Onlinetuinhout.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Had vlonderplanken van 5 meter besteld en wat balkjes en thuis laten brengen. Was bang dat de vlonderplanken wat krom zouden zijn(Zoals in de vele bouwmarkten)Maar hoefde niet bang te zijn keurig rech... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

WEGBLIJVEN HIER!!!!! Wat een slecht bedrijf, verkoopt rommel, wordt beschadigd geleverd en ook nog eens in een andere stad geleverd. Ja je leest het goed: in een andere stad geleverd!! Was te laat met... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu al meerdere keren hout besteld bij Onlinetuinhout. Heel prettig en professioneel geholpen. Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs be... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig bedrijf. Aanrader! Uitzonderlijk bedrijf. Geweldige service en kwaliteit. Ik heb ervaren dat de medewerkers van onlinetuinhout.nl betrokken zijn bij hun werkzaamheden. Zelfs de klein... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Bij Onlinetuinhout.nl koopt u tuinhout van de hoogste kwaliteit: o.a. Douglas hout, vlonderplanken, tuinschermen, tuinpalen en schuttingplanken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer slechte service verlening

Zeer slechte service verlening. Bedrijf levert incomplete bestelling en verzaakt direct de problemen op te lossen. Twee betaalde tuinmannen naar huis moeten sturen omdat de levering niet compleet was. Dit had nog makkelijk gekund als online tuinhout de ontbrekende materialen direct had nagestuurd met Post Nl etc. Nu meer dan een week moeten wachten op de ontbrekende reeds betaalde materialen terwijl dit in 1 of 2 dagen geregeld had kunnen zijn. Zeer klant onvriendleijk en een zeer slechte service.
Zo maak je je bedrijf kapot!!
Ik zal dit bedrijf zeker niet adviseren aan nieuwe klanten.

2 avril 2021

Top bedrijf

Goede kwaliteit hout
95% goede planken: rest iets teveel knoesten
Valt echter in het niets tov vorige leveringen besteld bij andere online houtleveranciers of bouwmarkten.

Ontzettend goede klantenservice:woord is woord en geen nonsens

Zeer gunstige prijs kwaliteits verhouding .

Keurige verzorgde leveringen door vervoersbedrijf.
niks was teveel.

Zeer tevreden klant!

30 mars 2021

Koop elders!!

In december een tuinhuis geleverd gekregen, na 2 maanden levertijd. Op de site staat Op voorraad, Direct leverbaar, dat klopt dus niet. Bij aflevering was het hout zeiknat en beschimmeld. Verschillende onderdelen van het bouwpakket waren niet op de juist maat, centimeters te groot. Daarom van alles moeten verzagen. Binnen 3 maanden is de deur gespleten, een stuk van 50 cm uit de deur. Volgens Onlinetuinhout is dat allemaal heel normaal. Mijn advies: koop elders, slechte slullen, geen service!!!

20 mars 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb besteld via de wepshop alles was…

Ik heb besteld via de wepshop alles was leverbaar .betaalt krijg daarna een mail dat het niet leverbaar is. ik gebeld naar onlinetuinhout krijg die meneer aan de telefoon, vraag hoe dat kan want het staat als leverbaar. krijg all antwoord dat hij niet de wepshop kan bij houden .want dan moet hij daar iemand voor aannemen ik vind als het als leverbaar staat dat je dan ook moet leveren.En niet nu zeggen ,eind maart kan ik het leverbaar.
Tevens mijn geld terug gevraagd ,kon ik via email aanvragen, maar duur wel 14 dagen .
Dit is ongelooflijk bizar.
Nu mag ik achter mijn eigen centen aan gaan .
Wel gelijk via ander bedrijf kunnen bestellen .met zeer goeie service.

22 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Good product, service and information

After I ordered the product online I got an email with all the information I needed. As soon as the products were available for pickup I went to the location, perfect guidance where to pick up the products. Good service.

17 décembre 2020

Prima service

Prima service! Het veranderen van een order op heel korte termijn ging heel makkelijk. Eigenlijk service zoals service zou moeten zijn, maar die je maar zelden zo tegenkomt.

25 novembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een blokhut als bouwpakket…

We hebben een blokhut als bouwpakket gekocht. Het pakket is keurig thuis afgeleverd. Een vervangende plank werd binnen 3 dagen nageleverd. Prima service, uitstekende kwaliteit en goede pasvorm van de blokhut maken het veen plezier om mee te werken.

14 novembre 2020

Online bestelling van 100 paaltjes

Het hout dat ik besteld had was niet meer op voorraad. Kreeg een mailtje dat het de volgende week er zou zijn. Bij het afhalen was het super dat de medewerkers het hout met behulp van een vorkheftruck zo in de aanhanger schoof. Bespaarde mij een hoop til en sjouw werk. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Kees

12 novembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn al jaren tevreden over…

Wij zijn al jaren tevreden over onlinetuinhout.nl! Dit is onze 2de schutting die we bouwen met de geinprigneerde planken via deze online shop. Kwaliteit en prijs is perfect. De bewoners in ons oude huis hebben nog steeds plezier van onze schutting en de planken blijven mooi! Dit is van 8 jaar geleden. Laatst hebben we voor ons nieuwe huis ook weer planken besteld. Omdat het ons echt bevalt. De levering ging snel en ook de mails wisselingen gaan netjes en snel. Zo hadden wij zelf een fout gemaakt om 3 meter planken te bestellen ipv 4. binnen 1 dag na bellen en mailen wordt het opgelost! ondanks dat het onze fout was. Ze zijn echt oplossingsgericht te werk gegaan! helmaal tevreden zijn we nu met onze mooie schutting en we gaan ook onze andere schutting met de buren vervangen omdat ze ons resultaat zagen

10 novembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede prijs en kwaliteit geleverde producten

Goede website waar producten makkelijk te vinden zijn. Geleverde planken en palen waren allemaal van goede kwaliteit. Geen scheuren in de planken of kromme palen. Samenvattend erg tevreden over de geleverde prijs, kwaliteit en service

27 octobre 2020

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus