Norwegian Holidays Avis

1,9

Ordered transport through norwegian holidays. Paid extra to get a newborn car seat. Met the driver at the airport and he didn’t provide it. Had to ride for two hours in a car in croatia with our 10 we... Voir plus

They sell package travels, but they blame the customer if the package doesn't work (e.g if you can not reach your flight, have to book another hotel closer to the airport at your own expense etc.). Pa... Voir plus

Vi hadde bestilt og betalt for transport fra flyplassen i Athen. Denne kom ikke. Vi prøvde å ringe flere numre, til slutt kom vi frem til en som sa vi måtte ordne oss taxi selv. Vi ringte selskapet fr... Voir plus

Dette selskapet bør alle holde seg unna,langt unna . Prøvde å avbestille med legeerklering og avbestillingsforsikring, men dette godtar de ikke,de vil ha en erklæring om helsen gjennom hele livsløpet.... Voir plus

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Forretningsmoral?

Jeg købte - og forudbetalte - en kombineret flyrejse og billeje i uge 38.
Flydelen fungerede upåklageligt, men bilen var ikke som aftalt i lufthavnen ved ankomst. Og da vi havde været så uforsigtige at rejse en søndag, var det ikke muligt at kontakte Norwegian - de holder nemlig lukket i weekender og ferier!
Vi måtte derfor konferere med den udlejer Norwegian havde en aftale med, og som ikke mente at der var en ordre. Det endte med at vi måtte tage videre uden bil. Efter at have kontaktet Norwegian mandag morgen, lykkedes det at få leveret en bil mandag eftermiddag.
Jeg fik at vide at jeg kunne indsende en klage når vi kom hjem, hvilket jeg gjorde.
Så langt så godt.
Efterfølgende har jeg modtaget en kortfattet besked om at de har kontaktet udlejeren, og at jeg vil høre nærmere. Jeg har svaret tilbage at deres korrespondance med deres leverandør er mig uvedkommende, og bedt dem (endnu engang) om at forholde sig til at de har modtaget betaling for en varer de ikke har leveret fuldt og helt.
Men der er nu efter 3 uger fortsat tavshed fra Norwegians side, og det er svært ikke at tolke det som at de reelt er ligeglade.
Og det er svært at forstå - det havde været så let at gøre det ordentligt!

12 octobre 2015