Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan Ellie Lust niet eens een cursus ABN krijgen, je oren doen pijn bij dat verschrikkelijke accent. Dat wil je toch niet in je programma hebben.

Noté 1 sur 5 étoiles

De nieuwe banner is totaal verwarrend en daarom moeilijk te volgen. De koersen zijn moeilijk te volgen en vragen geduld van de kijker. Mede hierdoor worden stukken van de nieuwstekst overgeslagen.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds de overname van RTL door DPG media doet ook deze zender aan pro hamas propaganda. Net als bij het nos journaal worden ons de meest zielige beelden voorgeschoteld vanuit gaza die alleen maar gaz... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas is RTL overgenomen door de DPG…

Helaas is RTL overgenomen door de DPG kliek, objectieve berichtgeving over het midden oosten is daarmee verleden tijd. De anti Israël hype heeft nu ook RTL bereikt en dat is een bijzonder trieste constatering. Maar dat krijg je als twee buitenlands bedrijven 90% van de media in ons land in handen hebben. Volgens mij heb je in wit-rusland nog meer keuze.

6 août 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Presenator van Ik weet er alles van.

Vandaag op een verjaardag de heel mooie quiz "ik weet er alles van" besproken. Iedereen was het er mee eens dat dit een heel erg mooie quiz is maar helaas verpest wordt door een zeer iritante en onnoleze Ruben Nicolai. Zijn gemaakte onnatuurlijke kunstmatige lach.
Engelse en Duitse teksten of woorden overdreven uitsprekend. Als je de taal niet normaal kunt uitpreken laat het dan aub. Zijn arrogante iriterend voorkomen. Laat hem maar een kinderprogramma presenteren want daar past zijn onnozele presentatie beter bij maar zeker niet bij serieuze volwassen mensen. Jammer voor deze verder heel erg mooie quiz. Laat een sereue quizmaster dit progrmma presenteren en niet een kinderachtig persoon als Ruben Nicolai.

22 juillet 2026

All you need is love

ik heb jaren geleden en ook verleden jaar ook geschreven naar All you need is love maar helaas heb ik nooit meer wat van gehoord en ook niks meer gezien enz. en nu ben ik gelukkig getrouwd met een vrouw uit amerika of te wel de states maar dat hebben we via een andere weg gegaan en nu hebben wij de orginele papieren dat wij getrouwd zijn maar hier in nederland wordt het niet herkent helaas maar we winlde het al jaren geleden bij elkaar komen en ook nog meer organiseren en wa=e dachten dat met hulp van All you need is love te doen maar helaas is dat niet gelukt en vroegen keek ik altijd naar dit programma maar nu kan het programma van de buis gehaald worden want dit is echt een heel waardeloze programma enz. dat ik het nu boycot iedere keer wat een rot en vervelende programma is het nu geworden.

30 juin 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Tafelgast RTL tonight

RTL tonight is niet gelukt, wat ik niet altijd snap. Is soms best goed inhoudelijk. Maar de grootste fout is om Erben Wennemars steeds weer een podium te geven.
Dat de NOS uiteindelijk afscheid van dhr. Wennemars heeft genomen is meer dan logisch.
Niet deskundig, slechte analist, dramatisch om naar te kijken en vooral om naar luisteren. De slechtste tafelgast, die op de tv te zien is.
Hans ter Voert

17 mai 2026

Wat gaat er niet mis

Wat gaat er niet mis. Te weinig afwisseling en aandacht voor beleggen.
De presentatie gaat vaak mis. Wordt vaak te snel afgebroken , rommelig, tekst klopt niet met beeld. Het ergste is de banner. De mix van nieuws met beurskoersen is een ramp.

13 mai 2026

"Tikkertapes" op RTL Z

Jezus, wat hebben jullie gedaan met de RTL Z beurs presentatie... De koersen onder in beeld zijn zeer slecht te volgen, zeker op een smartphone. Zet alsjeblieft de oorspronkelijke "tikkertapes" weer terug. En de berichtgeving is ook amper te volgen.
Nog een ander ding is de laatste uitzending van de dag om half zes. Die werd vroeger een keer herhaald en liep tot zes uur. Nu wordt dat om kwart voor zes al afgebroken door het programma storage wars ontruimingen, terwijl dat om 18:05 uur is geprogrammeerd. daardoor kan ik de laatste uitzending zelden volgen. Zwaar K

11 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

De nieuwe banner is totaal verwarrend…

De nieuwe banner is totaal verwarrend en daarom moeilijk te volgen.
Voor de koersen nu weer terug naar andere input bronnen.
Verder, alle lof voor de verslagen van Jacob Schoenmaker.!!!

12 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag 11 mei RTLZ nieuwe banners…

Vandaag 11 mei RTLZ nieuwe banners geintroduceerd met combi beurskoers nieuws. Hele slechte aanpassing!!
Niet duidelijk, niet te lezen. Kleuren ook niet goed. Koersen en nieuws moeilijk te volgen. Wij begrijpen niet wat het doel van deze aanpassing is.
Houd het op 1 banner desnoods wisselen (tussen nieuws en koersen). Maar dit is een reden om dit kanaal niet meer te volgen.

11 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos, hele film word verpest…

Probeer een goede oorlogsfilm te kijken vanavond. Elke 10 minuten een reclame blok.
Ik weet weer waarom ik geen tv meer kijk maar alleen netflix, Videoland of Disney.
RTL, ga je schamen!!!

3 mai 2026

Zielig

Hoe goedkoop om op deze manier zogenaamd nieuws te brengen. Het is ook zielig dat je op deze manier als “presentator “ de kost verdient. Hebben deze figuren überhaupt wel een opleiding genoten.

10 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

In Nederland pleit men voor…

In Nederland pleit men voor gelijkwaardigheid, openheid, goede omgang met elkaar. Jezelf zijn in de psychologie wordt benadrukt, maar men wordt wel afgewezen tijdens een sollicitatie, wordt wel afgewezen in bepaalde zaken, op straat wordt men door de meerderheid nadelig met effect van propaganda te kijk gezet. Wie is hier nu het slachtoffer? Mijn inziens de overheid die faalt, al jaren, en een spel speelt. Als alles tegenstrijdig is kom je in cirkels. Cirkels blijven doorgaan. En wie heeft er baat bij?

27 mars 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus