Masken min sluttet å virke 10 mnd etter at jeg kjøpte den. Det begynte med at masken ikke gav rødt lys, men hadde grønt og gult. Etter hvert lyste den kun gulhvitt lys. Batteriet ble tappet på 5 min... Voir plus
Använt min produkt ( the fox) cirka 4 veckor. Mest ansikte, mage och övre del av rygg. Har märkt av en hud med mindre finnar, och de som kommer läker ut snabbare ev lite mer lyster. Muskulärt har... Voir plus
Väldigt trevlig och serviceminded kundtjänst. Jag hade beställt en av deras större paneler ”Red Deer” men tyvärr han den ta slut på deras lager innan den skickades till mig. Kundtjänst har därför lova... Voir plus
På grund av artros i ländryggen har jag provat många massagebälten men cobran är den som har lindrat bäst - helt underbar. Dessvärre har det varit problem med massagefunktionen efter ett tag men den o... Voir plus
Innovativ ljusterapi som stärker immunförsvaret och får cellerna att fungera optimalt.
Mäster Samuelsgatan 36, 11157, Stockholm, Suède
- info@nutrilight.se
- nutrilight.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastiskt bra tusen tack för att ni…
Fantastiskt bra tusen tack för att ni finns och för er fina service.

Réponse de Nutrilight
Jag beställde ”The Black Rhino…
Jag beställde ”The Black Rhino Rödljuspanel 3000” samt fot. 34 999 SEK + 1999 SEK.
Ingen direkt jätte bra manual hur produkten används. Kom med en lankabel som inte nämns vad den är till. Mailade & frågade samt info om order(produkt osv) och får svar tillbaka om något annat och vad för produkt jag köpt. Jag var ganska tydlig i första mejlet. Upplevs väldigt oseriöst att inte läsa mejlet jag skickade & att jag nu själv behöver lägga onödig tid på något som är så sjukt enkelt att hitta i deras egna system och läsa min fråga väldigt lätt. Tänk att något så litet kan bli så oseriöst, MEN en sida som säljer så dyra produkter borde ha lite mer koll på läget vilket ger mig ont i magen när jag köpt något så dyrt som dom inte själv verkar ha bra koll på.
Använder cherry dagligen
Använder cherry dagligen. För kort tid att utvärdera egentligen men tror den gjort lite nytta hittills för min tandkötts ficka
Rekommenderar!
Fina och kvalitativa produkter, fick också bra hjälp från kundtjänst när jag hade lite frågor:)

Piggare
Har bara använt i 2 veckor, har inte märkt att det gör någon skillnad på värk och hy än. Men jag har blivit piggare de dagarna jag har använt lampan.
Första leveransen mycket snabbt
Första leveransen mycket snabbt. Mycket nöjd med Baby Cobra som verkar få ordning på ett benproblem jag brottats med. Också expressleverans av boken Ljusrevolutionen som är intressant läsning.
Skön upplevelse
Jag mår väldigt bra när jag använder produkten. Blir varm och avslappnad.

Réponse de Nutrilight
Jag har inte gått min nutrilight…
Jag har inte gått min nutrilight produkt.
Väntar och väntar =:(
Betalt men ingen info alls.
Nu ett mail där jag ska svara på hur produkten fungerar,
Grrrr…
Inte roligt alls!!!!
Jag hade problem med en fot och…
Jag hade problem med en fot och kontaktade er och fick tips om hur jag kunde använda er produkt. Så jag köpte Wolf. Använde den 15 minuter 3 ggr per dag i två veckor och gick på behandling hos Pronatos samtidigt och det blev helt magiskt. Nu har jag en fot som jag kan använda till promenad och dans. Så tacksam.
Cobra-bältet levererar precis det som…
Cobra-bältet levererar precis det som utlovas! Snabbare återhämtning vid träningsvärk och mina knän har blivit mer rörliga och smärtfria! Känner mig piggare och mer vital i hela kroppen! Enkel att använda även vid rörelse och kan användas på olika delar av kroppen! Helt suverän och jag rekommenderar The Cobra till de som har ont i leder och behöver snabbare återhämtning vid träning, så välgörande.
Brister i manual Red Deer
Jag tycker att det behöver finnas en mycket mer tydlig och detaljerad manual där man kan läsa sig till när och hur länge man ska använda de olika ljusen, hur de kan kombineras med exempel, när man behöver använda skyddsglasögonen, när man kan förvänta sig effekter med mera. Alldeles för kortfattad beskrivning för så pass dyra apparater.
Snabb leverans, snabba och utförliga svar innan jag gjorde beställningen
Skickade tillbaka min beställning……
Skickade tillbaka min beställning… mycket dåliga på att höra av sig angående det !!!

Réponse de Nutrilight
Är nöjd med Triple Blocker PRO den…
Är nöjd med Triple Blocker PRO den hjälper till en del, tar 2 Skoper per dag. Känner att jag skulle behöva fler skoper för att fungera som jag önskar. Annars bra!
Snabb leverans bra service och helt…
Snabb leverans bra service och helt underbar att använda.

Fantastisk
Jag har köpt flera produkter från…
Jag har köpt flera produkter från Nutrilight, o alla är suveräna på en massa olika sätt. En grym hjälp i höstens mörker o med alla påfrestningar på immunförsvaret. En värkande rygg blev bra m en behandling med the Woolf!! The cherry läker sår i munnen o tandköttet känns friskare. The fox ger samma känsla som när man ligger i solen o blundar, underbart under mörka tider på året.
Ser fram emot att se vad mer de kommer göra för min hälsa!
Lätta att använda, tydliga instruktioner och Fredrik är generös m sitt kunnande o har haft många infokvällar via zoom m möjlighet att ställa frågor - toppenbra!
Allt fungerar tillfredsställande.Nöjd…
Allt fungerar tillfredsställande.Nöjd och med förväntan inväntar jag återhämtning och hjälp då smärta uppkommer.