Banner for Opti

Opti Avis 997

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Smidigt och bra automatiskt sparande till låg avgift. Dessutom finns ett hållbart val om man vill, jättebra! Appen och konceptet är enkelt att förstå. Du svarar på några frågor och sen får du ett... Voir plus

Värdelöst när man ska ta ut sina pengar! Gjorde ett uttagsbegäran för 12 (TOLV) dagar sen, har fått bara delar av uttagen. Men värsta av allt är att när man har ett pågående uttag (som håller nu i näs... Voir plus

Riktigt nöjd, har sparat på opti i snart 3år. Riktigt bra att man kan välja risknivå och om fonden ska vara miljövänlig. Enkelt att sätta in pengar med månadssparande och går lätt att justera elle... Voir plus

1. Conseil en investissement
  2. Gestion des biens

Opti är en enkel app som hjälper dig att förbättra hur du sparar dina pengar. Få rätt fonder, till låg avgift och utan krångel.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

997 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Ni gör ett bra jobb

Ni gör ett bra jobb. Trivs hos er.

Réponse de Opti

Stort tack för dessa ord och det är verkligen glädje att höra att du trivs🙏🏽

Enkelt

Enkelt, lätt att göra det som passar för mig med deras hjälp 🤩

Tack för ditt fina omdöme! 💚

Precis som du nämner är Opti utformat för att det ska vara lätt att göra rätt. Genom att svara på några enkla frågor om dig och din ekonomi rekommenderar vi en portfölj som vi anser optimal för just dig! 💡

Åter igen - Stort tack för din recension 👏

Emelie på Opti

Enkelt och Smidigt sätt att månadspara…

Enkelt och Smidigt sätt att månadspara och investera.

Tack för ditt fina omdöme! 💚

Precis så ska det kännas att spara med Opti - Enkelt och smidigt 👏

Emelie på Opti

Tycker det så bra att någon tar hand om…

Tycker det så bra att någon tar hand om sånt som man inte själv har tid eller kunskap om. Bara positivt.

Réponse de Opti

Känns oerhört fint att höra att du har tillit till oss och vår tjänst🫶🏽
Stort tack för dina fina ord och positiva recension🙏🏽

Linda på Opti

Skönt att bara välja risknivå o inte…

Skönt att bara välja risknivå o inte behöva leta fonder. Det gör Opti. Toppen!

Réponse de Opti

Tack, vad roligt att höra! 🙌
Just det är precis vad vi vill åstadkomma, att göra det enkelt för dig som kund att få en smart och balanserad portfölj🌟

Enkelt och lättförståeligt

Enkelt och lättförståeligt

20 août 2025

Réponse de Opti

Tusen tack för denna fina recension ♥️
Det är precis det vi önskar att kund ska känna, att det ska vara lätt att spara.

Enkelt vinner

Gillar överskådligheten och enkelheten. Bara att luta sig tillbaka och låta Opti sköta resten

19 août 2025

Réponse de Opti

Vad härligt att höra, stort tack för dina fina ord! 🙌

Vi är glada att du uppskattar enkelheten och att det känns tryggt att luta dig tillbaka medan vi tar hand om resten. Precis så vill vi att det ska kännas ♥️

Réponse de Opti

Tack för din recesion och härligt att du har fått ett gott bemötande, även om jag tor ratt du har förväxlat oss med någon annan.

Tveka inte att höra av dig om det dyker upp frågor!

Med vänliga hälsningar
Viktor på Opti

Jag låter Opti sköta mina konton

Jag låter Opti sköta mina konton, har funkat bra hittills
Hasse P

18 août 2025

Härligt att höra 🫶🏽
Tack för ditt förtroende med att vi får hjälpa till med ditt sparande ☺️

Linda på Opti

Enkelt språk så man förstår

Enkelt språk så man förstår. Inget krångel. Känns stabilt och säkert👍

14 août 2025

Réponse de Opti

Tack för detta fina och trygga omdöme🙏🏽
Att vi upplevs stabila och säkra samt lätta att förstå är bästa betyget man kan få.

Enkelt att använda.

Enkelt att använda.

14 août 2025

Härligt att höra ♥️

Tack för ditt omdöme 🌟

Linda på Opti

Enkelt och automatiskt sparande.

Enkelt, automatiskt och bekvämt sparande där man får bra spridning mot olika marknader och tillgångar.

6 août 2025

Fantastiskt omdöme - Stort tack för din fina feedback 🌟

Det gläder oss verkligen att du upplever sparandet med Opti som bekvämt – precis så vill vi att det ska kännas.

Tack ♥️

Väldigt nöjd med Opti

Har använt mig av Opti i över tre år nu. Först började jag ett långsiktigt sparande till dottern. Efter några månader öppnade jag ett eget fondspar. Nu senast har jag kompletterat med ett pensionsspar. Hittills är jag väldigt nöjd med Opti. Jag tycker också väldigt mycket om de artiklar som publiceras, det är pedagogiska, personliga och finurliga. Tack för enkelt sparade.

Stort tack Janie för dina fina ord ♥️
Det är fantastiskt att höra att du har varit med oss i över tre år och att du valt att spara både till din dotter, dig själv och din pension med Opti. Extra roligt att du uppskattar våra artiklar också, vi lägger mycket kärlek på att de ska vara just pedagogiska, personliga och lite finurliga 😉

Tack för att du sparar med oss och för att du tog dig tid att dela med dig! 🙏

Linda på Opti

Gott i gott!Det är väl så länge det går bra med…

Det är väl så länge det går bra med rätt aktier och att dom håller sig på plus sidan så är det bra!

Réponse de Opti

Ja, visst är det härligt när aktierna håller sig på rätt sida plusskalan 😉 Vi håller tummarna för fortsatt god utveckling. Stort tack för din positiva feedback och lycka till med ditt sparande hos Opti♥️

Linda på Opti

Jag skulle säga enkelheten kombinerat…

Jag skulle säga enkelheten kombinerat med kloka råd..
Ett bra sätt att spara även om man inte är fullt insatt i allt med sparande..

Réponse de Opti

Stort tack för denna fina feedback🌟 Det glädjer oss verkligen att höra att du upplever sparande som enkelt, precis som det ska vara 🫶🏽

Tydlighet

Tydligt och okomplicerat

Fantastiskt att höra! 🌟
Att du upplever oss som tydliga och att det känns okomplicerat att spara med Opti betyder mycket för oss. Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna feedback♥️

Funkar bra

Funkar bra m

Réponse de Opti

Tack för att du delar med dig! 👏

Vi jobbar ständigt för att utveckla vår tjänst så din feedback betyder mycket.🌟

Emelie på Opti

Jag tycker det är bra med…

Jag tycker det är bra med uppdateringarna och lätt få information. Men kan ändå känna jag saknar input och stöd på får större tillväxt

Réponse de Opti

Tack för din feedback🙏🏽 Du får gärna maila in till oss på hello@opti.se eller ringa oss så tar vi gärna ett samtal kring dina tankar och funderingar 🫶🏽

Raket

Mycket nöjd med sparandet och en bra sida med tips

10 août 2025
Avis spontané

Réponse de Opti

Stort tack för din positiva feedback🌟
Det glädjer oss mycket att höra att du är nöjd.