-chattbot säger bara att ingen finns online i chatten även vid öppettider. Det innebär att min uppsägningstid nu har gått ut och jag är fast med ett medlemskap jag inte kan nyttja. Patetiskt dålig support. Eller ja, den är inte dålig... Den finns inte.

Undvik.

3 juin 2026
Avis spontané

KÖP INTE MEDLEMSKAP PÅ PLATS!

KÖP INTE MEDLEMSKAP PÅ PLATS!
Ny regel som gör att återköp inte gäller för de som åker till nordic och köper sitt medlemskap där. Blev rånad på 3000 kr när recesionisterna inte var medvetna om en pågående kampanj som halverade medlemskapsavgiften. Kom hem och såg att dealen hade varit där ett par dagar så begärde återköp för att spara pengar och blev nekad bara för att jag betalade på plats. För kontext begärde jag återköp 30 minuter efter att jag hade köpt årskortet men inte spelar det någon roll. Otroligt missnöjd.

26 juin 2026

Otrevlig personal

Vissa i personalstyrkan är väldigt otrevliga, korta i tonen och beter sig oproffsigt speciellt en av de kvinnliga ansvariga (gäller nordic wellness Frölunda torg)

23 juin 2026

Bristande kundservice och bemötande

Jag tycker inte att kundservice var tillfredsställande. Jag är student och, efter ett meddelande från Nordic om att jag behövde förnya mig som student tidigare i år, var jag inne på ett av deras gym några dagar efter smset. De sa att de förnyade mig fram till september. Sen visade sig det dock att så inte var fallet och jag har betalat för ordinarie pris. När jag pratar med kundservice så säger han att jag ”påstår” att jag har gjort det och att enligt deras riktlinjer kan jag få tillbaka mellanskillnaderna för 2 månader. Jag tycker det var väldigt fel att bemöta mig med misstro när det måste ha varit en av deras receptionister som gjort fel och även felaktigt i deras riktlinjer att inte kunna ge mig tillbaka mellanskillnaderna för alla betalningar då jag fortfarande betalar och är kund hos dem. Detta är också inte bara en engångsföreteelse då det även har hänt en bekant till mig. Får mig att inte vilja vara kvar på Nordic när de ej värnar om sina kunder.

28 juin 2026
Avis spontané

Worst business practices of any gym

Worst business practices of any gym. I signed up for student membership in september last year, the membership should have been 379/month. I didn't check the payments and saw that they had been charging 618 per month for 8 months! The reason is that they will raise it to their highest possible monthly price as soon as the student card expires without sending you any information about it. When I informed them they just said this is the customer's responsibility and now when it's paid they will not reimburse. Never go here

21 juin 2026

Tränar tyvärr på Nordic Wellness

Tränar på Nordic Wellness, Älvsjöstaden. Lokalen är ny så hyfsat fräsch, bra maskiner, MEN... Gymmet är för det mesta överbefolkat med skolungdom, som "tränar" =kollar mobiltelefon i grupper om 3-4 st, upptar maskiner i oändlighet.Personalen bryr sig inte om bristande gym etik. Crossfit pass genomförs med en dånande ljudvolym och då spärras en fjärde del av gymmet av, den enda lilla stretching ytan som finns.
Mellan 6-8 på vardagar, eller 9-10 på helger, finns det en möjlighet att uppleva ett normalt gympass. Klagomål till personalen lämnas obesvarade, med en axelryckning. De gömmer sig i rummet innanför entredisken. Det är riktigt uselt.

16 juin 2026
Avis spontané

WARNING about Nordic Wellness business gift cards.

WARNING about Nordic Wellness business practices and policies. Their 2025 Christmas gift cards were only valid for < 6 months of purchase (fixed date). Limited possibility to extend and ZERO possibility to amend after that deadline (NO compensation, no ability to trade in, NO customer success idea). The only mention is that they are following policies and have NO escalation route even where there were good reasons for not being able to activate them in time.

This is the WORST CUSTOMER EXPERIENCE I have ever encountered.

16 juin 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit