À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,3

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Al drie zaterdagen achter elkaar is…

Al drie zaterdagen achter elkaar is mijn Tubantia niet bezorgd. Dit is inmiddels meer dan een incidentele fout; het lijkt een structureel probleem te zijn.

Wat het extra frustrerend maakt, is dat wij iedere keer direct een melding hebben gedaan, zowel online als telefonisch. Ondanks deze herhaalde meldingen lijkt er niets met de klachten te gebeuren en is er geen blijvende oplossing gekomen. Elke week opnieuw moeten constateren dat de krant niet bezorgd is, terwijl je wel voor een abonnement betaalt, is simpelweg onacceptabel.

Een bezorgfout kan gebeuren, maar drie weken achter elkaar dezelfde fout maken en vervolgens geen zichtbare verbetering laten zien, getuigt van een gebrek aan opvolging en klantgerichtheid. Compensatie is mooi, maar uiteindelijk wil ik gewoon de krant ontvangen waarvoor ik betaal.

6 juin 2026

Gemiste kans!

Waardeloos op deze manier. Meerdere keren geprobeerd contact te krijgen op verschillende mail adressen bij de krant voor een item over een nieuw geopende winkel in onze wijk. En nee is ook een antwoord he. Wordt gewoon niet eens de moeite genomen om überhaupt een reactie te sturen.

25 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet of veel te late bezorging

Zaterdag abonnement op de papieren versie. Lekker met een kop koffie na een drukke werkweek tijd voor de krant. Niet dus... of de krant wordt niet bezorgd of veel te laat. En dat laat Tubantia de laatste weken al bij voorbaat weten in de app.En wordt er verwezen naar de digitale versie.... Ja, maar daar heb ik boor de zaterdag dus niet voor gekozen

21 mars 2026

Krant weer niet bezorgd

Vorige week maar weer een proefabonnement genomen op de Tubantia, na aanleiding dat ze me bellen of ik abonneer wil worden.
Ik vroeg is jullie bezorging nu wel op orde.
Ja werd mij verteld de bezorging is op orde.
Zal vandaag woensdag de 11e de krant in de bussen omvangen om 7 uur.
Nu is het 8:30 en ik heb nog geen Tubantia in de brievenbus.

Met Tubantia gebeld, en niemand erkend dit probleem.

Groet Henry

11 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

In ons wooncomplex voor ouderen worden…

In ons wooncomplex voor ouderen worden al weken de kranten slecht of niet bezorgd, de klantenservice gevraagd om me in contact te brengen met de locatie manager,maar dat kunnen ze niet!?
En omdat ik zelf niet geabonneerd ben kunnen ze niets regelen, want ik zou dan van 8 bewoners gegevens moeten doorgeven, waaronder laatste 2 cijfers van hun bankrekening, die heb ik niet, belachelijk dat men zo slechte service heeft maar wel geld willen innen.

22 décembre 2025

Abonnement niet kunnen stopzetten

Ik had een abonnement, was al snel niet tevreden met het lees materiaal. Ik wilde mijn abonnement bijna direct stopzetten maar dat lukte niet omdat het zogenaamd niet verwerkt was. De klantenservice zei dat ik 24 uur moest wachten (zal wel een verdienmodel zijn), eenmaal vergeten het na 24 uur weer te doen want ja, ik ben mens en ik heb wel meerdere belangrijkere dingen te doen dan dagelijks een klantenservice te bellen. Nu is er weer geld afgeschreven. Ik heb nog nooit meegemaakt dat je ergens moet wachten ivm de verwerking gezien alles tegenwoordig technologisch gaat.

4 novembre 2025

Waardeloze krant.

Tubantia wordt steeds meer een landelijke dan regionale krant. Ze reageren nooit op mails en/of tips, dus contact met hen opnemen heeft geen zin. Tevens zitten er diverse mensen met té goede banden bij gemeentes. Zodat de mening van de gemeentes het in de krant bijna altijd wint van de burger. Als er een degelijk alternatief was bij het conventionele nieuws las ik het nooit meer. Helaas is dit (nog) niet het geval, maar 1twente wordt steeds meer een beter alternatief voor regionaal nieuws.

9 octobre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus