Nordkraft Azzurra

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi kom lidt før kl.6 og måtte vente 25 minutter på vores vin Maden kom 15 min efter. Jeg fik jomfruhummer med båndpasta i fløde sauce. Kødet i jomfruhummeren var ikke eksisterende og fløde var ikke... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

4 personer. Bestilt bord klokken 19:00 torsdag 4. august. Ventet over 1 time på forretten. Hovedretten var også forsinket. Vi fikk feil mat flere ganger. Maten var ok men ikke noe mer enn det. Vi f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De bedste oplevelser findes ofte på de mest ydmyge steder og Azzurra er sådan et sted. Superhyggeligt med et veldesignet menukort hvor der også er plads til dessert efter hovedretten. Dygtigt personal... Voir plus

À propos de l'entreprise

Coordonnées de contact

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Aldrig mere Azzurra

Bestilte en pizza. Fik en lækker pizza, der var blot et problem; der sad tyggegummi i bunden af pizzaen, hvilket resulterede i tyggegummi med mintsmag imellem mine tænder. Personalet så tyggegummiet, konstaterede tyggegummiet og gav en ny pizza. De ville give 20% , men jeg fik forhandlet mig til at min pizza i det mindste var gratis. Jeg fik en mail jeg kunne henvende mig til dagen efter, da jeg egentlig gerne ville have en kæmpe undskyldning og evt. gratis cola eller rabat til bordet - ved bordet sad alle med dæmpet appetit efter fundet af tyggegummiet og alle måtte sidde og vente på at jeg fik spist noget af min nye pizza. Ejeren har efter henvendelse svaret, at de ikke har tyggegummi på lager og at de ikke laver pizzaer med mynte. Efter et par mails frem og tilbage fik jeg endelig en undskyldning. Min veninde der blev bedt om feedback på vores besøg, fik svar fra ejer om at de ikke har tyggegummi på lager, så derfor kunne det ikke være det, men at det sikkert var burrata.. jeg er chokeret 🙈

18 mars 2026

Hej, tak for feedback
Som jeg har skrevet i mail til dig vores personale bruger ikke tyggegummi nå de arbejde..
Derfor det meget mærkelig at du fandt det på din tallerken.
Jeg har nævnt det til personale og de mener der kunne vær burrata (jeg var ikke selv på arbejde)
Vi har straks lavet ny pizza til dig og du fik også rabat på det.
Dagen efter skrev jeg til dig at jeg er ked af oplevelsen og inviteret til gratis pizza.
Det var dog for lidt for dig
Du ville gerne have rabat til hele bordet….
Det kunne desværre ikke led sig gøre
Ønsker dig god aften

Noté 3 sur 5 étoiles

Aften selskab med forret og hovedret og husets vine..

Min kone og jeg besøgte for nylig Azura i Nordkraft, hvor vi valgte deres “Menu 1”, som består af en forret og ribeye som hovedret – med mulighed for at tilvælge dessert.
Vi blev vist ovenpå, hvor siddepladserne er ret begrænsede. Man sidder nærmest lukket inde på en balkon, og der er hverken meget plads eller nogen særlig udsigt. Det gav desværre ikke den store restaurantoplevelse rent atmosfæremæssigt.
Forretten bestod af jomfruhummer (skampier), men portionen var meget lille. Der følger brød med, men hvis man vil have olivenolie til, skal man betale ekstra – hvilket jeg personligt synes er lidt mærkeligt, når man allerede betaler for en forholdsvis dyr forret.
Hovedretten var ribeye. Kødet var som sådan fint tilberedt, og sovsen var rigtig god. Tilbehøret fungerede også. Dog undrede det mig, at bøffen blev serveret i skiver. Som kok er det ikke normalt at skære gæstens bøf ud på forhånd, og det trak lidt ned i helhedsindtrykket. Selve smagen fejlede dog ikke noget.
Vinen var til gengæld rigtig god. Husets vin kan klart anbefales – den var et positivt indslag i oplevelsen.
Servicen var venlig og imødekommende. Servitricen var sød og rar, men virkede noget uprøvet. Hun kunne for eksempel ikke rigtig vejlede om, hvilke vine der passede til maden, hvilke der var populære, eller hvordan de smagte. Det er måske ikke noget, man kan forvente i alle tilfælde, men det havde løftet oplevelsen.
Vi havde bestilt bord klokken 18.00, og allerede omkring 19.45 var de fleste gæster på balkonen gået. Herefter begyndte personalet at rydde borde, tørre af og dække op igen til nye gæster. På et tidspunkt var vi de eneste tilbage, mens to servitricer gik rundt og gjorde klar. Vi kunne samtidig høre, at den ene sagde, at hun havde fri, så snart de var færdige deroppe – så det måtte gerne gå lidt hurtigt.
Det gav en lidt anmasende fornemmelse. Man sad tilbage og forsøgte at hygge sig, men følte sig faktisk presset til at blive færdig. Det er ikke en rar følelse, når man er ude for at have en hyggelig aften.
Alt i alt fik vi to retter hver samt to glas vin hver, og regningen endte på cirka 1.200 kr. For den pris var oplevelsen desværre middelmådig. Det var ikke prangende, og det er ikke noget, vi umiddelbart ville gøre igen – i hvert fald ikke menuen.
Azura er ellers kendt for deres pizzaer og pastaer, og det kan sagtens være, at de er et bedre valg. Men selve menukonceptet kan jeg desværre ikke anbefale.
Til sammenligning har vi spist på San Giovanni i Aalborg, hvor man til nogenlunde samme pris får en markant bedre betjening og samlet oplevelse.
Samlet vurdering: Middel. Ikke dårligt – men heller ikke noget, der trækker os tilbage.

21 février 2026

Hej Dan- tak for besøget - har svaret på Google og forklaret mine pointe
Vi ses til anden gang til pizza eller pasta

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi kom lidt før kl.6 og måtte vente 25…

Vi kom lidt før kl.6 og måtte vente 25 minutter på vores vin
Maden kom 15 min efter. Jeg fik jomfruhummer med båndpasta i fløde sauce. Kødet i jomfruhummeren var ikke eksisterende og fløde var ikke at se eller smage. Ingen trøfffel mayo til min datters kartoffelbåde. Kartoffelbådene var kolde ud igen og kom tilbage lunkne. Den anden mayo vi skulle have istedet kom aldrig
Vi kommer aldrig igen
Der var ingen kød i den jomfruhummer der blev serveret til pastaen og i vidste at der kom mange. 2 koncerter på samme aften. Det er sørme en dum undskyldning.

28 février 2026

Réponse de Nordkraft Azzurra

Hej Susanne, beklager, vi var ret presset på det tidpunkt pga Bonnie Tyler koncert.
Det er beklageligt med pommes og trøffel mayo- det kan vi ikke løbe fra.
Angående pasta- det er tomat/fløde sovs med rejer og en jomfruhummer. Det skal helst ikke for tung.
Håber vi ses på mere stille og rolig aften

Tvebakke boller til burger

Vi bestilte 3 burger til 199 kr pr stk, så forventede en lækker en, brødet var Så tørt, nævner det for det Meget søde personale, hun tilbyder os nyt mad, vi siger ja tak, hun vender Så tilbage og siger at brødet bliver li som den vi havde fået, da det var Sådan det var, hvordan kan en burger bolle blive tvebakke tør om og om igen. Vi kunne også vælge nyt mad fra menuen, men vi gad ik vente, så vi spiste burger uden bolle og dertil kartoffelbåde, skal så betale. Og jeg spørg om der er noget rabat, men Nej de havde tilbudt det de kunne, så vi betalte for maden og det kaffe vi havde fået, synes måske godt de kunne have givet os kaffen, andre der har prøvet deres burger og hvis ja hvordan var bollen

1 février 2026

Réponse de Nordkraft Azzurra

Hej Theresa, vi beklager fejlen, vi har forsøgt at rette på fejlen med det samme som du skriver. Men enig, vi burde har givet jer kaffe på husets regning. Det er jeg ked af.
Vi giver det gerne næste gang I kommer.
Tak for besøget og konstruktivt kritik. Mvh Jack

Kommer der ikke igen.

Kom uden bord reservation, måtte derfor side udenfor, lidt koldt. Maden er som sådan ok til prisen, hvis du venter i lang tid. Den mad jeg fik var en pizza med lidt fyld på den ene side og kun ost/tomat på den anden side. Der var 4 ved vores bord, her var de 2 af dem ikke hvad de bestilte, vi ventede så yderligt på 2 nye til dem. Min halve pizza vil jeg ikke vente på, vi har nu ventet nok. Vi var så færdig med forret og hovedretten, vi bestilte også ost/deserts, efter vi ventede 35 min yderligt på det, spurgte vi om de kunne give os desserten som vi bestilte, men den var ikke på vej så vi valgte at betale. De kom så med en regning hvor vi skulle betale for noget vi ikke har fået, vi fik så lidt rabat, med en meget sur grimasse. Det var ikke at vi skulle vente eller fik fejl ved levering, det var fordi vi skulle betale for nået vi ikke fik og med en sur grimasse, jeg kommer der ikke igen

4 janvier 2026

Réponse de Nordkraft Azzurra

Hej Kewin, som jeg har svaret på Google du fik tilbud af ny pizza med det samme. Det har du sagt nej tak til. Ja , I har ventet fordi det var 100 mennesker omkring jer det har heldigvis bestilt bord og dem skulle vi også servicere.
Du har betalt for hvad du har fået, ikke andet, men du ville have mere rabat, det dur ikke desværre.
Så alt i alt det er helt ok hvis du kommer ikke tilbage

Bestilte en vegansk sandwich

Bestilte en vegansk sandwich – fandt et stykke kylling i den. Det er helt uacceptabelt. Håndteringen bagefter var uprofessionel, og jeg blev først mødt af en meget ung medarbejder, som ikke kunne hjælpe. Fik pengene retur, men oplevelsen har gjort, at jeg aldrig spiser der igen.

8 août 2025

Réponse de Nordkraft Azzurra

Hej Michael, det er vi virkelig ked af- det var gang i køkkenet i fredags men helt enig der burde ikke ske
Du har naturligvis fået penge tilbage men jeg vil gerne give dig en gavekort for ny sandwich (en uge frem). Jeg er overbevist over at de er rigtig gode
Beklager en gang til
Du kan kontakt os på Nordkraft@azzurra.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget lækre og sprøde pizzaer

Meget lækre og sprøde pizzaer, god service og både ejer og ansatte er altid super høflige og venlige. Byens bedste pizzaer 😍

8 juillet 2025

Mange tak Lisa 😃

Langsom mad, men god.

God mad, men sindssygt langsom. Du skal lægge minimum et kvarter til dit leveringstidspunkt.

5 avril 2025

Réponse de Nordkraft Azzurra

Hej Liv, det beklager vi meget, vi har dog haft ordkraft festival sidste tre dage med masser af folk der skulle spise på en gang.
Vi plejer at vær meget præcis
Håber at se dig igen,
Vi lave god mad og det tager tid😃hilsen fra os

Noté 4 sur 5 étoiles

Udover det sædvanlige + herfra

Ville gerne have pizza og idet jeg boede på Scandic Aalborg City bad jeg receptionisten bestille pizza, Kl. 20.24, men fik at vide det var for sent, alligevel ringede de tilbage og sagde de gerne ville lave den og leverede den meget meget kort efter :-)

Kæmpe heads up og iøvrigt rigtig god Pizza, varm, frisk, lækker bund og alt det der gør en pizza lækker.

Tak Azzurra, det var absolut ikke sidste gang

Tak for god mad

17 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Det er ubetinget den bedste pizza jeg…

Det er ubetinget den bedste pizza jeg har fået til dags dato. Bianca med dejlige råvare på. Alt er friskt. Personalet meget imødekommende. Kunne jeg skrive 6 stjerner gjorde jeg det. Det er besøget værd.

6 août 2024

Hej Jacob 1000 tak for det😃
På gensyn

Noté 5 sur 5 étoiles

Var forsinket med Flixbus og måtte…

Var forsinket med Flixbus og måtte ændre min bestilling med en simpel besked over nettet. Jack fra Azzurra sendte med det samme en personlig sms “vi har pizzaen klar til dig, når du kommer”. Bare så dejlig nært. Så føler man sig hjemme i Aalborg. Nåh ja… og var pizzaen go’? Den bedste!
Tak🙏

5 août 2024

Réponse de Nordkraft Azzurra

Hej Lisbeth- mange tak for det😃

Noté 3 sur 5 étoiles

Var her forleden

Var her forleden. Ganske udmærket pizza, men mere på det jævne end unik. Til gengæld er prisen enestående høj, så derfor kun 3 stjerner !

28 mai 2024

Réponse de Nordkraft Azzurra

Hej Hans, mange tak for det. Vi gøre bedst mulig at vores pizzaer er rigitg god
Vi har to priser - restaurant med betjening (koster mere) eller take away (circa 30% billigere…
Betjening, opvasker, opdækning koster lidt derfor prisen er højere nå mand spise i restaurant
Tak for besøget

UFORSKAMMET OPFØRSEL!!!

UFORSKAMMET OPFØRSEL!!!
Der var travlt i restauranten. Sådan er det nok en fredag. Vi bestilte 2 pizza og 1 pastaret. - 20 min. sagde den unge pige ved kasse. Efter en halv time henvender vi os og spørg til vores bestilling. Det kan man ikke sige. Ok tænker vi, der er meget travlt!! Vi spørg igen efter 10 min. hvor til vi bliver overfuset af ham, jeg tænker ejer restauranten, foran de øvrige kunder” Om vi ikke kan forstå, at de har travlt” joh men vi havde faktisk en bagkant og man kunne jo overveje at orientere os ved bestillingen. Jeg tænker ikke, at en enkelt pastaret tager 40 minutter at lave. Da vi så endelig får vores bestilling, fortsat han med at skælde ud!!! Det er sidste gang jeg vil sætte mine ben der trods lækre pizzaer!! Jeg er rystet over sådan en opførsel - jeg får tanken “pengemaskine”
Denne oplevelse kommer jeg til at dele!!

26 avril 2024

Réponse de Nordkraft Azzurra

Hej Anne, det beklager jeg, det var ikke mening at du skulle blevet overfuset men vi har løbet rigtig stærk og det var stress på
Jeg har tilbyddet jer penge tilbage med det samme men det had du afvist (vidst ikke i havde bagkant)
Take away ligge sammen med restaurant så det er svært at have dialog uden at involvere andre
Kl var 18 fredag aften køkken var bagud, jeg har gjort alt jeg kunne at I nå det tilbage på arbejde (har sendt telefon pige ovenpå og selv tog fronten)
Jeg er normalt super venlig person
Men det er nogen gang svært at hold humøret op pga stres
Beklager meget
Ønkser du at kom tilbage giver jeg gerne to pizzaer og pasta på huset

Noté 2 sur 5 étoiles

De har gode og dårlige dage. Mest dårlige

De har gode og dårlige dage. Man kan få en god pizza men man kan også få en pizza der er brændt eller anderledes bund. Har også prøvet at vente 1,5 time på få 6 pizzaer og så glemte de den ene. Ups ups.
Er færdige med købe herfra.

19 avril 2024

Réponse de Nordkraft Azzurra

Hej Lasse, mange tak for din anmeldelse.
Vi er meget ked af ar gøre at du er ikke tilfredse med os. Vi er kun mennesker og kan også lave fejl især nå man skal lave 400 pizzaer på 4 timer
Det skal dog ikke gå ud over dig
Så hvis du skrive på nordkraft@azzurra.dk finder vi ud af hvordan vi kan kompensere
Håber at få dig som kunde tilbage
God weekend
Jack

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en hyggelig aften på Azzura med…

Havde en hyggelig aften på Azzura med gode venner D 8/12-23. Pizzaerne var helt perfekte, god betjening og atmosfære. Vi kommer helt sikkert igen

8 décembre 2023

Mange tak for det
Det var hyggelig aften 😃
Tak for besøget og på gensyn

Noté 1 sur 5 étoiles

I tirsdags d 31/10 bestilte min veninde…

I tirsdags d 31/10 bestilte min veninde og jeg tre pizzaer hos jer. Hhv nr 2, 2A og 12.
Alle tre pizzaer var lavet i børnestørrelse, der har stort set ingen fyld, bundene var tørrer og der var heller ikke rigtig nogen ost på.
Vi ringer til jer og forklarer jer situationen, hvorefter i godt nok siger at hvis vi kommer tilbage samme aften kan vi få nye pizzaer gratis. Da vi har børn hjemme kunne vi ikke køre tilbage senere den aften.
Hvad der undrer os er dog at den unge pige i telefonen siger, at hvis ikke vi kan komme efter nye pizzaer samme aften, har vi 14 dage til at komme og få nogle nye. Dog skal vi så betale halv pris for dem..
Det har været en utrolig dårlig oplevelse. Hvorfor skal man straffes for ikke at kunne komme tilbage til restauranten samme dag?
Vi har simpelthen valgt ikke at hente nye pizzaer, da det er under alt kritik at vi skal betale halv pris.
Vi kan derfor ikke anbefale jer til nogen.

31 octobre 2023

Réponse de Nordkraft Azzurra

Hej Camilla- det er fordi alle kan sige I telefonen at de er ikke tilfredse med pizza og beholde dem aligeved.Dårlig service ?
Jeg har ikke ikke diskuteret med dig med har givet dig straks 50% rabat på næste køb uden at se på pizzaer.Jeg synes det er fair.Din tilgode bevis gælder næste to uge hvis du har lyst til at brug det…

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik den bedste pizza længe

Fik den bedste pizza længe. Var et mindre selskab på 11 personer og vi fik alle vores mad samtidig.

11 octobre 2023

Hej Maibrit,
Mange tak for det 😃
Vi ses igen på tidpunkt

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde bestilt 5 pizza til levering…

Efter en dårlig oplevelse 9/9 for levering af 5 pizzaer der ikke var tilfredsstillende , skrev chefen direkte til mig og har efterfølgende tilbudt mig 5 nye pizzaer.
Dejlig at min oplevelse bliver taget seriøst og god service for at udbedret problemet 😃

9 septembre 2023

Réponse de Nordkraft Azzurra

Hej Tanja, tak for din anmeldelse
Jeg aner ikke hvad det gik galt
Måske de fik lidt for meget i ovn
Det beklager vi
Skriv gerne på nordkraft@azzurra.dk
Vi finder løsning på det
Mvh Jack azzurra Nordkraft

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus