Nordnet Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Courtagefri månadspsrande i ETFer är superbra. Önskar dock fler ETFer i erbjudandet. Vad ni kan göra bättre är likt Avanza lista framtida utdelningar så fort de blir kända. Den funktionen gör att j... Voir plus

Otrolig skillnad i mottagande o information jämfört med storbankerna! Trevligt och kunnit bemötande och fick direkta och tydliga svar på en gång istället för att vänta o kopplas vidare som på stor... Voir plus

jag är nöjd med Nordnet appen. En fantastiskt jobb har ni gjort. Jag är supernöjd med både appen och dess innehåll välplanerat det märks verkligen att ni har lagt ner mycket tid Mycket bra app!... Voir plus

Har lämnat feedback i snart ett år, har anmält mig som Beta testare, helt utan återkoppling. Er kursuppdatering på fonder är inkonsekvent. Ni ger dagligen besked om hur mitt depåvärde utvecklats me... Voir plus

1. Banque

Vi är en ledande nordisk digital plattform för sparande och investeringar. Genom innovation, enkelhet och transparens utmanar vi traditionella strukturer och ger privata sparare tillgång till samma information, verktyg och service som professionella investerare. Vår övertygelse är att kunskap växer när den delas. Hos oss får du därför mängder av inspiration, insikter och möjlighet att diskutera börsen och sparande med andra.

Bien

TrustScore 4 sur 5

241 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

109 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mini long och certifikat

Har länge köpt Mini long samt bear certifikat på Avanza utan några problem, klarade av deras ingång test på en gång men Nordnets test lyckas jag inte få igenom hur jag än försöker och de vill inte hjälpa mig heller trots att jag har redan köpt många aktier hos dem. Jag förstår inte att man som 46 åring inte kan själv bestämma över hur man väljer att investera sina pengar och riskera dem. Det är mina pengar och jag är 46 år, jag bör kunna använda dem och även riskera dem på sätt som tilltalar mig. Aktier är redan riskabelt men dessa gick att köpa utan problem! Nordnet låter mig inte att handla certifikat utan att jag klarar av deras test! Har försökt flera gånger och vet inte vilken fråga jag fastnar på. Helt otroligt, vilka konstiga regler, man är vuxen och inte kan investera i vad man vill!

21 décembre 2023

Varning

Varning!

Hur skulden uppkom

Skulden på din depå uppkom 2004-07-01 som konsekvens av en första av sedan flera obetalda depåavgifter.

De har enl dem skickat info till en mail under 20 år, en mail jag inte använt på 20år, därmed har jag helt ovetandes om detta fått en större skuld, de har inte kontaktat mig på något annat sätt än mail, inga brev eller tel, nu 20år senare vill de ha 10000:-…
Efter flera samtal så är detta svaret de ger. Trevligt vid jultider, där rök barnens julklappar för en ensamstående.

Vi förstår självklart att det här ärendet inte har blivit en bra kundupplevelse, och vi vill göra det vi kan för att hitta en lösning. Därför har jag tagit vidare frågan och nu fått besked att vi kan ersätta dig hälften av den räntan som debiterats. Alltså 5000 SEK.

Vad du måste ta ställning till

Du kan antingen acceptera lösningen jag nu erbjuder dig eller så har du självklart rätt att ta ärendet vidare till vår reklamations- och klagomålsavdelning. Här kan du läsa mer om hur Nordnet hanterar klagomål. Det går jättebra att svara på det här meddelandet med rubriken ”Klagomål” så tar vi det vidare till vår klagomål- och reklamationsavdelning. Jag ber dig dock observera att om du tar ärendet vidare till vår klagomålsavdelning så kommer de hantera hela ärendet, och erbjudandet om att ersätta halva beloppet gäller då inte längre utan de kommer utreda ärendet och ta ställning till ditt klagomål och ersättningsanspråk.

Vill du gå vidare med vår lösning om att ersätta hälften av debiterad ränta så ber jag dig: Sätt in 5000 kronor senast 2024-01-31 och svara sedan på det här meddelandet när det är gjort så kommer vi reglera resterande skuld.

Med vänlig hälsning,
_______________________________
Stuart
Nordnet Kundservice

Tel: 010-583 3000

(Ärendenummer: CNO-10853753-CRM)

14 décembre 2023

Bytte bank för bostadslån

Bytte bostadslån från Nordea till Nordnet. Smidigt och professionell personal, snabb återkoppling hela vägen, både via telefon och mail. Kan rekommenderas.

25 août 2023
Avis spontané

Skrev till Kundtjänst för att få veta…

Skrev till Kundtjänst för att få veta om jag omfattas av erbjudandet om courtagefritt köp upp till 50000 kronor. Inget svar på ett helt dygn, däremot sjönk mitt saldo på ISK med 40 kronor, motsvarande courtage för senaste köpet. Ingen redovisning av dragen avgift. Ursäkta, vill ni ha mig som kund eller inte?

7 novembre 2023

Förbannad på Nordnets kunskapstester

Förbannad på Nordnets kunskapstester! Om man svarar fel på frågor och blir underkänt gång på gång utan att de visar vilken fråga man svarat fel på. Mycket enklare på Avanza så måste nu flytta dit mina affärer.

26 octobre 2023

en moderne bank

en moderne bank, med en logisk hjemmeside og lave gebyrer for investeringer, på aktie- og fondsmarkedet i Norden. kan forstå, at det ikke er så let i et af de nordiske lande, som er skattefjendtlige over for private, der ejer aktier. Men samlet set er det en af ​​de bedste investeringsrådgivere i dag

1 septembre 2023

Nordnet är bra

Har inte mött några problem. Såklart inte en aktuell mäklare för daytraders men bra för långsiktigt sparande då deras fonder har låga avgifter. Nordnet försöker till skillnad från Avanza inte göra aktiesparande till något mer än vad det är genom test och spel. Man behöver förstå innebörden av att äga aktier, att ens val av aktie kan påverka vem som har mat på bordet imorgon. Detta gör Nordnet till det överlägsna valet.

10 août 2023

Lagom rörigt

Det här blir ett långt inlägg, men läsvärt för alla som funderar på att flytta sitt innehav till Nordnet.

Var ska jag börja...

1) Den 9:e maj 2023 skickade jag en flyttbegäran till Nordnet.
(Jag ville alltså flytta mina värdepapper och likvider från Avanza till Nordnet - av en anledning som jag inte längre minns)

2) Den 12:e maj fick jag ett mail av Nordnet att de inte hade mottagit något flyttuppdrag av mig. Detta trots att jag mottog ett mail där Nordnet bekräftar mottagandet av flyttuppdraget.

3) Den 26:e maj fick jag ett mail av Nordnet att de visst hade mottagit flyttuppdraget och att de skickade iväg flytten till Avanza den 15:e maj.
("Härligt!" tänkte jag)

4) Efter en längre radiotystnad mailade jag den 4:e juli (jag upprepar: den 4:e JULI) till Nordnet med frågan hur det går med flytten.

5) Den 12/7 fick jag respons på mailet ovan. Nordnet hade, citat: "...ännu inte fått någon återkoppling från Avanza gällande denna flytt."
Men Nordnet skulle nu kolla upp det samt skicka "ytterligare en påminnelse".
Det ska tilläggas att Nordnet beklagar att det tar så lång tid.

6) Ungefär en månad senare, närmare bestämt den 7:e augusti fick det vara nog. Jag återkallade min ansökan om att flytta från Avanza till Nordnet. Som anledning angav jag, att det helt enkelt tar för lång tid.

7) Bara en dag senare (vad snabba de plötsligt är) den 8:e augusti kl 10:52, bekräftar Nordnet att de hade kontaktat Avanza om att avbryta flytten.

8) Samma dag kl 11:35 får jag ett till bekräftelse-mail om att Nordnet avbryter flytten.

Och? Var det allt?
Nej.

9) Den 18:e augusti, dvs idag, finner jag mig själv i situationen att Nordnet inte har avbrutit flytten. Den 17:e augusti - alltså igår - genomfördes flytten från Avanza till Nordnet.

Ni får dra era egna slutsatser.

17 août 2023
Avis spontané

Jag tycker deras tjänster fungerar…

Jag tycker deras tjänster fungerar mycket bra, peppar peppar. Det är sällan några driftstörningar, jag kan inte ens minnas någon. Det har några få gånger varit logistiska fel efter köp och sälj, men inte som påverkat mitt pris på min handel. Jag har aldrig, hittills, drabbats av störningar som fått mig att förlora pengar vid köp och sälj, vilket är ett nästan dagligt problem hos Avanza. Avanzas användarvänlighet i tjänsterna är bättre, smidigare. Men eftersom Avanza nästan jämt har driftstörningar så gör det dom nästan oanvändbara om man inte bara sparar väldigt långsiktigt.
Jag har haft 3 nätmäklare och har nu bara Nordnet och Avanza. Jag använder mest Nordnet nu eftersom jag kan lita på att jag kan köpa och sälja när jag vill, vilket är tanken med nätmäklare. Avanza går inte att lita på längre, tyvärr. Dom har varit min nätmäklare i 25 års tid men nu litar jag mest på Nordnet.

29 juin 2023

Dem tagit stulit utdelningar

Dem tagit stulit utdelningar från mig. Var tvungen ringa deras kontor för att få tillbaka

Dem låser också ute mig från att använda login med lösenord med att skicka falska lösenord på brev . med andra ord är Tvång att använda bankid

Även låst mig från att använda deras bull/bear instrument

Undvik Undvik Undvik. Kriminella .
kommer råna dig förr eller senare

31 mai 2023
Avis spontané

Fel datum, utebliven försäljning m.m.

De satte fel datum på utdelningen i Speqta, 1 maj istället för den 17. Jag ringde men det korrigerades aldrig. Mina teckningsoptioner i Castellum kunde jag inte nyttja då de satt ett tidigare svarsdatum än Avanza (har i båda bankerna, för att jämföra). Nu har teckningsoptionerna gått till försäljning sedan tre dagar och ännu inte blivit sålda. Hur är det möjligt? Fullt ös på marknaden på dessa optioner, förutom mina då. Så mycket problem, fel och tokigheter är det inte på Avanza. Avanza är dessutom mer användarvänligt. Tråkigt när det blir så här. Varför förbättrar de sig inte?

23 mai 2023
Avis spontané

Selva Nordnet systemet är bra, men kundtjänst...

Selva Nordnet systemet är bra.
Men, når man behöver kundeservice, då blir det bråk. Det dröjer veckor innan man får svar, och man får inte svar på den fråga man ställer.
Jag frågade om hjälp till att öppna ISK, därför det inte funkade med BankID. I stellet för att hjälpe med kontot gick svaret på BankID.

Efter har jag skickat två frågar om hjälp, inte fått något svar.
Jag stänger nu mit konto och väljer någon annan; jag är oroad för hur det ska gå om jeg skulle få behov av hjälp till nånting med mina pengar.

10 mai 2023
Avis spontané

Alt for høje og inkonsistente gebyrer. Samt inkompetent kundeservice

Alt for høje gebyrer og inkompetent kundeservice. Den ene medarbejder siger en ting, den næste siger noget andet.
- Mine gebyrer mere end doblede fra den ene dag til den anden.. Kundeservice har stadig ikke ændret det efter et par måneder.

Nordnet har fejlagtigt ændret min kundegruppe og dermed mine gebyrer, det er sket mange gange gennem årene, og hver gang tager det lang tid at få rettet - i mellem tiden er det reelt umuligt at handle pga 2-3 gange højere gebyrer.
Det samme gælder for andre i min familie og bekendte.

Ufleksibel platform, INGEN funktionalitet eller bruger venlighed.

Jeg har været flink og gøre NN opmærksom på diverse kritiske forhold, men de er helt ude af stand til at justere.

NN, I skal være velkomne til at kontakte mig og bringe dette i orden.

23 février 2023

Katastrofalt

Katastrofalt. Tog 2000 kronor för ränta i 3 dagar + över helgen eftersom jag tog ut pengarna samma dag som jag sålde innehavet. Detta gjorde de utan att förvarna mig. Undvik.

17 novembre 2022
Avis spontané

Hade genomlidit ren tortyr med Avanza i…

Hade genomlidit ren tortyr med Avanza i flera år. Efter att ha pratat lite med Nordnets kundtjänst så fick jag snabba, pålitliga och trevliga svar gällande allt. Nämnde bland annat att det var lite dåliga betyg här på Trustpilot och fick svar även på det. Hittills har jag inte märkt av något negativt alls om Nordnet. Stabilt (även om deras app inte är lika utförlig/avancerad som Avanzas), bra kundtjänst, bra priser, förmåner och sortiment (marknader). Framförallt är det oerhört pålitligt i jämförelse med just Avanza som är deras direkta konkurrent och deras medarbetare verkar pålästa och insatta. Har flera vänner som gjort samma resa som mig det senaste året. Så en rekommendation från mig blir det, :)

31 mai 2022