Fuldstændig fantastisk forestilling. Totalt tjekket setup med scener/skærme og lys, som gjorde at man “var der” selv. Meget dygtige skuespillere/performere og ensemble. Eneste lille minus: vi vill... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sikke en fantastisk opsætning og fantasifuld brug af “en” kulisse! Helt igennem en god eftermiddag, til trods for at jeg tudede det meste af forestillingen. Så mange af de personfortællinger ramte lig... Voir plus
Musicalen Stupid Man var en skøn oplevelse; flot syngende og dansende skuespillere, hele setuppet fungerede og mindede lidt om en blanding mellem Huset på Christianshavn og filmen Den eneste Ene 😉. D... Voir plus
En af de allerbedste musicals jeg til dato har set. Alt passede perfekt sammen, historien, musikken mm. Alle spillede deres roller så godt. Kan kun varmt anbefale at se musicalen. Jeg kunne godt se de... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Salle de spectacles
- aussi dans
- Production théâtrale
Écrit par l'entreprise
One & Only Musicals har siden 2005 produceret store musicals med fokus på det brede publikum. Vores mission er at levere musicals af international klasse til alle danskere og vi har altid publikum i fokus.
Coordonnées de contact
Nyvej 17B, 2. sal tv, 1851, Frederiksberg C, Danemark
- info@oneandonlymusicals.dk
- oneandonlymusicals.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 82 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Fantastisk musical, sangere og melodier
Vi var 4 veninder afsted og vi havde en fantastisk oplevelse. Musicalen var sjov, fantastisk scenografi - med få midler -dygtige sangere og Helmigs utrolige sang katolog. Der var også sange vi havde glemt. Den bedste musical vi har set i flere år. Tak

Réponse de One & Only Musicals
Vi var inde og se Stupid man i lørdags
Vi var inde og se Stupid man i lørdags. Og den kan varmt anbefales! Alle sang fantastisk godt. En god handling omkring fire lejlighed og beboerne. Som alle er kædet sammen på kryds og tværs. Thomas Helmigs musik blev spillet af et virkeligt godt orkester( og ikke i baggrunden som en vis anmelder har skrevet). Specielt Trine Pallesen og Søren Torpegaard leverede en super proformance.Da Trine synger Malaga måtte jeg lige knibe en tårer. Så lad vær med at læse BT`s anmeldelse eller grin af den-for det virker ærlig talt som om han ikke har været inde og se musicalen. Hvis han ikke kunne overskue relationerne her-så må det da være et stort problem for ham at se f.eks Huset på Christianshavn !

Super fedt show
Super fedt show, dygtige skuespillere og dansere - fantastiske stemmer🤩 Alt i alt en rigtig fed musical👌🏼🥳

Réponse de One & Only Musicals
Fantastisk opsætning- med mange…
Fantastisk opsætning- med mange relevante og søde begivenheder i de forskellige boliger. Godt sat sammen med Thomas Helmigs sange.
Dygtige skuespillere, sangere, band og dansere.
Skøn aften.

Réponse de One & Only Musicals
Vi var inde og se Stupid Man i Tivolis…
Vi var inde og se Stupid Man i Tivolis Koncertsal i går. Vi gik desværre i pausen.
Vi elsker begge Thomas Helmig - og vi er også til en del musicals og koncerter. Men denne musical var mest af alt som en 10 klasse' skolekomedie. - Der var kun een der rigtigt kunne synge - Shirley - og 2 andre der semi kunne synge. - resten var ret dårlige. - handlingen var også relativt ligegyldig. - Men vi var ud at spise inden, så aftenen var som sådan ret hyggelig, og 21.15 sad vi hjemme i sofa'en med et glas vin og så en serie på Netflix, så aftenen var ikke helt spildt.

Stupid Man Musical i Tivoli
Stupid man i Tivoli ...
En dejlig aften i selskab med en næsten fyldt sal, jeg var overrasket over hvordan sange skrevet over så lang tid er skrevet ind i en historie, som hænger godt sammen.
Kan anbefales.

Réponse de One & Only Musicals
Virkelig god fortolkning af sangene og…
Virkelig god fortolkning af sangene og dygtige folk på og udenfor scenen
Virkelig en god oplevelse

Réponse de One & Only Musicals
Dejlig oplevelse med god musik og gode…
Dejlig oplevelse med god musik og gode sangere, skuespillere og dansere. Alt i alt en hyggelig eftermiddag.

En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse.
Blev sunget meget smukt af fantastisk stemmer.
En oplevelse værd.

Super godt lavet
Super godt lavet . Gode sange det var valgt og sjovt stykke også

Desværre en skuffende oplevelse
Desværre en skuffende oplevelse. Jeg følte mig sat tilbage til en halvdårlig skolekomedie
Det der gjorde at vi ikke gik i pausen var at senografien var super, og at specielt Trine Pallesen og Søren Torpegaard leverede en super proformance.

Réponse de One & Only Musicals
Billetterne var en julegave til min…
Billetterne var en julegave til min hustru, som er stor fan af Thomas Helmig. Vi synes begge to, at det var en stor musikalsk oplevelse. Vi sad midt for på balkonen. Lyden var perfekt - ren og den rigtige volume.
Skuespillerne var rigtige gode til at frembringe Thomas Helmigs sange. De sang fantastisk.
Tak for en god underholdning og oplevelse.

Réponse de One & Only Musicals
Vi blev desværre meget skuffede
Vi blev desværre meget skuffede - det var fantastiske sangere men det var som om det ikke rigtigt kom ud over scenekanten. Det virkede som en skolekomedie. Vi gik i pausen.

Réponse de One & Only Musicals
Jeg har været i Tivolis Koncertsal og…
Jeg har været i Tivolis Koncertsal og se Stupid Man. Gode sange og virkelig gode sangere👍

Fantastisk forestilling
Fantastisk forestilling, var underholdt fra start til slut.
Super god fortolkning af musikken.

Réponse de One & Only Musicals
Stupid man en dejlig musikalsk oplevelse…
Stupid man er en dejlig musikalsk oplevelse med Thomas Helmigs mange uforglemmelige hits udført af gode sangere og et meget velspillende orkester.
Desværre var der på premiere aftenen ikke skruet højt nok op for solisterne, når orkestret gav fuld power.
Alligevel gik vi syngende og glade hjem efter en dejlig aften.

Fantastisk skrevet historie
Fantastisk skrevet historie, der passer helt sammen med teksterne
Virkelig godt opsat og veludført
Det var fantastisk
Kunne godt se den igen