Min streamning er forfærdelig flere dage om ugen. Jeg har gjort alt for at mit TV signal ikke skal fryse. Slukning og frakobling af både mobil, TV, router - opdateret osv. osv. og intet hjælper. Man b... Voir plus
Lisez les avis des autres
dag 8 uden streaming. har snakket med 6 forskellige medarbejdere på de 8 dage og fået 6 forskellige historier. hold jer langt væk fra norlys. det er det absolut værste selskab nogensinde når vi taler... Voir plus
Jeg har nu kæmpet med Norlys i mere end trekvart år. Man kan med få klik købe deres tjenester, men opsige samme er tæt på umuligt og kan ikke ske via hjemmesiden med kun telefonisk (ventetid op til 1... Voir plus
En absolut forfærdelig app og fjernbetjening til. Den er helt håbløs at finde rundt i, især for en 70 årig person. Ved opstart viser den den afsluttede kanal og det er møg besværligt at få funde... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
KONSTANT får jeg beskeden "Der er i…
KONSTANT får jeg beskeden "Der er i øjeblikket for mange samtidige afspilninger fra samme leverandør i gang på din bruger" - På trods af at jeg UDELUKKENDE bruger en enhed til at se indhold. Mindre end 2 måneder har jeg betalt for jeres skod tjeneste og jeg er tydeligvis ikke den eneste... Måske I skulle få styr på jeres platform, det grænser til svindel, det som der foregår hos jer...
Halvdelen af gangene jeg forsøger at gøre brug af det jeg betaler for, så lykkedes det ikke.. Jeg får ikke engang halvdelen af det jeg betaler for..
Meldte flytning til den 1.11.24…
Meldte flytning til den 1.11.24 internet skulle flyttes den 1.11.24 internet lukkede nordlys så efter samtalen ( 1 uge før jeg skulle flytte) hvilket har betydet store gener pga arbejde m.m ringede fredag fik at vide jeg ville få forbindelse inden midnat lørdag morgen intet sket ringede til support ( som jeg havde fået at vide jeg skulle så ville de løse det ) det kunne de ikke hjælpe med men måtte vente til mandag nordlys har lavet fejlen men de vil ikke rette den kan jo desværre se på mange anmeldelser at der er generelt utilfredshed
Så er den gal med skift af…
Så er den gal med skift af betalingskort.
Det kan jeg ikke få lov til, og hvis man ikke betaler til tiden, kommer der gebyr på.
Hold nu fast, er der ingenting, som Norlys har styr på?
Ventetid ved Norlys 40 minutter - det er rent til grin.
Når jeg til januar ikke er bundet at min bredbåndsaftale, så bliver den opsagt ligesom mit tv og streamning, samt elaftaler er blevet.
Pludselig kunne jeg ikke logge ind på…
Pludselig kunne jeg ikke logge ind på nordlys play app! jeg klikker på glemt adgangskode så skulle der komme en mail fra dem... men der kommer ingenting!!! jeg forsøger at ringe dem op men ventetiden er 60 min.!!!
MEGA dårlig service!
Vi har haft problemer med nordlys play…
Vi har haft problemer med nordlys play appen 3 uger inden det virkede igen.
De 3 uger hvor appen ikke virkede var der stort set ingen hjælp at hente hos deres kunde service vi fik hver gang at vide det er vores appel TV der er problemet ikke deres app jeg kan simpelhen ikke forstå at nordlys play appen er den eneste app af alle 11 forskellige app vi køre gennem vores appel TV som er problemer med vi har kontaktet appel kunde service spurgt ind til problemer hvilket de intet kendte til skal os kunder bare finde os i at betale for en ydelse som ikke virker i en længer periode og nordlys bare skubber problemet vidre det er ikke dem der laver noget der ikke dur det er appel føj for et foretagende.
Vi har opsagt nordlys det skulle vise sig heller ikke at være nemt man kan ikke bare opsige på deres hjemmeside nej nej anbefalet brev eller man skal ringe til dem det skal jo ikke være nemt at opsige vi ringede og nej man kommet ikke bare lige igennem det er nu opsagt og vil sende en bekræftigelse på mail at nordlys play er opsagt det er nu en uge siden vi har ikke modtaget mail endnu
Uprofessionel kundeservice
Uprofessionel kundeservice, sender rykkere ud når betalinger foretaget af kunden ikke går igennem.
Betaling er en joke, automatisk kortbetaling fungerer ikke, man routes til mit.stofa.dk som fejler ("der er sket en uventet fejl") selvom jeg aldrig har været kunde i den forretning, efter betaling er godkendt i mitid. Det prøver jeg så at gøre et par gange, hvorefter jeg kan se på min bank, at jeg er trukket to gange! Så opretter jeg en sag hos kundeservice, venter uacceptabelt lang tid, hvorefter sagen havner hos supportmedarbejdere, som åbenlyst ikke har kompetencerne til at løse problemerne med automatisk kortbetaling. Dette har stået på i flere måneder nu, og troede egentlig at sagen var løst. Men det er en føljeton i flere dele åbenbart. Dog kommer jeg ikke til at spilde mere tid med at oprette sager hos norlys medmindre norlys accepterer at jeg fakturerer dem for konsulenttimer. Måske via en kafkask automatisk kortbetaling.
Alt i alt ekstremt dårlig oplevelse, og hvis der var et brugbart alternativ for mig, så var jeg væk for længst.
Måske det værste firma jeg nogensinde…
Måske det værste firma jeg nogensinde har handlet med. Pas på ikke at falde i deres fælde og hold jer langt væk fra dem.
Har igennem mine 8 måneder som kunde oplevet at: automatisk kortbetaling har fejlet to gange, hvilket har resulteret i, at de har sendt mig rykkere. Når jeg så har kontaktet dem telefonisk og de har bekræftet at rykkerne er blevet slettet, så er de faktisk ikke slettet.
"Skift kanal i din pakke"-funktionen har ikke virket en eneste gang, jeg har forsøgt at skifte en kanal ud.
Du kan ikke forvente svar på dine mails. De bekræfter ikke på skrift, hvad man har aftalt med dem over telefonen.
Jeg er nu udmeldt, har en skriftlig bekræftelse, men trods den skifter de med at sende mig beskeder om, at jeg skylder dem penge for slettede rykkere - eller at de skylder mig penge. Og hvad værre er, kan jeg ikke komme ind på deres selvbetjening længere.
Jeg er ude af firmaet, jeg har betalt alle regninger, men alligevel kan jeg ikke slippe for dem.
Norlys er et amatørcirkus. Hold jer langt væk. Vælg enhver anden leverandør i stedet.
Helt igennem ELENDIG APP.
Helt igennem elendig app. DAGLIG USTABIL streaming.
Eks.: TV 2 play streames upåklageligt mens Norlys play app oplyser at der intet netværk er! ( og ingen ledninger rører/krydser hinanden.)
GIV MIG TELIA TV TILBAGE !!!
Meget ustabil og utilfredsstillende…
Meget ustabil og utilfredsstillende løsning. Nordlys play mister hele tiden forbindelsen til tv'et. Og jævnligt problemer med login, som andre også beskriver. Har været galt siden overgang fra Telia play i september; ikke kun i dag
Pludselig kan fodboldkampene fra Europa…
Pludselig kan fodboldkampene fra Europa Leage og Conference Leage ikke mere at se i min dyre TV-pakke. (De kampe er nu at se på Disney+, af alle steder 😮 ) Det havde været god kundeservice, hvis man havde hørt om denne ændring fra Norlys selv, og i god tid.
Jeg forventer at Norlys sætter prisen ned på min pakke
Har pt ventet 55 min i telefon kø 🙈
Virker ikke
Virker ikke, og har ikke gjort det i flere dage. I tager heller ikke telefonen... Hvad sker der???
Den bliver ved med at melde fejl med…
Den bliver ved med at melde fejl med login! Har nulstillet kode men det hjælper intet!!!!
inkompetence af væste skuffe
så fik man skidtet til at køre halvanden dag, hvorefter man kontakter support so meddeler at det kan de ikke hjælpe med, hvorefter man fare i blækhuset og skriver en klage som en i øvrigt flik medarbejder ringer og spørg hvad det drejer sig om men i øvrigt ikke har nogen løsningsforslag til problemet.
nu er det så galt igen men denne gang bliver der ikke nogen kontakt til support men jeg finder et andet selskab.
magen til inkompetence skal man søge længe efter
Upålidelig streaming
Deres streaming er alt for ofte nede og ude af drift. Hjælper heller ikke, at de aldrig selv melder ud, at de oplever problemer, hvorefter man bare står tilbage med følelsen af en langemand rettet mod sig.
Eneste positive der kan nævnes er, at man slap for at se sit fodboldhold blive ydmyget på grund af Norlys' inkompetence
Utroligt dårlig og frusterende app
Utroligt dårlig og frusterende app. Den virker ofte ikke, og vil ikke godkende koden.
Siden er helt nede på en søndag aften
Siden er helt nede på en søndag aften, hvor majoriteten ser fjernsyn og 1 ud af de 4 fodboldkampe, jeg ser på en måned er mulig. Kundeservice lukkede kl 17, hvorfor er der ikke support i de tidsrum, hvor tjenesten forventes at blive brugt mest? Jeg kan ikke bruge det til noget at tjenesten virker igen i morgen, når det er weekendaftener, jeg skal bruge det.
Igen og Igen
Igen, og igen, og igen
Jeres streamingstjeneste crasher al for ofte. Fiks det nu - der er fodbold for faen.
L’expérience Trustpilot