Outlet Paradijs

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Enorm onbetrouwbaar WAARDELOOS nep pagina.. Beste mensen neem al deze negatieve berichten serieus en bestel NOOIT iets bij deze partij. En aan iedereen die misleid geweest is en nog op zijn geld... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

PURE OPLICHTING! Ik krijg een foutief product geleverd en moet zelf opdraaien voor de retourkosten (naar China) hoewel op hun website anders vermeld staat: Quote: "Indien de ontvangen goederen om... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters. zie mijn review van 17 juli. Af en toe kijk ik nog eens, tegen beter weten in, of het geretourneerde pakket inmiddels bij de douane in China weg is, tevergeefs. Nog 2 keer een mail... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Great service and a very positive experience! I ordered a few shirts from Outlet Paradijs, but unfortunately I had chosen the wrong size. Of course, mistakes like that can happen, but what real... Voir plus

Coordonnées de contact

Violation des conditions d'utilisation

Tous les avis

175 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Dat het een betrouwbare side is..

Je wordt goed ook de hoogte gehouden van de bestelling. Ze hebben altijd een hele aparte stijlvolle kleding. Wat je buiten in de winkel niet vind. Heel veel variatie. Hou ik van. Zojuist weer 4 schoenen 2 jurken en een tas besteld. Wacht weer in spanning af. Kwalitatief ook goed geprijsd.

10 octobre 2026

Mooi aanbod met ruime keuze

Mooi aanbod met ruime keuze
Kwaliteit voor een mooie prijs.

9 octobre 2026

Goedendag Kris,

Bedankt voor uw fijne beoordeling. We zijn blij dat ons assortiment en de prijs-kwaliteitverhouding u aanspreken. We doen ons best om een gevarieerde selectie aan te bieden waar u met plezier uit kunt kiezen.

Noté 5 sur 5 étoiles

De snelle afhandeling en nergens…

De snelle afhandeling en nergens goedkoper

8 octobre 2026

Goedendag P.J.F Frans,

bedankt voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling en onze prijzen. We waarderen het dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.

Noté 1 sur 5 étoiles

Enorm onbetrouwbaar WAARDELOOS nep…

Enorm onbetrouwbaar WAARDELOOS nep pagina..
En aan iedereen die misleid geweest is en nog op zijn geld of artikelen zit te wachten,
Zorg dat je OULET PARADISE juridisch aanpakt het MOET nl een keer ophouden.

17 août 2026

Goedendag Consumer,

het spijt ons dat u zo’n teleurstellende ervaring heeft gehad en dat u zich misleid voelt. We nemen uw zorgen over bestellingen, leveringen en betalingen serieus. Deel gerust uw ordernummer met ons, zodat we uw specifieke situatie kunnen bekijken en kunnen nagaan wat er is gebeurd.

PURE OPLICHTING!

PURE OPLICHTING!
Quote:
"Indien de ontvangen goederen om onze redenen beschadigd of niet correct zijn en de consument om deze reden niet verplicht is de verzendkosten te dragen"
En nu blijven ze beweren dat ik de verzendkosten naar China moet dragen!

5 octobre 2026

Goedendag Stefanie,
het spijt ons dat u een verkeerd product heeft ontvangen en dat er onduidelijkheid is ontstaan over de retourkosten. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer de informatie hierover niet overeen lijkt te komen. Deel alstublieft uw ordernummer, zodat we uw situatie kunnen controleren en dit verder kunnen uitzoeken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een troep zeg voor veel geld ze…

1 ster is nog te veel wat een troep zeg voor veel geld ze halen het gewoon van temu vandaan wandplank besteld kapot beschadigd en wat een kwaliteit zeg China troep nooit wat hier bestellen maar ik laat het hier niet bij zitten. Ook hun met die domme zielige berichten terug schrijven pffff.

Niet op mijn emails reageren maar wel hier 10 mails gestuurd en nog niks gehoord. Ze hebben alle foto's gekregen wil gewoon mijn geld terug zo niet schakel ik mijn zus in die bij Radar werkt. Heb consumentenbond ook al ingeschakeld en mijn advocaat is op de hoogte. Zooveel slechte revieuws hebben jullie omdat het temu troep is.....

En ja hoor moest filmpje laten zien dat die kapot was en gewoon niks meer laten horen. Ben al weken bezig en de maat is vol mooiste is ze hebben zoveel slechte revieuws dat ze nou een groot probleem hebben ik schakel nu alles in dus mensen die ook slechte ervaringen meld je aan want mijn Zus die bij Radar werkt en de consumentenbond gaan alles daarlijk publiceren over deze ali express bedrijf 88% 1 ster zeg genoeg!!!

OP36294

3 octobre 2026

Hello Michel

Het spijt ons dat uw bestelling beschadigd is aangekomen en dat de kwaliteit niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer u een product in goede staat verwacht. We nemen uw ervaring serieus en willen dit graag voor u onderzoeken. Neem contact op met onze klantenservice met uw ordergegevens, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Very positive experience!

Great service and a very positive experience!

I ordered a few shirts from Outlet Paradijs, but unfortunately I had chosen the wrong size. Of course, mistakes like that can happen, but what really impressed me was how they handled it.

I received personal and friendly support by email, and the issue was resolved quickly and professionally. For me, good customer service really shows when something doesn’t go exactly as planned — and Outlet Paradijs definitely delivered.

They turned a small problem into a very positive experience and certainly earned my trust. Highly recommended!

1 octobre 2026

Hello Jaco
Thank you so much for sharing your experience! We’re delighted that our team could quickly help resolve the sizing issue and turn it into a positive experience. Your trust and recommendation mean a lot to us, and we hope you enjoy your shirts!

Veel goedkoper

4 octobre 2026

Hello Hannie

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze prijzen aantrekkelijk vindt. We waarderen uw feedback en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke kleding voor een goede prijs

3 octobre 2026

Hello Jose

Bedankt voor uw leuke review! Fijn dat u tevreden bent met onze kleding en de prijs. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verrassen met iets moois.

Grote oplichters

Grote oplichters! Plastic troep uit China wat totaal niet lijkt op het product!

4 octobre 2026

Hello Monique

Het spijt ons dat het ontvangen product zo sterk afweek van uw verwachtingen. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is. We nemen uw klacht serieus en willen graag bekijken wat er precies is misgegaan. Neem contact op met onze klantenservice met uw ordergegevens, zodat we u verder kunnen helpen.

4 weken wachten op je bestelling

4 weken wachten op je bestelling. Eindelijk binnen klopt er niks van de maat. Gemaild voor retour, totaal geen reactie meer. Pas op dit us pure oplichting en je bent je geld kwijt. Lees in de review s dat ze overal het zelfde antwoord op geven

2 octobre 2026

Hello Fred

Het spijt ons dat u zo’n frustrerende ervaring heeft gehad met uw bestelling en dat u geen reactie op uw retouraanvraag heeft ontvangen. We begrijpen dat dit extra teleurstellend is na een lange levertijd en een verkeerde maat. We willen dit graag voor u nakijken. Neem opnieuw contact op met onze klantenservice met uw ordergegevens, zodat we uw aanvraag kunnen opvolgen en naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Oplichters.

Oplichters.

zie mijn review van 17 juli.

Af en toe kijk ik nog eens, tegen beter weten in, of het geretourneerde pakket inmiddels bij de douane in China weg is, tevergeefs. Nog 2 keer een mail gestuurd, met verzoek tot afhandeling retour en terugbetaling. Geen response. 85 euro weg. Als dat duizenden keren gebeurt is dat toch makkelijk 'verdienen'. Oplichters zijn het. Maar wie pakt dit aan? Consumentenbond ingeschakeld. Wel begrip, geen actie.

9 juin 2026

Goedendag Bas,

Het spijt ons dat uw geretourneerde pakket volgens uw informatie nog steeds niet is verwerkt en dat u na meerdere contactpogingen geen reactie heeft ontvangen over uw terugbetaling. We begrijpen dat het bijzonder frustrerend is om zo lang op de afhandeling van een retour en de terugbetaling van €85 te wachten. We willen uw retour en eerdere correspondentie graag zorgvuldig controleren. Neem contact op met onze klantenservice met uw bestel- en retourgegevens, zodat we kunnen nagaan wat er is gebeurd en u verder kunnen helpen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Omdat 0 sterren niet kan...

Omdat 0 sterren niet kan.... Verkapte chinese temu. Je betaalt een hoop, maar is het absoluut niet echt. Geen goede service, kortom koop hier NIETS

18 septembre 2026

Goedendag Lobke,

Het spijt ons dat u zo ontevreden bent over uw ervaring met ons. We begrijpen dat zorgen over de kwaliteit, prijs en klantenservice erg teleurstellend kunnen zijn. We nemen uw feedback serieus en willen graag bekijken wat er bij uw bestelling is gebeurd. Neem contact op met onze klantenservice met uw bestelgegevens, zodat we uw situatie kunnen onderzoeken en u verder kunnen helpen.

SCAM

Very dangerous company!! Do not pay or buy anything is a big. Scam

Scam Scam scam Scam Scam Scam

Don’t buy don’t use your bank account !!

29 septembre 2026

Hi Iulian,

We’re sorry to hear that you had such a concerning experience. We take feedback about purchasing and payment experiences seriously and would like to understand what happened. Please contact our customer service team with your order details and any relevant information so we can review the situation and assist you.

Noté 1 sur 5 étoiles

ROMMMEL en totaal anders dan op de website

Prachtige site, prachtige producten (waar ik naar zocht). Goede omschrijving. Maar wat ik kreeg (ik zocht een boekenplankje twee laags op wieltjes) was echt ongelooflijk. Echt bizar. Plastic rommel zo zwak qua materiaal en qua bevestiging, en dus totaal niet zoals op de website. Ook echt als rommel ingepakt.
Leek netjes: keurige ontvangstbevestiging, en alsof je zo contact kon krijgen. Maar je krijgt dus geen contact.

21 septembre 2026

Goedendag Leonie,

Wat jammer dat het ontvangen boekenplankje zo sterk afweek van wat u op de website had verwacht. Ook uw ervaring met de verpakking en het contact met onze klantenservice nemen we serieus. We willen graag bekijken wat er met uw bestelling is gebeurd. Neem daarom contact met ons op met uw ordergegevens, zodat we dit kunnen nakijken en u verder kunnen helpen.

avoid at all cost

absolutely fake- insincere, unfriendly and unhelpful. avoid at all cost, they purposefully dont reply to your emails when requesting a return, and get back to you after the 30 day return window saying "we cant help you anymore, return window expired"

24 septembre 2026

Hi Anabil,

We’re sorry that you experienced difficulties getting a response when trying to arrange a return and that this left you concerned about the return timeframe. We understand how frustrating it can be when communication takes longer than expected, particularly when you are trying to resolve a return. We’d like to review the timeline and correspondence related to your order. Please contact our customer service team with your order details so we can investigate what happened and assist you further.

Noté 1 sur 5 étoiles

Begin er niet aan, uiterst onbetrouwbaar!

Ik heb een sportshirt terug gestuurd. Dat was al een hele opgave. Een retourformulier invullen naar een vaag adres in China, alles keurig verpakt, via Post NL met verzendlabel en track & trace opgestuurd (kosten 14 euro!), overal foto’s van gemaakt, want mijn voorgevoel zei al, dit gaat niet goed komen.
En ja hoor, precies zoals ik dacht. 17 juni alles verstuurd, ik weet niet hoeveel mailtjes inmiddels al aan Outlet Paradijs gestuurd, en telkens verzinnen ze wat anders. De helft van de prijs dan mag je het product houden (neeeee, ik wil het shirt niet, want het past simpelweg niet en ik heb het al opgestuurd)
Vervolgens is de zending nog onderweg, dan klopt het track & tracé plotseling niet meer (foto’s met bewijs en betaling bijgevoegd) en ga zo maar door. In eerste instantie reageerden ze nergens op. Een schandalige afhandeling en mijn advies is, koop hier écht niets. Want je bent je geld kwijt als je iets terug stuurt. Alle reviews zeggen genoeg. Ook ik had beter moeten weten en had beter een duur shirt in een sportzaak kunnen kopen, dan was ik onder aan de streep veel goedkoper uit geweest. Outlet Paradijs is in ieder geval een zeer onbetrouwbare leverancier!

Overigens als je vragen stelt, krijg je telkens hetzelfde antwoord terug (ondanks dat alle foto's met bewijs zijn bijgevoegd). Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ze de vragen ook daadwerkelijk lezen.

Wat een waardeloos bedrijf!!!

P.s
Onderstaande reactie van Outlet Paradijs heb ik al 6-7 keer ontvangen via de mail. Ik ga niks meer sturen want geheid dat er een zelfde reactie komt. Kortom, ze lossen niks op!!!

17 juin 2026

Hoi Rob,

Het spijt ons dat u zoveel moeite heeft moeten doen met de retourzending en dat uw eerdere contactmomenten nog geen duidelijkheid over de terugbetaling hebben opgeleverd. We begrijpen dat dit extra frustrerend is wanneer u de zending met track & trace heeft verstuurd en de nodige bewijsstukken heeft bewaard. Ook uw opmerkingen over de communicatie nemen we serieus. We willen uw retour en de bijbehorende correspondentie graag zorgvuldig controleren. Neem contact op met onze klantenservice met uw bestel- en retourgegevens, zodat we uw dossier kunnen bekijken en u verder kunnen helpen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Besteld vervolgens niets meer gehoord…

Besteld vervolgens niets meer gehoord krijg je mail maar niet te transeren je kan niet bellen gewoon boel oplichters!!!

21 septembre 2026

Hoi Anouska,

Het spijt ons dat u na uw bestelling geen duidelijke informatie meer heeft ontvangen en dat u moeite heeft gehad om contact met ons op te nemen. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer u wel berichten ontvangt, maar geen duidelijk antwoord of directe ondersteuning kunt krijgen. We willen graag controleren wat er met uw bestelling is gebeurd. Neem contact op met onze klantenservice met uw bestelgegevens, zodat we uw situatie kunnen bekijken en u verder kunnen helpen.

Oplichting

Oplichting! ###UPDATE###

###
Na het verzoek gekregen te hebben om nogmaals met klantenservice contact op te nemen is het helaas alleen maar erger geworden. Ze weigeren in detail in te gaan op de claims die ik heb en nog erger ze geven nu aan niets meer voor mij te kunnen doen omdat de ondersteuningsperiode verstreken is. Dit terwijl ik 1 dag na ontvangst al contact met ze opgenomen heb dat ik een inferieur product met missende functionaliteit en defect ontvangen heb dat volgens nederlands consumentenrecht kosteloos door Outlet Paradijs opgelost dient te worden. Zodra er iets mis is geven ze dus niet thuis.
##

Helaas heb ik niet de ventilator gekregen die ik gekocht heb. De gekregen ventilator was van inferieure kwaliteit en heeft niet de geadverteerde functionaliteit en bovendien niet volledig werkzaam oftewel er zat een defect aan. Ondanks meerdere pogingen was outlet paradijs niet bereid dit kosteloos te herstellen en is de communicatie vanuit Outlet Paradijs volledig gestopt. Dit valt in Nederland eerder onder oplichting. Er wordt nu onderzocht welke juridische stappen er genomen kunnen worden tegen een dergelijke Chinese .nl site.

9 août 2026

Hoi Rob,

Het spijt ons dat u een andere ventilator heeft ontvangen dan verwacht en dat u problemen heeft ervaren met de werking en kwaliteit ervan. We begrijpen dat het bijzonder frustrerend is wanneer een product niet naar behoren functioneert en eerdere contactpogingen geen oplossing hebben opgeleverd. We willen uw situatie graag zorgvuldig bekijken. Neem contact op met onze klantenservice met uw bestelgegevens en eerdere correspondentie, zodat we uw dossier kunnen onderzoeken en u verder kunnen helpen.

Misleidende site

Misleidende site, producten en levertijd. Product voldoet alleen qua vorm aan de afbeeldingen op de site. De kwaliteit van het materiaal- en de afwerking is slecht. Chinese troep met een inkoopwaarde van twee keer niets, verkocht voor veel te veel geld. Zakkenvullers !!!
Mijn advies KOOP HIER NIETS, je kan net zo goed op Temu kopen, waarschijnlijk doet Outlet Paradijs dat ook, maar vermenigvuldigt vervolgens het bedrag x10
Heeft helmaal niets met OUTLET te maken.

18 septembre 2026

Hoi Ed,

Het spijt ons dat u teleurgesteld bent in de kwaliteit, afwerking en levertijd van uw bestelling. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een product volgens u alleen qua uiterlijk overeenkomt met de presentatie op de website. Ook uw opmerkingen over de productinformatie en prijsstelling nemen we serieus. We willen graag bekijken wat er met uw bestelling is gebeurd. Neem contact op met onze klantenservice met uw bestelgegevens, zodat we uw ervaring kunnen beoordelen en u verder kunnen helpen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus