Bestilte en pizza. Fik en lækker pizza, der var blot et problem; der sad tyggegummi i bunden af pizzaen, hvilket resulterede i tyggegummi med mintsmag imellem mine tænder. Personalet så tyggegummiet,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi kom lidt før kl.6 og måtte vente 25 minutter på vores vin Maden kom 15 min efter. Jeg fik jomfruhummer med båndpasta i fløde sauce. Kødet i jomfruhummeren var ikke eksisterende og fløde var ikke... Voir plus
L'entreprise a répondu
4 personer. Bestilt bord klokken 19:00 torsdag 4. august. Ventet over 1 time på forretten. Hovedretten var også forsinket. Vi fikk feil mat flere ganger. Maten var ok men ikke noe mer enn det. Vi f... Voir plus
L'entreprise a répondu
De bedste oplevelser findes ofte på de mest ydmyge steder og Azzurra er sådan et sted. Superhyggeligt med et veldesignet menukort hvor der også er plads til dessert efter hovedretten. Dygtigt personal... Voir plus
Kjellerupsgade 3, 9000, Aalborg, Danemark
Har netop spist den mest lækre spinatlasagne ever! Lækker cremet og blød. Skøn pasta og med hvidløgsbrød til. Min mand fik en fantastisk pizza og med en skorpe der var sprød og meget autentisk lavet. Vi kommer med sikkerhed igen - tak for mad!!

Réponse de Nordkraft Azzurra
Den bedste pizza i mange år, super tilberedt og fantastisk smag, absolut et must når du er i Ålborg. Service i top

Réponse de Nordkraft Azzurra
Byens ringeste - og dyreste - sandwich. Ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet overhovedet. Det kan helt sikkert ikke anbefales, øv!

Réponse de Nordkraft Azzurra
Ventet næsten 2 timer på mad sammen med min venner og i stedet for at spise på restaurant var vi nødt til at tage vores mad med da vi skulle videre til koncert. Take away gik mega hurtig og det var som om at i glemt folk i restauranten, da vi besluttede os for at tage maden med endte det med at vi ventede i 10 min. Selvom vi fik af vide maden ville være klar på 5 min. Der var en salat pizza hvor I nærmest bare havde puttet et helt salat hovede på, pizzaen var ikke ordentlig varm det var næsten kold.
Det var ikke pengene værd
De dårligste pizzaer vi har smagt lang tid
KOMMER Aldrig i igen 😡

Réponse de Nordkraft Azzurra
For 2+ uger siden skrev jeg en anmeldelse på Google, men intet svar. Så lægger den op her:
Since moving to Aalborg, Azurra Nordkraft has been my to go to place for gluten-free pizza.. abit pricey but worth it… until now.
I got a pizza delivered
But here is my problem, my pizza was complete burned to crisp. I immediately called and the only option they gave me was we can make a new one if you pick it up? But it would be 7,5 km each way.
So I pay 124kr+75kr for a pizza and delivery. They mess up and I have to spend more money on getting a new pizza? Sounds very unreasonable to me.
I asked if they could refund my pizza… he couldn’t say and the boss was busy…
He said his boss would call asap, 1,5 hour later… I still got no food to eat, no refund, and no proper customer service.
Ift svaret fra azurra nedunder, er det aldrig blevet sagt at der hænger en tilgodebevis klar til mig , de lovede at ringe tilbage og har aldrig
Modtaget den information som sagt nedenstående🤷♀️ virker lidt som at skrive lidt positivt svar for at fremstå bedre end det faktisk var.
De må beholde deres pizzaer og deres løgner, fordi den eneste aftale vi havde var at de skulle ringe sammen så vi kunne finde en fælles løsning.
Desuden nægter jeg at hente pizzaen i byen, i totalt 15km i alt når jeg betalte 75kr for levering… hvem siger jeg har nem transport 🤷♀️

Réponse de Nordkraft Azzurra
Vi fik virkelig dejlig mad. Det var smagfuldt og pænt anrettet.
Vinene var rigtig gode til prisen.
Jeg vil fremhæve husets hvidvin. Den var frisk og så blød og lækker, at jeg måtte bede om et glas mere.
Menukort og vinkort havde det som forventes på en italiensk restaurant.
Og tak for god betjening.
Vi kommer igen.
Hej
Vi bestilte fire pizzaer søndag d. 4 december. Vi fik lov til at sidde i restauranten, men efterfølgende fik vi en ekstra regning på 176kr. får at sidde ned at spise derinde.
Vildt dårlig service og det ødelagde fuldstændig oplevelsen.
Kan på ingen måde anbefales :(

Réponse de Nordkraft Azzurra
Jeg har før haft en meget dårlig oplevelse på Azzurra tilbage i 2010. Jeg er derfor ikke kommet der siden, selvom jeg bor i nabolaget.
MEN i forbindelse med et Mors Dags arrangement, hvor vi 4 mødre skulle i Spejlteltet, ville jeg give stedet en ny chance! Hvilket blev en susses!!
Da jeg stod for arrangementet, var det også mig, der bookede bord osv…
Vi bestilte 4 x pizzaer og smagte hos hinanden (hvis man deler en pizza, koster det nemlig ekstra.) Alle fire pizzaer var gode samt vores drinks. Ikke noget at sætte en finger på samt god beværtning. (Vi fik goodiebag med til resten af pizzaerne.)
Da vi bliver lidt pressede på tid (trods god planlægning,) spørger jeg stedet, om jeg må smide en dug på bordet og afholde vores medbragte picnic (det var en del af overraskelsen!) Det måtte vi gerne, da vi havde bestilt maden der. Jeg smider en ternet dug på bordet, finder vores egne kopper frem og åbner en flaske champagne. Da desserten (medbragt) ikke kunne spises med fingrene, lånte vi 4 gafler på stedet.
Vi var helt oppe at køre og så glade for, muligheden kunne lade sig gøre. Jeg lovede at skrive en anmeldelse herinde - for det fortjener de!
Det skal lige siges, vi sad udenfor i det skønneste vejr ved kabelbordrene. Atmosfæren var hel perfekt til pizza og vores bedbrakte picnic. Det var hel igennem en perfekt dag!! Og vi snakker stadig om den her flere måneder efter 💖

Réponse de Nordkraft Azzurra
Vanvittigt dyrt, men/og vanvittigt godt.
Flot interiør, dejlige omgivelser og flinke ansatte.
Har kun smagt deres pizzaer, ved ikke om de andre retter er anbefalelsesværdige.

Fin betjening
Vi var 10 i selskabet. De der fik pizza og salat syntes godt om maden.
Burgermenuen var ikke noget at råbe hurra for. Når man fremhæver noget som hjemmelavet, så skal det ikke være tørre købeboller og bådkartofler fra frost

Réponse de Nordkraft Azzurra
Jeg var inde og spise her i går lørdag. Havde heldigvis booket bord, for kunne høre der var meget ventetid på borde ellers. Og vi er meget glade for at have booket bord, for maden var lækker. Lidt ventetid, men tjeneren, der viste os til bordet, informerede os at der var fuld booket, så vi var forberedt på det. Men lækker mad, friske drinks og hyggelig atmosfære. De her pizzaer er på lige fod med dem, man får nede i Italien, og lasagnen er perfekt. Familie elskede det og jeg kan varmt anbefale azzurra Nordkraft - selv på de travle dage.
Den lækreste pizza i Europa, synes jeg.
Suveræn betjening - og spændende med en indendørs strand/kæmpe sandkasse😁

Réponse de Nordkraft Azzurra
Maten var ok men ikke noe mer enn det. Vi fikk en liten rabatt på 10 % men vi burde hatt en større rabatt.
Serverings personale var ikke spesielt service minded. Vi kommer IKKE tilbake stedet anbefales ikke

Réponse de Nordkraft Azzurra
Bestem ikke pengene værd.
Vi var en flok inde og få aftensmad ved Azzura i Nordkraft.
Maden var bestemt ikke noget og råbe hurra for og levede bestemt ikke op til de høje priser.
Vi var to der bestilte burgerer, utrolig tørt kød og kedelig burger, der mest mindede om den man kan bestille på en grill til den halve pris. En kartoffel pizza med 3 sølle kartofler der lignede de var blevet skåret over med en sløv ske.
Dog var deres vegetar lasagne helt okay, dog i den dyre ende.
Drikkevarerne var der ikke noget og sætte på, men det har de trodsalt heller ikke selv lavet;)
Høflig betjening, dig tog det lidt lang tid, men det var nok grundet travlhed.
Ikke et sted jeg kommer i fremtiden eller vil anbefale til andre.

Réponse de Nordkraft Azzurra
Fantastisk mad uanset om det er sandwich, pastaret eller pizza. Mums. Kan varmt anbefale deres Carbonara, Hot’n sweet pizza og deres Pizza Stella. Mums og tak for mad

Réponse de Nordkraft Azzurra
Der findes ikke bedre pizza i byen, og har spist der masser af gange

Réponse de Nordkraft Azzurra
Købte i dag en sandwich med kylling og bacon - brøder var ekstrem sejt/hårdt at tygge i.
Der står på menu kortet, at den er stenovns bagt brød, det er i hvert fald ikke været for nylig.
Havde man været lidt ældre, så ville den være umulig at tykke/bide i.
Service og betjening var ikke noget råbe hurra for

Réponse de Nordkraft Azzurra
Pizza smager godt, men er til tider brændt og vi fik en pizza hvor alt fyldet var faldet af pizzaen da den ankom

Trist oplevelse,
Lang ventetid, kedelig mad og mangel på betjening. De gik mere op i at pjatte med hinanden end i at betjene kunderne!!
1.ste og sidste besøg.

Réponse de Nordkraft Azzurra
Perfetto 👌 Fantastisk glutenfri pizza, og hjertevarm betjening som altid.