Det fantastiska med Onyx är att dom har fantastiska köksredskap till låga priser. Dom fungerar många gånger mycket bättre än andra märken och man får verkligen mycket för pengarna.
Rekommenderar ONYX starkt. Har köpt tidigare och i omgångar ONYX produkter....och blir alltid otrolig nöjd. Jättebra kvalitet. Haft en gång behövt använda garantin, och det gick hur smidigt och enkelt... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det fantastiska med Onyx är att dom har…
Bra information snabb leverans
Bra information snabb leverans! Fina produkter
Vi köpte mjölkskummaren "Onyx…
Vi köpte mjölkskummaren "Onyx cookware", modell: Milk-frother-400ml. Mjölkskummaren fungerar bra, är tyst och producerar bra mjölkskum. Det som är riktigt synd är att sladden är ovanligt kort (bara 50 cm). Vi kunde inte nå vårt uttag under köksskåpet med den. Jag flyttade sladden (70 cm lång) från vår gamla mjölkskummare till den nya. Om jag inte hade kunnat göra detta hade jag varit tvungen att returnera den nya mjölkskummaren.

Réponse de ONYX Cookware
Bra kvalité och snygga produkter
Bra kvalité och snygga produkter. Bra erbjudanden. Mycket väl inpackat.
Onyx levererar snabbt och produkterna…
Onyx levererar snabbt och produkterna är helt fantastiska
30cm zero
Snabb leverans av en dunderpanna. Hoppas den håller vad den lovar. Hitills är jag supernöjd.
Lite otur med min maskin
Lite otur med min maskin. Det rinner brevid med malet kaffe , kör jag bara vatten så rinner det på sidan också.
Ska skicka tillbaks den o hoppas jag får en som funkar bättre. Väldigt bra kvalite annars. Tror bara jag fick en b exemplar.
Tror på detta märket verkligen. Ibland har man otur bara .

Réponse de ONYX Cookware
Stekpsnnan fungerar bra men oljekannan…
Stekpsnnan fungerar bra men oljekannan funkar inte alls

Réponse de ONYX Cookware
Omtänksam kontakt och snabb svar till…
Omtänksam kontakt och snabb svar till frågan och mycket hjälpsamma kundservice!
Produkt: Kapselkaffemaskin med tillbehör för Nescafe, Dolce Gusto och egenmalet kaffe.
Köpupplevelse: Bra, betalar via Klarna och leveransen var relativt snabb.
Erbjudandet var kapselmaskin med tillbehör för nescafe, dolce gusto samt egenmalet kaffe/påsförpackat, termos och en förpackning dolce gusto Americano.
Plus: Apparaten brygger varmare och starkare än min gamla Dolce Gusto, vilket är bra. Tillbehören är lätta att hantera. Inga tendenser (än) till att läcka vatten vid sidan av, vilket plågat en del andra "universalbryggare".
Vattentanken rymmer mer vatten och det lilla förvaringsfacket är ett plus även om jag har ställ för kapslar.
Termosen har inbyggd tesil, och känns gedigen.
Minus: Eftersom alla tillbehören har lock över kapsel/kaffe så är det mer pill och blir en del droppande som jag slapp med gamla.
Hållaren för kopp är för "glatt", så koppar har en tendens att glida av när maskinen kör, det löstes med ett koppunderlägg av gummi, men där finns det förbättringspotential.
Övergripande: Mycket nöjd med köpet, mycket funktion till det priset.
Bästa kaffemaskinen
De sämsta pannor jag någonsin använt
De sämsta pannor jag någonsin använt. Trots att vi följt instruktionerna har de varit dåliga sedan start. Snart åker de ut och vi köper andra pannor,

Maskinen verkar bra
Maskinen verkar bra, det som drar ner är dålig instruktion, t.ex hur hanterar man flera koppar? Hur hanterar man egenmalt kaffe och så vidare. Synd på en som det verkar bra maskin.

Réponse de ONYX Cookware
Vi gjorde en reklamation på en zero…
Vi gjorde en reklamation på en zero stekpanna, som var ej plan i botten, och efter att vi hade varit i kontakt med onyx på deras webbplats och skickar lite bilder på hur den såg ut, så fick vi besked att dom skulle skicka en ny till oss. Det var et mycket trevligt bemötande från onyxs sida, så jag kan till 100% rekomendera dem till andra och dom har mycket bra produkter.
Jag tycker inte kaffet är tillräckligt…
Jag tycker inte kaffet är tillräckligt varmt i den bryggda koppen. Så lite besviken är jag. Själva kaffemaskinen har ett snyggt utförande och mycket enkel att använda.
Lite tidigt att skriva recensioner…
Lite tidigt att skriva recensioner innan man har fått grejerna men plåten som är ett måste för att köra två funktioner var dyr och skulle gärna ingått i ugnen
Håller lika dåligt som vilken annan…
Håller lika dåligt som vilken annan nonstick stekpanna som helst. Köpte en till mig själv och min bror i julklapp och nä efter ett år så fastnar allt när man steker. omöjligt att göra en omelett osv. Köpte 2024-11-19 och den har som sagt varit skräp länge och slänger den nu och min bror ska göra samma. Aldrig mer.