Vandaag op een verjaardag de heel mooie quiz "ik weet er alles van" besproken. Iedereen was het er mee eens dat dit een heel erg mooie quiz is maar helaas verpest wordt door een zeer iritante en onno... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kan Ellie Lust niet eens een cursus ABN krijgen, je oren doen pijn bij dat verschrikkelijke accent. Dat wil je toch niet in je programma hebben.
De nieuwe banner is totaal verwarrend en daarom moeilijk te volgen. De koersen zijn moeilijk te volgen en vragen geduld van de kijker. Mede hierdoor worden stukken van de nieuwstekst overgeslagen.... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Lekker links ook weer...
Lekker links ook weer...
Walgelijk om een partij de grond in te trappen met voor de verkiezingen...
Walgelijk gewoon!!
Zeer slecht gekleed !’ Vreselijk .rtl nieuws gekleed !!
Zeer slecht gekleed !’ Vreselijk .
Ik zit naar nieuwste aflevering van Hollands got talent
Ik zit naar nieuwste aflevering van Holland got Talent te kijken en de jury is nogal conservatief. Er was een koppel die aan tantra dansen deed en zij werden uitgelachen en na de jurybeoordeling ook nog eens belachelijk gemaakt.
Ik vond het verfrissend en het tonen van lef om dit in Hollands got talent 2025 te laten zien. Laat iedere act in zijn waarde alsjeblieft.
Wat een waardeloze programmering van…
Wat een waardeloze programmering van RTL, enkel nog herhalingen van al eerder herhaalde programma's, en de kijkers worden enkel nog opgezadeld met BNers die allerlei domme spelletjes vertonen, met een overdaad aan dom geschreeuw zoals waaaaaaaa, weeeeeeee ooooooooooohhhhh en ga zo maar door, liefst zo luid mogelijk. Als RTL er niet mee zou zijn, dan zou je niets missen.
DE HAAST VAN RTL4!
Het lijkt wel of ze de tram of trein nog moeten halen, ze praten en doen alles in een tempo wat past bij de reactie op een dreigende tsounami!
Zeer vermoeid om te volgen en totaal niet geschikt voor rustig levende mensen zoals ik!
hams propaganda zender
Sinds de overname van RTL door DPG media doet ook deze zender aan pro hamas propaganda. Net als bij het nos journaal worden ons de meest zielige beelden voorgeschoteld vanuit gaza die alleen maar gaza konden verlaten met medeweten van hamas. Dat deze terreurorganisatie hier vanaf de schanddaden van 7 oktober bewust op aangestuurd heeft wordt niet vermeld.
Voor de pluriformiteit van de nieuwsgaring is het een slechte zaak dat DPG overal een vinger in de pap heeft, d.w.z. gekleurd en eenzijdig in berichtgeving.
Rtl Nieuws, Propaganda Machine
Zou het rtl nieuws betaald krijgen door Hamas? Want het is wel heel duidelijk aan wiens kant zij staan. Eigenlijk zou je het het nieuws objectief moeten brengen maarja links is pure haat. Overigens wil ik met dit bericht geen kant kiezen, maar het gaat mij puur om de objectiviteit. Israël word duizenden keren genoemd en vreselijk weggezet. Volgens mij NOG erger dan in WO2?? Terwijl Hamas en hun terreur daden geen ENKELE keer genoemd worden, terwijl zij ook daden tegen de mensheid voeren: mensen ontvoeren en vermoorden en daarna een ander de schuld geven. De media zit compleet onder de Hamas laars. Dat je voor Palestijnen bent, prima! Maar dat je je zo mee laat voeren in die Hamas propaganda machine, dan zul je er wel flink geld voor krijgen. Het is totaal één kant kiezen maar wel al hun misdaden verzwijgen. Had dan al de misdaden benoemd, van alle kanten. Bijv dat Hamas raket installaties bouwt onder ziekenhuizen of Gazanen juist bemoedigend op het dak te blijven staan om hun leven op te offeren, terwijl Israël juist probeert de bevolking de waarschuwen en te evacueren.
Waardeloos dat gedoe over koningshuis…
Waardeloos dat gedoe over koningshuis door een waardeloze presentstor
RTL7 zondagochtend oplichtings TV
RTL7 zondagochtend oplichtings TV. Gewoon lachwekkend. Zelfbedachte ondernemers/oplichters.
RTL 7 baggerzender!
RTL 7: schoolvoorbeeld van een baggerzender! Ze kondigen zelfs baggerfilms/programma's aan met een vervormde stem!
Mijn naam is die rotterdammer in die…
Mijn naam is die rotterdammer in die scootmobiel met witte baard en wil hierbij mijn gal spuiten over al die zeik programma met B erners die zogenaamd zol lollig zijn kotsmisselijk word je er van geen enkele goede film meer herhaling van herhaling 20 jaar word flodder uitgezonden in de middag uren en wat schept mijn verbazing volgende week in de avond uren de flodderfilm zijn die gratis uit te zenden en inplaats dat het minder word met die. Gal programma's word het steeds meer en die mollen familie moet keihard laten dekken en op zouten met dat zooitje en als ze een keer wat anders uitzenden is het gejat van de bbc en dan ga ik maar op discover kijken En wie komen daar ja hoor joep en teun van deutekom die gaan vertellen wat er gebeurt of dat wij mongolen zijn ik heb er geen goed woord meer voor over bah bah bah
Familie de mol maakt de nederlandse tv vermaak kapot
Tijd dat rtl en de familie de mol word verbannen van de tv,. A een week in buutenland kom je er bij terug komst hoe slecht nederlandse commerciele tv is. In andere landen heel de dag leuke programmas, en in nederland, heel de zaterdag middag tommy teleshopping,. Dit bewijst dat de familie de mol puur uit is op geld en niet op kwaliteit en vermaak van tv kijkers. En dan die reclames wekelijk2x zo lang als in andere landen en alle reclamme blokken tegelijk.. dit is hoe de familie de mol nederlandse tv kapot maakt. Boycotten die zakkenvullende familie die misbruik en vrouwenhaat steunt.. en die linda, snel van de buis halen met die botox kop,
Word tijd dat kpn en ziggo en odido de belgische commerciele zenders gaaan toevoegen. Veel meer kwaliteit en die steken nog tijd in leuke programmas maken, niet zoals john de mol teleshoppung en achterhaalde zangshows vol homos. De mol is de grondlegger voor het gedrag van rietveld en borsato. De mol creeert dit. Boycotten die famillie.
En haal lubach van de buis, die gast is de blanke jandino, kinderachtig en veel te druk. Kwestie van tijd voordat NL hem uitkotst net als jandino, jandino niemand zat op een aap te wachten die zich verkleed als vrouw
Links RTL4
In het verleden probeerde RTL4 het nieuws nog neutraal te brengen, maar tegenwoordig is alles links gemotiveerd. Zoals Gijs Rademaker waarbij de vragen zo worden gesteld, dat de antwoorden alleen maar links zijn. Eng mannetje.
Wordt tijd voor een neutraal alternatief.
Slechtste site ter wereld
Slechtste site ter wereld
Ik was rustig tv aan het kijken en toen opeens zie ik deze malootische mongolische t1fus site. Als ik dit nog een keer zie sla ik een gat in mijn tv en gooi ik die tegen de eerste persoon die ik zie.
Stemming kweken
Goede morgen, graag zou ik zien dat de ondertoon van de nieuwslezers achterwegen blijft en niet als een beschuldiging of aantijging verteld wordt. Vanmorgen werd er door Boyan verteld alsof de asielzoekers alléén van minister Faber niet naar de Efteling mochten. Dat is een invulling van de nieuwslezer en niet een zo objectief-mogelijke berichtgeving na onderzoek. Velen zijn het met haar eens. Minister Faber is woordvoerder vanuit haar partij en ook nog eens als grootste uit de verkiezingen gekomen. Buiten het feit waar ik het mee eens ben of wat mijn politieke voorkeur is moet nieuws zo weinig mogelijk gekleurd worden weergegeven. Blijf bij de bron en het onderwerp. Ik vind je een prima nieuwslezer Boyan, zie dit voorbeeld graag als feedback. Vriendelijke groet!
Links activistische walg zender.
De laatste tijd valt me op hoe RTL Nederland, ondanks dat rechts nu aan de macht is, nog steeds een opvallend linkse toon aanslaat. Vooral in hun nieuws en talkshows lijkt er weinig ruimte voor rechtse perspectieven. Het voelt soms meer als activisme dan objectieve journalistiek. In een land waar de politieke balans is verschoven, verwacht je juist meer pluriformiteit in de media – niet een herhaling van hetzelfde progressieve geluid. Om over het RTL nieuws nog maar te zwijgen … vreselijk noch walgelijker met de dag.
Haal alsjeblieft die Lubach van jullie…
Haal alsjeblieft die Lubach van jullie zender, een walgelijke vertoning!!
Gelukkig heb ik een uitknop op mijn tv.
Nul sterren was helaas niet mogelijk Überhaupt al die praatprogramma's op de zenders daar zit toch niemand op te wachten, zorg aub voor amusement op de zenders!
Jullie zouden de programmering beter…
Jullie zouden de programmering beter op elkaar moeten afstemmen het is alleen reclame wat jullie uitzenden
L’expérience Trustpilot