Had vlonderplanken van 5 meter besteld en wat balkjes en thuis laten brengen. Was bang dat de vlonderplanken wat krom zouden zijn(Zoals in de vele bouwmarkten)Maar hoefde niet bang te zijn keurig rech... Voir plus
Lisez les avis des autres
WEGBLIJVEN HIER!!!!! Wat een slecht bedrijf, verkoopt rommel, wordt beschadigd geleverd en ook nog eens in een andere stad geleverd. Ja je leest het goed: in een andere stad geleverd!! Was te laat met... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nu al meerdere keren hout besteld bij Onlinetuinhout. Heel prettig en professioneel geholpen. Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs be... Voir plus
Geweldig bedrijf. Aanrader! Uitzonderlijk bedrijf. Geweldige service en kwaliteit. Ik heb ervaren dat de medewerkers van onlinetuinhout.nl betrokken zijn bij hun werkzaamheden. Zelfs de klein... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Bij Onlinetuinhout.nl koopt u tuinhout van de hoogste kwaliteit: o.a. Douglas hout, vlonderplanken, tuinschermen, tuinpalen en schuttingplanken.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- onlinetuinhout.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Rabbat delen voor scherpe prijs, Top service
Scherpe prijs, overzichtelijke website, makkelijk bestellen.
Alle planken netjes recht en geen scheuren, prima product. Bezorging Top, netjes neergezet waar ik vroeg. Uiterst vriendelijk en behulpzaam. De bezorgkosten bij de meeste concurrenten liggen aanzienlijk hoger
Wij hebben in april 2021 een schutting…
Wij hebben in april 2021 een schutting bij Onlinetuinhout.nl bestelt. Hier waren we erg tevreden over, wat betreft levering en kwaliteit. Voor de rest van de tuin wilden we ook een schutting. Deze hebben we in oktober bij hen bestelt (de goedkoopste variant), samen met schuttingpalen. Ook hier werd snel geleverd én zonder problemen ontvangen. De schuttingpanelen zijn begin november 2021 geplaatst in een tuin die nog niet aangelegd is.
Vanwege de periode zijn we niet veel in de tuin te vinden en vorige week kwamen we er ineens achter dat er uit 1 plank een stuk is geknapt en dat er bij twee andere panelen een onderregel en dwarsregel doormidden is gebroken. Van de vier schuttingpanelen zijn er dus drie kapot. Hierover heb ik contact opgenomen met de webshop. Zij geven aan dat hout werkt en dat daardoor de plank en één van de dwarsregels is geknapt en dat de onderste gebroken dwarsregel door eigen toedoen kapot is. Zoals al eerder aangegeven ligt er nog geen tuin in, evenals bij de buurvrouw. Er hangt niks op de schutting én er is niks tegen aangekomen. De onderregel is waarschijnlijk ook door werking van het hout geknapt, maar dat erkennen ze niet.
Uiteindelijk heb ik gisteren telefonisch contact gehad, maar ook daar bleven ze bij het standpunt dat hout werkt en daarbij wordt indirect gezegd dat het voor hun heel normaal dat daardoor planken en/of dwarsregels mogen breken. De oplossing die aangedragen werd was het opsturen van 1 schuttingplank. Daarmee zijn de overige twee defecten niet opgelost. Na herhaaldelijk aangeven dat we bereid zijn om eventueel een meerprijs te betalen en op die manier te kijken naar een andere oplossing, kunnen of willen ze niet in meebewegen. Zij willen namelijk niet, zoals ze het zelf beschrijven, het verlies van de kapotte panelen uit eigen zak betalen.
Op de website staat aangegeven dat de schuttingpanelen 10 tot 15 jaar meegaan, maar dit is blijkbaar enkel gericht op houtrot (wat nergens vermeld staat).
Voor ons dus één grote miskoop en helaas na een eerdere goede ervaring, wordt deze ervaring overschaduwd door deze huidige situatie en zullen wij hier niet weer onze bestellingen plaatsen.
Goed geholpen en niet duur
Goed geholpen bij verkoop en op het terrein, goede spullen en en niet te duur.
Tevreden over resultaat en kwaliteit
Voor de 2e keer hier schuttingplanken en palen besteld.
De 1e keer erg tevreden over kwaliteit en levering.
Nu weer alles snel geleverd. Planken en palen zijn mooi recht. Nog gebeld of de levering sneller kon. Daarbij
wordt er goed meegedacht en had ik het materiaal mooi
op tijd in huis.
Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden. Mijn bestelling was snel geleverd en het zag er prima uit. Ook de prijs/kwaliteitverhouding vind ik goed. Ik zal jullie ook aanraden bij vrienden/kennissen.
Ik ben zeer tevreden
Ik ben bijzonder goed tevreden
Ik ben bijzonder goed tevreden. Al het bestelde materiaal is keurig geleverd . De chauffeur die het bracht kwam ook netjes vragen waar e.e.a. moest liggen. Vervolgens ook samen de vracht gelost. Kortom, helemaal toppie.👍
Prima informatievoorziening via…
Prima informatievoorziening via website, tijdige levering, slechte kwaliteit Bankirai vlonderplanken. 20 van 24 planken met houtworm schade. Plank met scheur, plank met schade. Daarnaast 8 natte Bankirai vlonderplanken met gladde achterzijde waarvan aantal verweerd en 1 krom met schade. Conclusie: 2e keuze partij, echter niet zo verkocht.... Ik gebruik de planken voor een ander doel dat een vlonder, geen zichtwerk, maar kan me voorstellen dat de meesten deze planken niet als vlonder willen... Jammer dat dit bewust gebeurd.... Succes met uw internetaankopen...
Slechte kwaliteit schutting geleverd krijgen, niet meedenken of begrip vanuit klantenservice, nog flink bijbetalen voor retour
Pas op met deze club en online hier iets bestellen op basis van de foto’s op de site.
Bij levering van onze schutting (hardhout) constateerden we mega kleurverschillen binnen de schermen zelf, schimmelachtige plekken (zowel wit als donkere brandplekken), afgebroken stukjes, doorgedraaide en zelfs een paar ontbrekende schroeven en een balk waarbij de groeven opeens voor een deel stoppen halverwege en een groot deel weggeschaafd lijkt te zijn. Veel te veel (onnodige) scheuren, maar vooral ook krassen (onzorgvuldig vervoer/handling?) en een veel dunnere (verkeerd afgezaagde) lat in een trellis scherm. Alles bij elkaar is de kwaliteit in mijn ogen gewoon niet goed en baalden we dat we dit hadden gekregen. Helaas was ik niet zelf bij de ontvangst, maar toen de buurvrouw enigszins kritisch was op kleurverschil werd haar meegedeeld dat ze het ook maar kwamen bezorgen en ze contact op moest nemen met Onlinetuinhout als er iets is. Maar ze gingen wel snel door en daar dus niet op wachten.
Bij contact met klantenservice wordt je telefonisch niet geholpen (alles moet per mail) en per mail nog net niet geschoffeerd maar iig totaal niet meedenkend. Zelfs nog alle gebreken gedetailleerd op de foto gezet omdat ik ook snap dat het lastig beoordelen is op een foto die de hele schuttingsdelen probeert te laten zien. Het antwoord was om een paar procent korting aan te bieden op de delen waar ze vonden dat we een punt hadden (1 trellis scherm) en verder bleven ze bij het antwoord dat dit ‘hoort bij tuinhout en prima is’. Kortom, niet zeiken en niet te hoge eisen stellen. En ze weigerden om het kosteloos op te komen halen. Uiteindelijk maar akkoord gegaan, want wat kun je anders als ze je geld al volledig hebben ontvangen. Na ophaling nog meer dan 2 weken moeten wachten, dus langer dan ze aangeven dat je uiterlijk zou moeten wachten, waarna het pas gestort werd toen we zelf weer aan de bel trokken. Het erge is, ik was opgelucht dat ik het nog terug heb gekregen want de verwachtingen dat ze dit zouden doen/kunnen waren laag.
Erg jammer allemaal en daarom deze slechte review. Gelukkig met weinig moeite een aanbieder in de buurt gevonden die wel goed informeert en voor gelijke prijs normale kwaliteit biedt. Voor de zekerheid zelf maar gaan kijken, want door Onlinetuinhout ging ik bijna aan mezelf twijfelen (tsja, hoe vaak koop je een schutting..?) en durfde ik het niet aan nog eens online iets te bestellen. Wees gewaarschuwd bij deze club.
Goed en snel geholpen door Rutger
Goed en snel geholpen door Rutger! Ook bij extra vragen en bijbestellingen!
Overzichtelijk, behulpzaam en op tijd!
Na 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe schutting. Middels deze website hebben wij een soortgelijke schutting plus betonpalen besteld. Voor de zekerheid gebeld met het bedrijf. De medewerker was erg vriendelijk en heeft ons voorzien van extra informatie waardoor wij extra goederen, zoals een grondboor hebben bijbesteld. Levering gebeurde op de afgesproken dag en voor aankomst heeft de chauffeur netjes gebeld.
Snelle levering. Zelfs iets te lange planken gekregen maar heb gelukkig een goeie zaagmachine. Top product zoals op de site vermeld.
16 planken…perfect.
heb bij onlinetuinhout 16 planken gekocht netjes gebracht mooi hout.zeer tevreden..
Echt een aanrader!
Lang gewacht
Bestelling begin mei gedaan van schutting delen heb van onlinetuinhout een alternatieve oplossing gehad omdat de levering lang zou duren. Heb zelf besloten op de bestelde delen te wachtten. Door de corona, en dat de leverancier ook langere levertijd aangaf heeft het 3mnd geduurd. Het was het wachtten meer dan waard mooie delen degelijke kwaliteit. Werd goed geïnformeerd over wanneer de bestelling wel zou worden geleverd. Geduld is in dit geval beloond
Al bestelde materiaal is prima…
Al bestelde materiaal is prima geleverd.
Ook een beschadigde plank is keurig nageleverd.
Goede service, ben zeer tevreden.
Corona
Corona, lastige tijd voor ondernemers. Leveranciers die afspraken niet nakomen en of waar maken en de ondernemers de klanten weer teleurstellen. Voor niemand leuk. Echter hoe onlinetuinhout er mee om gaat is keurig. Altijd netjes antwoorden op mail, alternatieven bieden, en zelf omwisselen van producten.
Levering niet noodzakelijk om thuis te zijn, ook fijn als je alleen bent en fulltime werkt.
Ga zo door mannen!
Ik zou t niet aanbevelen
Tja, wat kan ik zeggen. Deze ondernemer is gewoon niet zo slim. Kijkt vooral naar korte termijn inkomsten, want klanten komen niet meer terug en zullen dit bedrijf ook niet aanbevelen op deze manier. Als je standaard de bestelling incompleet levert (lees maar in andere recensies) en men dan extra laat betalen om de rest geleverd te krijgen, dan weet je niet wat ondernemen is.
Die €300 die hij ons te weinig geleverd heeft mag hij houden en hoop dat hij er iets moois mee doet (hulp zoeken bij het ondernemen en een communicatie training lijkt me ook een goede :)) uiteindelijk bestaat er iets als karma dus het zal m ongetwijfeld een keer duur komen te staan. Oja en voor de twijfelende koper...ik zou het gewoon niet doen :)

Réponse de Onlinetuinhout.nl
Goede afspraken
Telefonisch afspraak gemaakt voor het afhalen van een aantal tuinhekken. Dit i.v.m. doorreis van Rotterdam naar Joure. Dus een kleine omweg gemaakt en alles wat was klaargelegd onderweg opgepikt, ook nog extra palen en schroeven meegenomen na deskundig advies. Topservice
Trellis besteld, goede service!
Trellis besteld, was niet leverbaar, na overleg via email gemeld dat ik wilde wachten, zou ca 6 weken duren. Een en ander ging toch sneller dan verwacht, ca 4 weken.
Vanmorgen de trellis ontvangen, helemaal naar wens!
Zelfs als extra service bij ons thuisbezorgd, top!!
Bedankt voor de goede service!
(bestelnr 108289)