Fuldstændig fantastisk forestilling. Totalt tjekket setup med scener/skærme og lys, som gjorde at man “var der” selv. Meget dygtige skuespillere/performere og ensemble. Eneste lille minus: vi vill... Voir plus
Sikke en fantastisk opsætning og fantasifuld brug af “en” kulisse! Helt igennem en god eftermiddag, til trods for at jeg tudede det meste af forestillingen. Så mange af de personfortællinger ramte lig... Voir plus
Musicalen Stupid Man var en skøn oplevelse; flot syngende og dansende skuespillere, hele setuppet fungerede og mindede lidt om en blanding mellem Huset på Christianshavn og filmen Den eneste Ene 😉. D... Voir plus
En af de allerbedste musicals jeg til dato har set. Alt passede perfekt sammen, historien, musikken mm. Alle spillede deres roller så godt. Kan kun varmt anbefale at se musicalen. Jeg kunne godt se de... Voir plus
- Salle de spectacles
- aussi dans
- Production théâtrale
Écrit par l'entreprise
One & Only Musicals har siden 2005 produceret store musicals med fokus på det brede publikum. Vores mission er at levere musicals af international klasse til alle danskere og vi har altid publikum i fokus.
Nyvej 17B, 2. sal tv, 1851, Frederiksberg C, Danemark
- info@oneandonlymusicals.dk
- oneandonlymusicals.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 82 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Jeg synes Bt-anmelder er en “stupid…
Jeg synes Bt-anmelder er en “stupid man” - havde læst anmeldelsen inden
Men havde en fantastisk dejlig oplevelse i en sjov opsætning, fantastisk scene, godt skuespil, dejlig dans og skønne sangere til Thomas Helmigs sange, som jeg alle har hørt og elsket fra den dag de kom ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Réponse de One & Only Musicals
Super fed musical med dygtige…
Super fed musical med dygtige skuespillere og dejlig musik! 5 tore stjerner herfra!

Réponse de One & Only Musicals
Hvis jeg kunne give 0 stjerne så gjorde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerne så gjorde jeg det. Dårlig handling, musik og sangere. Jeg tror ikke Thomas ville være begejstret for at høre sine sange ødelagt på den måde. Ærgeligt. Kan slet ikke sammenlignes med opførelsen af Tina Turner, de kunne synge.

Ikke en wauw oplevelse
Jeg tror mine forventninger var for høje.. Selve ideen med "Stupid Man" er faktisk ok, men nogle var ærligt ikke gode nok som sangere og skuespillet var heller ikke det bedste... Jeg vil så gerne komme med en masse roser, men Ca halvdelen af showet, levede ik op til mine forventninger.

En helt fantastisk forestilling
En helt fantastisk forestilling - med dygtige sangere og dansere

Dilletantkomedie
Dilletantkomedie. Sådan kan man ødelægge Thomas Helmigs fantastiske musik.
Dårlig lyd - bassen var så voldsom til tider, at gulvet rystede.

Réponse de One & Only Musicals
Et must for dem der kan lide Thomas Helmig.
Jeg synes det en flot aften og et flot opsætning. Jeg synes generelt at det var meget dygtige sangere dog var jeg ikke vild med falsetterne sidst i stykket.
Jeg blev overrasket over hvor gode tekster Thomas har skrevet. Jeg har ikke lagt mærke til det før.
Priserne var næsten for høje. Jeg tror ikke jeg havde købt hvis ikke det lige var for Thomas Helmig og min kone der ønskede biletter. Det er ham der gør vi alligevel vælger at købe.

Réponse de One & Only Musicals
Jeg nød virkelig Stupid man musicalen
Jeg nød virkelig Stupid man musicalen. Den fik få virkemidler på scenen til at fylde en stor historie. Det medvirkede var super gode og sangene godt brugt i fortællingen. Fed aften💥

Fantastik oplevelse
Fantastik oplevelse, fed musik og sang. Sjovt ig dragende hele vejen igennem.
Kæmpe ros til jer!!!

Festfyrværkeri
Energien og intensiteten i forestillingen var overvældende. Musikken, sangene og dansen, skuespillerne det hele var et stort festfyrværkeri, men også en varm fortælling om alle de almindelige problemer « stupid man » kaster sig ud i.

Réponse de One & Only Musicals
Flot opsat forestilling med humor og…
Flot opsat forestilling med humor og rigtig gode skuespillere der sang fantastisk.
Eneste problem var forreste højtaler i højre side der var defekt.

Réponse de One & Only Musicals
Det var en blandet oplevelse.
Det var en blandet oplevelse.
Musik og sange var godt. Skuespillerene var dygtige og spillede godt.
Selve handlingen var plat og virkede som små brudstykker, hvor det hele tiden handlede om at komme frem til noget, der gjorde det muligt at synge en sang.
Selve salen er god og vi sad godt og havde fint udsyn.
Ikke et stykke vi vil anbefale andre at bruge penge på at gå ind og se.

Feel Good Musical
Total aldeles feel good musical.
Simpelt og fængende.
Fik også lyst til at høre med Helmig efter forestillingen.

Faktisk forestilling
Faktisk forestilling - sang virkelig godt- dejlig aften

Réponse de One & Only Musicals
Historien og sangene hang rigtig godt…
Historien og sangene hang rigtig godt sammen. Og de sang alle virkelig godt. Jeg havde en fest

Réponse de One & Only Musicals
Super performance med meget engagerede…
Super performance med meget engagerede skuespillere og dejlig musik.

Réponse de One & Only Musicals
Stupid Man musicalen er fyldt med…
Stupid Man musicalen er fyldt med skønne Helmignumre sunget og danset af et dygtigt ensemble. Og den enkle historie, der både har sjove og rørende scener, udspiller sig i en velfungerende scenografi
Vh
Jan Lehmann

Fantastisk god forestilling
Fantastisk god forestilling - kan kun anbefales til andre. Dejlig musik og optræden.