Mijn electrische dweilmachine was binnen een maand defect. Deed niets meer. Inmiddels ben ik dagen, heel veel mails met verzoek om foto's en video's van niet werkende apparaat, verder. Uiteindelijk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb 30 September, pleisters voor meer lucht besteld bij jullie. De revieuws van jullie zagen er goed uit, dus ik heb besteld, 200 stuks, maar ze blijven niet plakken wat ik ook doe. Telefonisch zij... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bijzonder fijne service! Mijn EMS apparaat werkte prima, maar bleek slechtplakkende pads te hebben en daar heb ik over gemaild. Dankzij een fijne, meedenkende medewerker kreeg ik binnen no time... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik was het kabeltje van mijn sporthorloge kwijt en heb hierover contact opgenomen. Ik werd ontzettend goed en vriendelijk geholpen (zelfs in het weekend) Ik hoefde alleen de lage verzendkosten te be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nuvance is een Nederlands merk dat bekend staat om haar betrouwbare en voordelige producten. In 2020 is Nuvance haar zoektocht begonnen om een uitgebreid assortiment aan te bieden op verschillende platformen binnen de Nederlandse markt. Nuvance levert innovatieve producten welke veelvuldig in het dagelijks leven van pas komen. Het volledige assortiment van Nuvance is uitvoerig getest. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten blijven waarborgen. Daarnaast heeft de zeer succesvolle aanloop ertoe geleid dat Nuvance is uitgegroeid tot een bekend en vertrouwd merk binnen de online verkoopkanalen, zoals bol.com. Voor alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan een uitgebreid assortiment binnen fitnessaccessoires, wonen en tuin, hobby, elektronica en gadgets! Het is onze missie om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken doormiddel van een uitstekende klantenservice, scherpe prijzen en een snelle leverbelofte.
Graafschap Hornelaan 200, 6004HT, Weert, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Zeer goede ervaring met Nuvance , correct en eerlijk, ik heb ervaren dat bij die firma nog een woord een woord is , waarvoor mijn dank
Niet wat ik verwacht had als een product niet goed is moet je mailen om een retour aan te vragen en vervolgens zelf kosten retour betalen. En daarna ook weer mailen zodat ze het geld terug storten duurde allemaal erg lang en je moet er echt zelf achteraan zitten.

Réponse de Nuvance
Bedrijf dat snel reageert op al je vragen en een uitstekende retour service.
Ondanks een niet werkende fietstracker en een retourzending : top klantenservice !!!
De pen op zich werkt heel goed. Kinderen vinden het leuk. Maar ik vind het wel jammer dat er geen handleiding bij het pakket zit en ook geen stekker om de pen op te laden. Enkel een snoer met USB. Gelukkig kan ik deze aansluiten op het net met de stekker van mijn gsm.

Réponse de Nuvance
Alles is volgens afspraak op tijd geleverd en goed beschermt verpakt.
De Smartwatch die ik voor mijn zoon heb besteld gebruikt precies dezelfde app als de smartwatch die ik jaren terug had gekocht via AliExpress. Alleen dit horloge die ik nu via Nuvance heb gekocht was 109 euro, en die van Ali was toen nog geen 20 euro. Bewust gekozen voor Nuvance omdat ik een beter horloge voor mijn zoon wilde, en een betere werking met de app, maar helaas. Nog steeds dezelfde, niet correct werkende, app.

Réponse de Nuvance
Ik heb een product retour gestuurd en het koste mij niets! Kijk, dat is nog eens service! Er werd helemaal niet moeilijk gedaan vanwege het retour sturen!
Snelle communicatie! Binnen 1 dag met retourinstructies! Super gewoon!
Mijn sportwatch werkt perfect. Het is gekoppeld met mijn Google Fit en heeft alle functies die ik nodig ben.
Een geslaagde aanschaf.
Snelle verzending, mooi product, prima prijs. Top!
Super service en snelle levering van een prima kacheltje
Nadat ik een zwarte muis heb besteld kreeg ik een witte toegestuurd. Na contact over ruilen werd er gewoon een zwarte opgestuurd. De witte muis wilde men niet terug, dat is nog eens service.
Snelle reactie opvragen, daarna ook snelle levering.
Enige dat ik miste was de factuur
Bij dit bedrijf een smartwatch besteld. Volgende dag geleverd. Prima product en goed verpakt.
Zelfde dag nog een persoonlijke 'welkom'-mail ontvangen. Tevens in mail vermeld, dat ze altijd klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden.
Zéér klantvriendelijk bedrijf.
Achteraf betalen mogelijk.
Al met al een heel positieve ervaring met dit bedrijf gehad.
Even though the first package of mine got lost somewhere in the process, when I told the helpdesk personnel, they sent it over right away! That's good service :)