Het zijn oprichters verkopen alleen maar goedkope troep uit China. Op de site ziet alles er goed uit, bij ontvangst alleen maar plastic schoenen kleding zonder label. Schoenen besteld product niet ont... Voir plus
Orlaamsterdam
Lisez les avis des autres
Koop hier niks! Dit zijn oplichters en verkopen goedkope troep uit China zonder labels wat je niet meer terug kan sturen zonder enorm veel te betalen. Niks 'Scandinavische ambacht' en er is ook zeker... Voir plus
Ziet uit als een nep online bedrijf. Geen reviews op Trustpilot zelf (ook al zijn er meer dan 800 nep Trustpilot reviews op de Orla website) Geen comments / reviews op Facebook. (Comments hidden)... Voir plus
Hele slechte ervaring, Orla Amsterdam is niet gevestigd in Amsterdam. (Nederlandse e-mailadres) De artikelen zijn slecht gemaakt de maten kloppen niet!!!! Terugsturen (China)kost meer dan het product... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Orla Amsterdam is een nepbedrijf
Orla Amsterdam is een nepbedrijf. Alles wat op de site staat is gelogen. De kwaliteit van de kleding is verschrikkelijk. Terugsturen kan alleen als je zelf de verzendkosten betaalt en dat is naar China, dus komen er douanekosten bij. Ze gaan zielig doen in hun mails: wij kunnen u echt niet meer terug geven, dan kunnen we niet meer bestaan. Prachtige reviews op hun site, die ook nep zijn
Wat een oplichtersbende
Wat een oplichtersbende! Je krijgt je geld niet terug als het geleverde product tegenvalt. Valt erg klein uit, slechte kwaliteit😡🤬 Je moet 9,95 betalen om het terug te sturen maar je krijgt je geld niet terug. Voor je resterende bedrag ‘mag’ je iets anders uitzoeken 😱😡😤🤬
Mooi op foto’s maar echt zo lelijk
Mooi op foto’s maar echt zo lelijk, goedkoop en super slechte kwaliteit! Echt opgelicht!
Kijk uit
Ze gaan sluiten, maar website is van 2025. Fotos van kleding ziet er uit als AliExpress, ene foto zie je een model, andere niet, niks in zelfde stijl. Ze plaatsen trustpilot reviews waar je niet op kunt klikken en die niet bestaan. Lijkt me een scam.
Pure oplichterij
Pure oplichterij. Mooie foto’s, mooie praatjes maar er klopt niets van. Als dit uit Nederland kwam dan had je na hooguit 2-3 dagen het product al ontvangen. Ik kreeg al een vermoeden, toen het langer ging duren, dat het uit China kwam.
Ik hoop dat mensen de reviews eerst lezen zodat ze niet gaan bestellen.
Nep bedrijf
Nep bedrijf, mooie site. Mooi Amsterdams pand. Mooi verhaal van oprichtster. Neppe foto van trust pilot op de site. (Trustpilot doe daar wat tegen)
Alles komt bij AliExpress vandaan kom ik net achter omdat ik al lang wacht op mijn bestelling.
Dropshipping, pas op
Dit is zeker geen leuk Amsterdams bedrijf. Kijk naar retourbeleid: je kunt alleen retourneren naar een warenhuis in China, en dan moet je zelf de retourkosten betalen. Pure dropshipping zie orlaamsterdam.nl retourbeleid.
Geen fysieke winkel
Geen fysieke winkel. Dropshipping. Ziet er allemaal luxueus uit (nep bakstenen winkel - higher end -‘Scandinavische oprichtster) Dikke bull shit. Rechtstreeks uit China naar je toegezonden.
Ziet uit als een Nep online bedrijf
Buyer Beware!
L’expérience Trustpilot