Nacht capsules van Oana Green besteld. Helaas elke nacht na gebruik erge hoofdpijn gekregen. Op advies van de huisarts na enkele dagen gestopt omdat ik mogelijk gevoelig voor Reishi ben, een ingredi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sinds de overgang slaap ik moeilijk in en word regelmatig 's nachts wakker. Als natuurliefhebber gebruik ik bij pijn of ander ongemak zoveel mogelijk natuurlijke producten en daar passen de slaappl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Life changing, top producten, mijn slaap en mijn training en gehele levensstijl is verbeterd. Het zijn geen wondermiddelen, ook hiermee vereist het evengoed discipline vanuit jezelf, als dat op 1 lijn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meegelopen met de halve marathon van Egmond. Vanuit Oana was er de mogelijkheid om mee te rennen met de business run. Alles was geregeld. Van een verzamelplek tot aan producten van Oana. De organisati... Voir plus
L'entreprise a répondu
Geen onzin, melatonine of chemicaliën. Gewoon puur natuur. Wij ontwikkelen onze producten met passie en liefde waarbij onze drie kernwaarden centraal staan. Om jou op een natuurlijke manier beter te laten slapen. Natuurlijk, simpel & fijn!
Edisonweg 10, 1821BN, Alkmaar, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Heb jaren slecht geslapen, gebruik de Oana nachtpleisters nu 3 weken en ik val sneller in slaap en slaap de hele nacht door! Wat een verademing!

Réponse : Oana Green
Alhoewel de slaapolie mij erg goed bevalt ben ik niet tevreden over de bezorging en automatische betaling. Na daarover een goed gesprek te hebben gehad en mij echt beterschap werd beloofd, ik vervolgens netjes de factuur heb betaald heb ik nu 4 dagen later nog niets ontvangen terwijl mij beloofd werd dat het gelijk diezelfde dag verzonden zou worden. Waar dat in het begin prima ging gaat dat de laatste maanden ronduit slecht. Ze hadden zelf wat leveringsproblemen, wat ik nog kan begrijpen, maar dat zou nu toch opgelost moeten zijn na ruim 4 maanden. Erg teleurgesteld in de service helaas.

Réponse : Oana Green
Een week geleden besteld en niets ontvangen. Volgens mij is dit een scam uit China. Hun voicemail is ook erg dubieus.

Réponse : Oana Green
Ik wil niets verprutsen.Echter ik heb 4 zakjes gekocht .Neem er 2 per nacht .Doe het al een tijd Voor mij werkt het totaal niet .Vind ik heel jammer..Succes voor anderen.Keurige verzorging !!!!

Réponse : Oana Green
Bij mij deed het de eerste nacht niets. Ik zal het nog een keer proberen. Was echt een teleurstelling

Réponse : Oana Green
Zelf ben ik erg blij met het product. Echter is de informatie over de levertijden op de website echt misleidend. Op 9 maart een bestelling geplaatst en nu 2 weken later nog niks ontvangen. Bij mijn voorgaande bestelling was dit precies hetzelfde. Mocht je het willen gebruiken als supplement, dan verstandig om meer te bestellen zodat je niet zonder zit.

Réponse : Oana Green
Al bijna alles geprobeerd.... maar dit helpt - werkt echt. Ik ben echt rustiger, slaap dieper en slaap langer!

Réponse : Oana Green
Zeer naar volle tevredenheid, betreffende de aanpak van de klantenservice. Ik dacht, het pakketje niet te hebben ontvangen maar Post.NL had het op een andere manier bezorgd. Na onderzoek door klantenservice bij Post.NL is het binnen 2 dagen geregeld. Kreeg een nieuwe toegestuurd. Ik ben al meer dan een jaar geabonneerd en de pleisters zijn mij nog steeds goed bevallen, zou niet meer zonder kunnen! Een absolute aanrader!
Ik werd enorm snel geholpen. Ze zoeken gelijk uit wat het probleem is ( mijn pakketje was niet aangekomen) en regelen dat er alsnog heel snel een nieuw pakketje komt .
Alles op een erg vriendelijke toon!
Met oana slaap ik veel beter dan voorheen. Ik werk enkel snachts en kon heel moeilijk inslapen overdag, met oana lukt dit perfect, ik voel me dan ook uitgeslapen wanneer ik wakker word. Na mijn nachtdiensten heb ik echter het probleem dat ik nog lang wakker lig vooraleer ik inslaap maar voorheen was het nog slechter, het is voortdurend schakelen tussen slapen overdag en slapen snachts
Ik slaap sinds de overgang erg slecht en word minstens 6 keer per nacht wakker om vervolgens heel slecht weer in slaap te vallen. Ik gebruik de producten van Oana Green nu een paar maanden en al na het eerste gebruik begon ik beter te slapen. Ik word nu nog maar 1 keer per nacht wakker en slaap daarna ook weer prima door. Daarbij vind ik de service van Oana Green heel goed en wordt een bestelling ook altijd snel geleverd. Ik ben echt heel erg blij!
Gabriëlle Keim
Eind januari kreeg ik door acute stress te maken met extreme slapeloosheid. Nachten volledig niet kunnen slapen. Doormiddel van trazodone en meditatie kon ik gelukkig terug slapen maar helaas werd ik elke nacht meermaals wakker en was het niet altijd gemakkelijk in slaap te vallen. Vele supplementen geprobeerd zoals valeriaan, passieflora, … maar dit werkte vooral voor in te slapen maar doorslapen bleef een probleem. Ik werd om de 1.5 a 2 uur steeds wakker.
Door de goede recensies dan toch de proefbox besteld van Oana green. Ik nam zowel de pillen, olie als pleister tezamen. Maar doordat ik ook al trazodone neem was al snel duidelijk dat dit allemaal te veel te samen was (naar dromen, zweten,…). Dus deze tip wil ik wel meegeven, als je al medicatie neemt, neem dan niet te veel voedingssupplementen er bij! Ik ben dan overgegaan op enkel pleisters in de hoop dat ik langer slaap en minder wakker word ‘s nachts. Sinds dien merk ik eindelijk verbetering en word ik nu nog maar 1x wakker ‘s nachts dus ik heb nu een doosje extra besteld. Ik ben de trazodone ook aan het afbouwen en zodra deze afgebouwd is kan ik de capsules gebruiken om in te slapen.
Goede avond
Mijn bevindingen zijn hier heel uitstekend je wordt goed geholpen mocht er problemen zijn ik ben ook heel tevreden over mijn product mijn slaappleisters
En ze zijn ook echt klantvriendelijk en het is een echte vertrouwde site
Gr Jacqueline
Ik kwam vaak slecht in slaap. Door o.a. de pleisters, de olie en de capsules te gebruiken is dit geen probleem meer. Ik val sneller en ontspannen in slaap en wordt uitgerust wakker.
De produkten zijn makkelijk in gebruik en dosering. Ik wacht tot de slaapgummies er weer zijn en dan wil ik dez ook gaan proberen.
Dus; Oana green, bedankt voor jullie natuurlijke, fijne en effectieve produkten!
Nicole

Réponse : Oana Green
Mijn ervaring met de slaapolie van dit bedrijf is goed, ik slaap veel beter, maar de mensen die er werken moeten wat betreft onderlinge communicatie nog veel leren. Ze weten van elkaar niet wat ze met klanten afspreken. Het probleem zit in de voorraad volgens mij want de levering van de producten laat te wensen over. Mijn eigen ervaring hiermee is niet echt geweldig. Ik heb een abonnement op de slaapolie en zou het maandelijks toegestuurd moeten krijgen. Dit is nu 2x achter elkaar mis gegaan terwijl ze wel het geld incasseren. Uiteindelijk na veel bellen en mailen is het voor nu goed gekomen. Maar ik hoop dat het volgende maand goed gaat en dat ik zoals beloofd 3x 10% korting krijg om de onaangename situatie te compenseren. Maar de slaapolie werkt voor mij wel!
Helaas een averechts effect op het gebruik van de capsules en de druppels. Als je daarna contact opneemt voor de 'niet goed geld terug' optie, is men niet meer thuis.

Réponse : Oana Green
Ik ben ben echt een moeilijke slaper en ik heb diverse producten geprobeerd. Tot nu toe is dit echt het enige merk waarbij ik echt ontspannen raak en goed kan slapen. De volgende ochtend heb je gewoon een goed uitgerust gevoel.
Daarnaast is hun klantenservice ook heel fijn.

Réponse : Oana Green
Mijn nachten verlopen altijd als volgt.Ik slaap prima in maar dan om de 2 of 2,5 wakker...En dan tegen de ochtend weer in slaap vallen en doodmoe wakker worden. Ik gebruik nu een tijdje Oana..Zowel de druppels geprobeerd als capsules..Ik maak meer slaapuren achter elkaar..En word nog wel wakker maar nu pas na 5 uur ipv 2 en val ook vlot weer in slaap .En word uitgeruster wakker! Heel fijn dit!

Réponse : Oana Green
Een aantal weken geleden voor een behoorlijk bedrag besteld maar pas na 2 weken of zo een gedeelte van de bestelling en een kleine week later weer maar een klein gedeelte van de bestelling, inmiddels 2 mails gestuurd en geen antwoord, de eerste wel een mail terug met dank voor mijn geduld duh wat moet ik dan? Kreeg een mail ‘uw pakket is geleverd’ niet dus! Heel slecht dit! Stickers helpen bij mij en mijn dochter niet, capsules ook niet dus maar weer droomsap. Olie en nog een zakje capsules heb ik (nog) niet ontvangen dus moet dat nog uitproberen. Ik ben er klaar mee! Heeft een hoop geld gekost en ergernis.
Update: alles is netjes opgelost! Blij mee!

Réponse : Oana Green
Afgelopen december las ik een artikel over Onana Green.
Nu ben ik geen slechte slaper maar er zijn wel eens nachten dat ik té vroeg wakker word en het niet meer lukt verder te slapen.
Dus baat het niet schaadt het niet was mijn gedachte na het lezen.
Ik heb het proefpakket besteld en probeer nu de oliedruppels en met succes!!
Slaap heel rustig en zeer ontspannen en word uitgerust wakker.
Wanneer de olie op is ga ik de capsules en pleisters proberen, fijn dat ze alle 3 in het proefpakket zitten.
Heb ze al aan 2 mensen geadviseerd die ook enthousiast zijn.

Réponse : Oana Green
En savoir plus sur les différents types d'avis.