Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

I purchased travel eSIM day before arriving to Portugal. They sent QR code that didn't work. However, they don't have customer service to follow up on or to file complaint. On day of arrival I went to... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nieuwsuur vanavond 3-7-26. Dramatisch nieuws over eerst F16 leveringen aan Oekraïne, dan de ondergang van VS, de nachthemel die bezaaid gaat worden met miljoenen satellieten ea shit door n handvol men... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Het journaal bestaat uit zeer vage mededelingen, gekleurde informatie en totaal niet passend voor deze tijd. Manipulatief en verkeerde indeling, een soort goede tijden slechte tijden, maar dan de sle... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

A lot of propaganda and lies, often citing vague data from "observers" or "trusted sources." Sometimes they provide links to foreign documents as proof, but these links don't actually prove anything (... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'informations

Informations provenant de diverses sources externes

De NOS biedt, als grootste nieuwsorganisatie van Nederland, 24 uur per dag 7 dagen per week, onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving op het gebied van nieuws, sport en (inter-)nationale evenementen. Reacties op Facebook zijn uiteraard meer dan ...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

62 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Eenzijdige gaslighting

Slechtste journalisten zitten bij de NOS.
Dat Joden in Nederland ernstig bedreigd worden..... Geen woord hierover. Eenzijdige feelgood artikelen over de bevolkingsgroepen die hiervoor verantwoordelijk zijn. De olifant in de porseleinkast wordt zoals gewoonlijk vakkundig gemeden. De bedreiging vd 4 mei herdenking..... NOS heeft er weer een mooi verhaaltje bij dat dit van alle tijden is.
NOS bedrijft geen journalistiek meer helaas.

4 mai 2024

Kwats

Israel, Russland, Corona,Trump en de grootse leugen co2!
Dagelijks zien het meer mensen wat jullie doen en als je hier bij trust piloot kijkt zegt dat genoeg.
Hoe kon het toch zo ver komen dat de news zo berichten als ze het van Pharma en politieke partijen moeten doen? Het is al een keer eerder geweest en nu weer alleen gaan we deze keer een nog ergere tijd te gemoed en iedereen die bij het journaal werkt is medeplichtig.

25 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Geselecteerd nieuws. Geen onbevooroordeeld nieuws.

Sinds mijn review door de NOS in de playstore geblokkeerd wordt, zal ik het hier plaatsen.
Waar is het nieuws over Oekraïne en Rusland?!Alleen maar onzin nieuws, en nieuws over gaza.Maar over de oorlog die zich een paar uur van onze eigen grens afspeelt, wordt al dagen lang niks gezegd.Een week geleden kondigt Poetin aan dat hij overweegt nucleaire wapens in te gaan zetten,maar nos vind het weer belangrijker om het over een of andere engelse boom te hebben, en "het oudste bos ooit"?!Treurig dat dit dé nieuwsbron van Nederland is. Wanneer je bijvoorbeeld op EuroNews kijkt, zie je pas hoeveel echt nieuws je eigenlijk mist als je alleen naar NOS nieuws kijkt. De NOS bepaald hoe geïnformeerd je bent, en als je dat als enige nieuwsbron gebruikt...word je naar verloop van tijd onwetend over wat er in de wereld gebeurt. Zeer ernstig en triest dat de Nederlandse bevolking op deze manier dom gemaakt word door zijn voornaamste nieuwsbron. Ook zijn ze erg links ingesteld.

16 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Oppervlakkig; low level en veel van hetzelfde op teveel netten

Op een enkele uitzondering na low level journalistiek, bij voorkeur gericht op de wokegemeenschap en/of op de promotie, de eer en roem van NOS medewerkers zelf. Voor die magere journalistiek worden 3 netten gebruikt, bekostigd door reclameinkomsten, maar vooral van belastinggelden van alle Nederlanders, ongeacht hun afname van het abominabele aanbod. Wat mij betreft kan die promotie van de NOS-verslaggevers eruit; kunnen de spelletjes eruit en zonder meer 2 netten geschrapt.

3 mars 2024

Zeer slechte journalistiek

Zeer slechte journalistiek. Je wordt op een hele verkeerde wijze geïnformeerd vanuit een gekleurd perspectief zonder bronnen. Het is niet altijd naar waarheid geschreven.

Naar mijn mening is het een zeer kwalijke zaak en een bedreiging voor onze vrije samenleving. Daarnaast een verspilling van onze belastingsgeld.

19 février 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

NOS juist goed bezig

Nou, dat ben ik nou totaal niet met meneer Z eens! Ik vind het op zichzelf al een wonder dat de NOS uberhaupt beeld en geluid heeft uit Gaza, want daar mogen journalisten van de bezetter niet zomaar in, anders dan onder zionistische censuur. Er wordt daar genocide gepleegd: al bijna 30.000 doden, meest kinderen en vrouwen. Dat moet de wereld weten van die fijne Israeli's, die al meer dan een halve eeuw hun buren terroriseren. Nabestaanden van de holocaust zijn niet vrijgesteld van hun mensenrechtenplicht. Goed bezig, NOS!

18 février 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Met een redelijk neutrale blik zit ik…

Met een redelijk neutrale blik zit ik elke avond tenenkrommend naar het 8 uur journaal te kijken en kan niet anders concluderen dat ze erg de zijde van de Palestijnen lijken te kiezen. Elke dag dezelfde beelden uit het Gaza-gebied met bijbehorend opruiend/dramatisch Arabisch geschreeuw door de TV-speakers. Nu weten wij het wel... Israël is de gebeten hond en van enige nuance (lees: gruwelijke Hamasdaden) lijkt geen sprake. Nee, ik wist niet dat de NOS zó links georiënteerd was. Het valt mij erg tegen.

13 février 2024

Fake nieuws

Fake nieuws, hoernalisme in plaats van echt jourmalisme dat aan waarheidsvinding moet doen. Misdadige propaganda organisatie die vele mensen zichzelf laat beschadigen met giftige injecties! Ik heb meerdere mensen zien sterven na de prikpropaganda. Spreek de waarheid over de oversterfte! Waar is de moraal? Zijn jullie psychopathisch?

11 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Taak als publieke objectieve omroep wordt verzaakt

1 ster omdat ze hun taak als publieke objectieve nieuwsbron verzaken.
Duidelijk is dat er met de tijd steeds meer werknemers met links wereldbeeld bij de NOS zijn komen werken en dat steeds meer in de berichtgeving doorkleurt.

Dit kan eenieder relatief makkelijk zelf vaststellen: Als je een NOS artikel leest over een onderwerp waarbij wel eens sprake zou kunnen zijn van linkse vooringenomenheid, zoek dan eens via google of de site "ground.news" naar berichten van andere nieuwssites over datzelfde onderwerp. Vaak kom je dan zelf tot de conclusie dat nieuwskoppen en artikelen van de NOS een duidelijk links sausje hebben en objectiviteit vaak uit het oog wordt verloren.

Recent is dit vooral duidelijk in de berichtgeving over het conflict tussen Israël en de Palestijnen. Twee voorbeelden:
[1] Na de aanslagen van 7 oktober schrijft de NOS o.a.: "het is moeilijk vast te stellen wat het doel van Hamas is als het om Israël gaat" en er wordt geïnsinueerd dat Hamas gematigd is. Alsof de gebeurtenissen van 7 oktober alsook artikel 7 uit het charter van Hamas niet voor zich spreken: "The Day of Judgment will not come about until Moslems fight Jews and kill them. Then, the Jews will hide behind rocks and trees, and the rocks and trees will cry out: 'O Moslem, there is a Jew hiding behind me, come and kill him.'" Hamas is niet zonder reden door de EU als terroristische organisatie aangemerkt.
[2] Na de tussentijdse beslissing van het Internationaal Gerechtshof in de genocide-rechtszaak van Zuid-Afrika tegen Israël kopt de NOS: "Wereld over tussenvonnis genocidezaak: Israël moet uitspraak volgen" met een afbeelding van een pro-Palestina demonstratie. De objectieve feiten zijn echter dat het hof vier dingen heeft besloten: (i) de zaak kan doorgaan, maar het hof heeft (zoals verwacht) meer tijd nodig; (ii) Israël moet in de tussentijd alles doen om genocide te voorkomen; (iii) Hamas moet intussen alle gijzelaars vrijlaten; (iv) een staakt het vuren dwingt het hof niet af. In principe dus gewoon een tussentijds oordeel zoals je dat zou verwachten. Het hof maant alle partijen geen onnodige slachtoffers te maken, heeft meer tijd nodig voor onderzoek, maar ziet blijkbaar geen bewijs van genocide zodanig dat het veroordelen tot een staakt het vuren op z'n plaats is. Dat was wat Zuid-Afrika geeist had, maar dus niet heeft gekregen. Israël heeft ook niet gewonnen, want zij hadden verzocht de zaak te seponeren. Toch insinueert de NOS dat Zuid-Afrika heeft gewonnen en Israël genocide pleegt. Over de uitspraak van het hof dat Hamas alle gijzelaars moet vrijlaten wordt door de NOS ondertussen met weinig woorden gerept.

27 janvier 2024

Manipilatie NOS

De NOS is een flauw aftreksel van wat het ooit was. Een hoop links geneuzel en allesbehalve goede journalistiek. Neutraliteit en dingen goed uitzoeken is een taak v/d nos. En dat is ver te zoeken. Propaganda voor de gevestigde orde..Bij WNL, generaal majoor van kappen. 'Ze crëeren een preferente werkelijkheid'..en zo is het. Anders krijgen ze zeker geen subsidie.. Manipulatie v/h volk.. Bah..Ik kijk er al lang niet meer naar..

25 janvier 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus