Op 4 maart kachelvloeistof besteld
Op 4 maart kachelvloeistof besteld, 5 cans van 20 liter omdat ik de prijsverhoging door de Iran oorlog al aan zag komen. Na drie dagen een onaangekondigde levering, waardoor ik niet thuis was. Hierna meerdere malen contact gehad en een aantal achteraf loze beloften over de levering. Uiteindelijk overeengekomen dat men het vooruit betaalde bedrag zou terugstorten. Helaas scheen dit ook niet te lukken. Mijnheer weigerde het bedrag handmatig over te maken op het door mij doorgegeven rekening nummer. Meermaals telefonisch contact gehad, waar mijnheer mij vertelde dat ik een betaalverzoek moest sturen. Ik kon in mijn telebankieren hier geen optie voor vinden. Uiteindelijk via google een tikkie app gedownload en een qr code aangemaakt. Hierna bleef het stil. Geen terugbetaling. Gelukkig heb ik een hele goede rechtsbijstand verzekering bij Centraal Beheer. Zij hebben mij uitbetaald en de vordering overgenomen. Ik zoek in het najaar wel een andere leverancier, Ik zal hier nooit nog een druppel brandstof kopen.