Banner for Opti

Opti Avis 997

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Smidigt och bra automatiskt sparande till låg avgift. Dessutom finns ett hållbart val om man vill, jättebra! Appen och konceptet är enkelt att förstå. Du svarar på några frågor och sen får du ett... Voir plus

Har använt mig av Opti i över tre år nu. Först började jag ett långsiktigt sparande till dottern. Efter några månader öppnade jag ett eget fondspar. Nu senast har jag kompletterat med ett pensionsspar... Voir plus

Värdelöst när man ska ta ut sina pengar! Gjorde ett uttagsbegäran för 12 (TOLV) dagar sen, har fått bara delar av uttagen. Men värsta av allt är att när man har ett pågående uttag (som håller nu i näs... Voir plus

Riktigt nöjd, har sparat på opti i snart 3år. Riktigt bra att man kan välja risknivå och om fonden ska vara miljövänlig. Enkelt att sätta in pengar med månadssparande och går lätt att justera elle... Voir plus

1. Conseil en investissement
  2. Gestion des biens

Opti är en enkel app som hjälper dig att förbättra hur du sparar dina pengar. Få rätt fonder, till låg avgift och utan krångel.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

997 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Lätt att starta sitt sparande

Lätt att starta sitt sparande! Klart och tydligt inga tveksamheter! Känns tryggt att öppna sparande här.

13 septembre 2025
Avis spontané

Réponse de Opti

Tack för ditt fina omdöme! 💚

Det är mycket viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga - Tack för att du lyfter just det. 🫶

Vi önskar ett fantastiskt sparande!

Lätt och smidigt

Det gick lätt och bra att fixa ett konto hos er.

13 septembre 2025

Tack för ditt omdöme!💚

Smidigt och enkelt är våra ledord. 💪

Vi önskar ett fortsatt fantastiskt sparande!📈

Emelie på Opti

Ni lockar till sparande på ett trevligt sätt …

Ni lockar till sparande på ett trevligt sätt och talar tydligt om att det är ett ISK sparande dvs skattefritt upp till 300000 kr.

6 septembre 2025

Réponse de Opti

Tack för din härliga recension 🤩
Härligt att vi kan erbjuda ett sparande på ett trevligt sätt!

Linda på Opti

Förklaringen med risken och…

Förklaringen med risken och möjligheterna är klistra klart ✅

5 septembre 2025

Réponse de Opti

Vad fint att höra, stort tack för att du delar med om din upplevelse med Opti 💎🫶🏽

Enkelt sparande

Enkelt sparande, har sparat några år. Lyssnar även på deras podd som är lättlyssnad o man lär sig.

Réponse de Opti

Så roligt att höra att det känns lätt att spara med Opti! 😊 Det gläder oss också enormt att du gillar vår podd!
Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss♥️

Halvtaskig utveckling

Halvtaskig utveckling, med minsta lilla engagemang slår man utvecklingen själv.

Tack för din recesion!

Våra portföljer följer de globala marknaderna inom de olika tillgångslagen och detta eftersom forskningen kommit fram till att det ger bäst avkastning i förhållandet till risken. Enligt vår devis, är det ingen som slår marknaden över tid och utan att turen är inblandad.

Du får gärna återkomma med vad du jämför emot, så hoppas jag kunna förklara bättre!

Mvh
Viktor på Opti

Mycket bra

Bra tjänst!

2 septembre 2025

Härligt att höra 🤩
Tack för din positiva recension ♥️

Enkelt och tydligt

2 septembre 2025

Härligt att höra 🤩
Tack för högsta betyg 🫶🏽

Vad kul att höra!
Det är precis det vi tycker är viktigt, att enkelt komma igång med sitt sparande🌟

Pengarna förökas

Enkelt. Smidigt och pengarna växer

Réponse de Opti

Det glädjer oss att höra och det är ju också vår största förhoppning, att kunna öka våra kunders sparande🫶🏽

Fantastisk tjänst

Fantastisk tjänst, rätt och slätt.

Réponse de Opti

Vilka fantastiska ord ♥️ Känns så fint att kunna erbjuda en fantastisk tjänst till ditt sparande!

TACK för denna fina recension 🙏🏽

Linda på Opti

Smidigt och enkel att förstå

Smidigt och enkel att förstå. Snyggt digitalt, själva utseendet

Réponse de Opti

Vilket härligt betyg! Det betyder mycket att höra att vi upplevs som enkla att förstå, precis så vill vi att det ska kännas när man sparar hos oss 🥰

Tack för att du tog dig tid att dela med dig 🌟

Varma hälsningar,
Linda på Opti

PS: Jag ska genast vidarebefordra berömmet till våra fantastiska designkollegor 🫶🏽

Bästa känslan jag får när jag ser min…

Bästa känslan jag får när jag ser min portföljs utveckling hos er kontra andra operatörer.

Ser fram mot en fin pension sponsrat av er.

Réponse de Opti

Wow - Tack för underbar feedback, det värmer verkligen i våra hjärtan! Stort tack för att du tog tid tid och delade med dig om din positiva upplevelse hos Opti♥️

Linda på Opti

Bra och tydlig översikt på sparade…

Bra och tydlig översikt på sparade pengar.

Réponse de Opti

Det gläder oss verkligen att du upplever Opti som ett bra verktyg som skapar tydlighet kring ditt sparande🙏🏽

Stort tack för din positiva feedback!

Linda på Opti

Riktigt nöjd, en riktig bra tjänst

Enkelt att sätta in pengar med månadssparande och går lätt att justera eller hoppa över en månad om man vill.

En riktig bra tjänst för den som vill äga och köpa fonder utan att själv behöva ha koll på marknaden.

Réponse de Opti

Tack för din härliga recension! 🌟

Det glädjer oss att du har använt vår tjänst i 3 år. 💪

Precis som du lyfter är Opti utformat för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Genom att svara på några enkla frågor rekommenderar vi en risknivå samt hållbarhetsnivå för din portfölj och sedan sköter vi resten. Du kan enkelt sätta upp ett månadssparande som självklart går att justera eller pausa när som helst.

Återigen - Stort tack för att du delar med dig av vad du tycker. 💚

Emelie på Opti

Enkelt och lätt att spara på Opti

Enkelt och lätt att spara på Opti. Användarvänligt. Bra att kunna välja risknivå och hållbarhetsnivå. Bättre avkastning på sparkapitalet än på banken.

Tack för din recension! 💚

Det glädjer oss att du upplever appen som enkel och användarvänlig. Härligt att du ser en stark utveckling - Heja långsiktigheten! 📈

Emelie på Opti

Det är perfekt och väldigt bra tjänst.

Det är perfekt och väldigt bra tjänst.

Réponse de Opti

Vi jobbar hårt för att nå perfektion, så tack för att du säger att vi är där 😉

Tusen tack för dina fina ord och högsta betyg♥️

Linda på Opti

Jag tycker om detta tjänster och är…

Jag tycker om detta tjänster och är jätte nöjd med, perfekt.

Avis spontané

Réponse de Opti

Stort tack för att du delar med dig om att du är nöjd med Opti, det betyder jättemycket🙏🏽

🌟♥️
Linda på Opti

En savoir plus sur les différents types d'avis.