En helt otrolig produkt. Har haft axelsmärta med domningar ut i fingrarna i 6 månader. Hittade Baby Cobra och tänkte att det kanske fungerar. På bara 3 veckor har smärtan och domningarna försvunnit nä... Voir plus
Jag har en Röd lampa "Robin" den er jag nöjd med det piggar upp på de mörkar dagararna. Den lilla Nordic Red köpt jag nyligen, för tidigt och veta men hittills bra resultat på olika åkommor
Kundservice finns inte hos detta företag. Du uppmanas maila om du har några frågor, men först efter att du riktigt riktigt noga läst igenom FAQ. Då skriver dom att kundmail hanteras 2 timmar om dagen... Voir plus
Cobra-bältet levererar precis det som utlovas! Snabbare återhämtning vid träningsvärk och mina knän har blivit mer rörliga och smärtfria! Känner mig piggare och mer vital i hela kroppen! Enkel att anv... Voir plus
Innovativ ljusterapi som stärker immunförsvaret och får cellerna att fungera optimalt.
Mäster Samuelsgatan 36, 11157, Stockholm, Suède
- info@nutrilight.se
- nutrilight.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 15 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bra grejer och supersnabb återkoppling.
Mycket nöjd med mitt köp.
Fick jätte bra bemötande
Fick jätte bra bemötande, är jätte nöjd med rödljusterapin,
Nöjd nöjd nöjd och lyx
Rödljuslampan jag köpte är fantastisk
Rödljuslampan jag köpte är fantastisk. Har blivit så mycket bättre från en inflammation i kärleken.
Rödljusterapi är rena magin 😍
Har nu både masken och Deer panelen och båda är helt fantastiska 😍 Finare hud och mer energi på länge! Rödljusterapi gör verkligen mirakel!!
Snabbt och bra hantering av order !
Beställde The red deer 16/11
Beställde The red deer 16/11. Har ej än fått den levererad, Har varit i kontakt med Nutrilight, men ej någon leverans ännu!
Supernöjd
Svarade snabbt på alla frågor jag hade, mycket tillmötesgående fantastisk service. Mer än nöjd!
Äskar lamporna också!
Rödljusterapi- för att må bra
+ Ett välgörande läkande ljus. Ja det fungerar verkligen.
- Det kan ta lite tid ibland att få hem lamporna.
Känns bra med rödljusterapi
Känns bra med rödljusterapi. Har fått väldigt bra bemötande och bra svar via Mail med er. 🤗
Väldigt bra kundbemötande och service.
Väldigt bra kundbemötande och service.
Har inte fått produkten ännu men kundservice är kanon.
Uselt kundbemötande
Jag har inte fått produkten, så självklart har jag inte någon trevlig upplevelse av att handla hos er. Det har nu gått 26 dagar sedan jag beställde och ingen återkoppling om varför.

Varför detta Dröjsmål?
Hej! 14/10-23 fick jag bekräftelse på min beställning av rödljuslampan ”the Fox”,order nr 9704.
Fortfarande efter drygt 2 veckor ingen information,om varför beställningen av lampan dröjer!
Med vänlig hälsning
Inga-Britt Grannerud

Réponse de Nutrilight
Jag beställde varor för två veckor…
Jag beställde varor för två veckor sedan, men har ej fått någon information när de planeras komma.
Mvh Lotta

Réponse de Nutrilight
Bara testat den en gång än så länge
Bara testat den en gång än så länge. Men hittills nöjd. Följde med en lapp som man scanade QRkod för bruksanvisning.
En skön stund på dagen. Det är behagligt att sitta framför…
Det är behagligt att sitta framför ljuset 20 minuter på morgonen, 10 på framsidan och 10 på baksidan. Man känner sig pigg efteråt. Det är dock för tidigt att säga om ljuset hjälper mot smärta.