Vi gjorde en reklamation på en zero stekpanna, som var ej plan i botten, och efter att vi hade varit i kontakt med onyx på deras webbplats och skickar lite bilder på hur den såg ut, så fick vi besked... Voir plus
Det fantastiska med Onyx är att dom har fantastiska köksredskap till låga priser. Dom fungerar många gånger mycket bättre än andra märken och man får verkligen mycket för pengarna.
Vi köpte mjölkskummaren "Onyx cookware", modell: Milk-frother-400ml. Mjölkskummaren fungerar bra, är tyst och producerar bra mjölkskum. Det som är riktigt synd är att sladden är ovanligt kort (bara 50... Voir plus
Rekommenderar ONYX starkt. Har köpt tidigare och i omgångar ONYX produkter....och blir alltid otrolig nöjd. Jättebra kvalitet. Haft en gång behövt använda garantin, och det gick hur smidigt och enkelt... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Verkligen prisvärd Air Fryer som kom…
Verkligen prisvärd Air Fryer som kom snabbt efter beställning och väl inpackad
Jag har visserligen bara hunnit grädda croissanter som blev perfekta
Bo Schmidt Kungshamn &Vintrosa
Snabb leverans och verkar vara en bra…
Snabb leverans och verkar vara en bra produkt
Efter första matlagningen med…
Efter första matlagningen med stekpannan är jag såld! Precis vad jag ville ha!
Snabb och korrekt leverans
Snabb och korrekt leverans. Har handlat här tidigare och är mycket nöjd av produkterna jag köpt. Hög kvalitet och kan rekommendera detta till nära.
Mycket smidigt att beställa och fantastiska stekpannor!
Mycket smidigt att beställa och snabb leverans! Är grymt nöjd med med stekpannan. Var först lite skeptiskt till hur ZERO serien faktiskt skulle fungera när det inte är en fysisk beläggning, men är otroligt imponerad nu när jag testat den. Bästa non-stick-pannan jag någonsin haft!
Känner mig lurad!
Beställde panna med lock. Fick bara lock!!! Går ej att ta kontakt på kundportalen eftersom det enda svar man får är att" Vi kunde inte hitta din beställning"! Känner mig verkligen lurad! Aldrig mer!!!

Réponse de ONYX Cookware
Fantastiskt stekpannor
Fantastiskt stekpannor, fina, lätta att göra rent, kan anv metall-redskap.
Falukorv fastnade i pannan första…
Falukorv fastnade i pannan första gången jag använde den. Hade smort med olja, hade lite smör i pannan. Fick hela tiden peta loss korven från botten, plattan stod på 6. Inte vad jag väntat mig från en ny stekpann Önskar info om retur adress StinaSmith order #5108

Réponse de ONYX Cookware
Stekpannorna från ONYX
Stekpannorna från ONYX
Jag har inte blivit besviken har en större och en mindre, båda gör sitt jobb och är lättdiskade
Bästa stekpanna jag någonsin använt!
Vid det här laget har jag köpt ett…
Vid det här laget har jag köpt ett antal produkter från Onyx och det kommer säkert bli fler. Med andra ord, Onyx har högkvalitativa produkter.
Stekpannan är helt fantastisk.
Stekpannan är helt fantastisk.
Bäst som jag har haft.
bra produkt till billigt pris ,och fri…
bra produkt till billigt pris ,och fri frakt snabb service
Jag är nöjd med den när jag äntligen…
Jag är nöjd med den när jag äntligen fick igång den.
Är mycket nöjd med min Kakgaller
Är mycket nöjd med min Kakgaller. Den är vacker i form och färg, och praktisk att använda till allt jag bakar.
Praktisk form som passar i Airfryern (2…
Praktisk form som passar i Airfryern (2 st samtidigt).