Had vlonderplanken van 5 meter besteld en wat balkjes en thuis laten brengen. Was bang dat de vlonderplanken wat krom zouden zijn(Zoals in de vele bouwmarkten)Maar hoefde niet bang te zijn keurig rech... Voir plus
Lisez les avis des autres
WEGBLIJVEN HIER!!!!! Wat een slecht bedrijf, verkoopt rommel, wordt beschadigd geleverd en ook nog eens in een andere stad geleverd. Ja je leest het goed: in een andere stad geleverd!! Was te laat met... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nu al meerdere keren hout besteld bij Onlinetuinhout. Heel prettig en professioneel geholpen. Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs be... Voir plus
Geweldig bedrijf. Aanrader! Uitzonderlijk bedrijf. Geweldige service en kwaliteit. Ik heb ervaren dat de medewerkers van onlinetuinhout.nl betrokken zijn bij hun werkzaamheden. Zelfs de klein... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Bij Onlinetuinhout.nl koopt u tuinhout van de hoogste kwaliteit: o.a. Douglas hout, vlonderplanken, tuinschermen, tuinpalen en schuttingplanken.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- onlinetuinhout.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
10 weken geleden een blokhut besteld en…
10 weken geleden een blokhut besteld en betaald.
Kreeg eerst te horen dat het max. 14 werkdagen zou gaan duren.
Daarna 6 weken. Kreeg de optie om te wachten of geld terug.
Ik wil mijn bestelde blokhut graag geleverd zien.
Kreeg daarna de mededeling dat ik bij aflevering van de bestelde blokhut extra (ongeveer 700 euro) bij moet betalen anders wordt hij niet geleverd!!!
Omdat het product op dit moment duurder is geworden door hout schaarste.
Nu is de blokhut weer direct uit voorraad leverbaar maar ik heb hem nog steeds niet ontvangen!!!
Kan nog wel eens jaren duren werd er in de mail geschreven.
Volgens mij heb ik een koopovereenkomst gesloten met hun. Maar ze leveren niet eens.
Prima product
Prima product, betonnen palen en schotten voor een schutting. Jammer dat de levering wat langer op zich liet wachten, terwijl er aangegeven werd dat de producten op voorraad waren. Overigens werden we goed op de hoogte gehouden van de status van leverantie.
Zeer teleurgesteld.
Zeer teleurgesteld.
April bestelling van ruim €750 gedaan. Eind mei eindelijk geleverd.
Toen begon de ellende er waren 2 zwarte schermen tekort. Laten aftekenen door de chauffeur.
Telefonisch contact met een verschrikkelijk onbeschofte man niet aardig en netjes behandeld moest maar mailen. Heel veel mails gestuurd telkens met kluitje in het riet gestuurd nee ze zijn er niet uw schermen. Nee konden zelf mij niet op de hoogte houden, als hij dat ook nog eens moest gaan doen. Inmiddels was het eind Juli contact gehad en diverse ideeën geopperd werden totaal genegeerd tot dat ons manneke op vakantie was en ik eindelijk een bekwaam en meewerkende collega kreeg toen is het balletje eindelijk gaan rollen en binnen 2wk na communicatie met deze meneer werden de ontbrekende schermen vandaag geleverd maar toen kon ik wel huilen, zelfs de chauffeur was behoorlijk boos op de geleverde kwaliteit. De dwars balk van 1 scherm was door midden gescheurd en er zaten redelijk wat beschadigingen en hars plekken. Wel geaccepteerd we maken er zelf wel wat moois van met beitsen oa en ze moeten nog ingekort worden en er komt nog afdeklat op. Mensen bestel hier aub niet deze 1* is zelfs al teveel.
Super service
Super service! In eerste instantie had ik me verrekend in een plank en dat hebben ze super opgelost.
Tevens heldere communicatie over de levering.
Bestelling werd niet volledig geleverd
Bestelling werd niet volledig geleverd, chauffeur van Onlinetuinhout.nl heeft alles nageteld. Drie tuinschermen ontbraken. Twee verkeerde tuindeuren geleverd en een kapotte tuindeur.
Geadviseerd werd om via mail contact op te nemen, dit resulteerde in 10 keer heen en weer mailen. Uiteindelijk kreeg ik het voor elkaar om iemand telefonisch te spreken over mijn bestelling. Inmiddels waren we al wel vijf werkdagen verder.
Onlinetuinhout.nl gaf aan dat ze al wisten dat er te weinig tuinschermen geleverd zouden worden, ze hadden niet meer op voorraad. Maar ik mocht blij zijn dat ik alvast een gedeelte had ontvangen. Waarom is dit niet vooraf doorgegeven? Tsja geen idee was het antwoord. En wanneer lag het dan in de planning de ontbrekende tuinschermen te leveren? Tsja dat wisten ze ook niet.
De juiste tuindeuren waren ook niet op voorraad, dus hadden ze bedacht maar twee andere goedkopere deuren in een andere maat te leveren. Waarom is dit niet vooraf besproken? Tsja, geen idee maar ik had nu toch deuren gekregen? En als je een goedkopere deur levert, waar is dan het geld wat ik teveel betaald had? Geen idee was het antwoord.
De kapotte tuindeur, ja het is dun materiaal dus ja dat valt zo uit elkaar. Dan kon ik toch verwachten?
Na veel gesteggel heen en weer zijn er de ontbrekende tuinschermen en drie nieuwe deuren wel geleverd.
Communicatie met klanten is zeer slecht.
vlotte levering
vlotte levering, uitstekende kwaliteit en zeer prettige service
Krom hout, slechte klantenservice
Krom hout. Zeer slechte klantenservice. Brutaal. Goedkoop is duurkoop.
Levertijd van 2 weken, zoals vermeld op website, klopte niet. Uiteindelijk na mailen pas na 8 weken het product ontvangen.
Zeer slechte kwaliteit en service
Vorige week schuttingen en palen besteld. Bij levering zag ik meteen dat de planken kapot waren en ik besloot meteen foto's te maken en op te sturen. Ik sloot mijn mail open af om te kijken welke oplossingen zij hiervoor konden bieden. En hier begon de ellende...
10x heen en weer mailen waarbij ik 4 verschillende mensen sprak. Iedereen vroeg mij telkens wat en iedere keer moest ik fotos sturen. Communicatie is gewoon 10x niks en na 1 week lang mailen werd een oplossing geboden om 3 nieuwe planken te geven...
Kwaliteit van het hout is gewoon troep , want al gauw gingen de andere schuttingen kapot. Ik heb oprecht spijt dat ik hier mijn aankoop heb gedaan. Je kunt fluiten naar je gelde en de service is 0.0.
God heb genade met de mensen die toch kiezen om hier wat te bestellen...
Bizar slecht hout en oplichting, oppassen!
Enorm slechte ervaring met onlinetuinhout.nl. Ik zou hier nooit meer bestellen en het andere afraden, om andere potentieel leed te besparen.
Allereerst was de bestelling een week later dan afgesproken. Bij uiteindelijke aankomst blijkt dat letterlijk 13 van de 15 hardhouten tuinschermen in vreselijke conditie zijn. Het is jammer dat ik geen foto's kan toevoegen.
Denk aan:
Complete schimmel bedekking
Ontbrekende schroeven
Gebroken planken
Versplinterde planken
Gescheurde planken
Dunnere planken
Ander type/kleur planken die overdwars geplaatst zijn (wat geen hardhout was)
Doorgeschroefde schroeven die uitsteken aan de achterkant
Daarna begon een enorm moeilijk traject in waar ik voor leugenaar ben uitgemaakt en het tientallen mails heen en weer heeft gekost om te 'bewijzen' hoe slecht het hout was. Waarna zij uit het niets 250 euro wilde rekenen om het hout weer op te halen. Een enorm bedrag, zeker gezien de 70 euro verzendkosten op de heenweg op een bestelling van 2100 euro. Hierop besloten zelf een aanhanger te huren en 300km naar lelystad te rijden om het hout te retourneren.
Hierop volgde een enorm moeizaam proces via e-mail om uiteindelijk mijn geld terug te krijgen, waarin zij de initiele 70 euro verzendkosten niet hebben terug betaald (wat zij wettelijk wel verplicht zijn) onder het mom van zelf bedachte 'reserveringskosten'. Waar geen sprake van was en niets over vermeld staat in hun algemene voorwaarden. In feite zuivere oplichting en diefstal.
Enorm jammer dit, ik bestel hier nooit meer, en ik hoop hiermee andere dit leed te besparen,
- Mike
Wij hebben nu voor de 2e keer besteld…
Wij hebben nu voor de 2e keer besteld hier, voor onze achtertuin. alleen nu gelijk met onze buren samen besteld, en 2 jaar geleden ook voor mijn schoonouders besteld hier. levering is altijd supernetjes, en komen afspraken na. als onze schuttingen weer aan vervanging toe zijn, dan komen we weer hier terug !
Mijn ervaring met onlinetuinhout was…helemaal TOP
Mijn ervaring met onlinetuinhout was zeer goed . Levering top . Zat wel verkeerde tekening bij voor het in elkaar zetten . Mail hierover gestuurd kreeg gelijk de goede toegestuurd .
We zijn zeer tevreden .
Hardhout besteld voor tuinpoort; slecht
Hardhout besteld voor tuinpoort. Kwaliteit is onder de maat. tuinpoort is slcht gemonteerd, hout is al flink kromgetrokken. Eindstuk valt uit elkaar.
Mijn review op de website van tuinhout online is/wordt niet geplaatst. Kwalijk!
Ondanks problemen houtleveringen snelle en correcte levering hardhouten tuinhek met toebehoren. Ook wijzigen bestelling geen probleem en correct uitgevoerd
Bestelling hardhouten balken
Hardhoutbestelling geplaatst en ondanks langere levertijd (Corona-perikelen) is de bestelling geleverd. Daarna nog een bestelling geplaatst en die werd niet compleet geleverd. Dit is, in goed overleg, keurig afgehandeld door Onlinetuinhout en in een nalevering alsnog geregeld. Doordat ik de bestelling hierdoor moest aanpassen en ik een wijziging had aangebracht in de nalevering is mij het prijsverschil per ommegaande betaald.
Samenvattend: Ondanks de langere levertijd zijn mijn bestellingen in goede orde afgehandeld.
Zeer vriendelijke mensen en makkelijk…
Zeer vriendelijke mensen en makkelijk te bereiken via telefoon en snelle reactie via mail bij vragen.
Ik had hout besteld en helaas niet leverbaar meer maar er werd snel contact opgenomen voor een alternatief.
Levertijd was langer dan een week maar ik werd goed op de hoogte gehouden van de status
Fantastisch geholpen
Fantastisch geholpen, hele goede service. Ben super tevreden.
In begin mei besteld en pas half juni…
Begin mei besteld en pas half juni geleverd. Terwijl volgens de website alles op voorraad was. Krijg je ook nog de verkeerde bestelling. Gelijk moeten besluiten doorgaan of niet. Maar ivm tuinverbouwing was stoppen geen optie. Hierdoor ook extra kosten moeten maken. Gemeld maar ze hadden er geen boodschap aan. Je wordt verwezen naar het klachtenformulier. En daar moet je het mee doen.
Leveren te laat en niet compleet
Leveren te laat, leveren de bestelling niet compleet en als je daar dan over belt, wordt je afgebekt en gooien ze de hoorn er op....
Zeer goed
Zeer goed
Nu 2e keer een bestelling geplaatst. Zat een klein foutje in de levering (topdrukte) maar is zeer professioneel opgelost. Gewoon zonder zeuren de fout erkennen en in orde maken. Dat vind ik een zeer goede service.
De bestelling is correct geleverd…
De bestelling is correct geleverd volgens afspraak
Goede zaak en service