Enorm onbetrouwbaar WAARDELOOS nep pagina.. Beste mensen neem al deze negatieve berichten serieus en bestel NOOIT iets bij deze partij. En aan iedereen die misleid geweest is en nog op zijn geld... Voir plus
L'entreprise a répondu
PURE OPLICHTING! Ik krijg een foutief product geleverd en moet zelf opdraaien voor de retourkosten (naar China) hoewel op hun website anders vermeld staat: Quote: "Indien de ontvangen goederen om... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oplichters. zie mijn review van 17 juli. Af en toe kijk ik nog eens, tegen beter weten in, of het geretourneerde pakket inmiddels bij de douane in China weg is, tevergeefs. Nog 2 keer een mail... Voir plus
L'entreprise a répondu
Great service and a very positive experience! I ordered a few shirts from Outlet Paradijs, but unfortunately I had chosen the wrong size. Of course, mistakes like that can happen, but what real... Voir plus
L'entreprise a répondu
Twee zandkunstlampen in verschillende kleuren besteld. Per stuk € 68,36. Een was prima, van de andere was het glas versplinterd.
Direct na ontvangst en opening van het pakket op 22-6-2026 gemeld met verzoek om vervanging. Reactie duurde. Na enige tijd het versplinterde deel weggegooid mede omdat de lamp vloeistof bevatte. De boel was doorweekt. Op verzoek foto gestuurd van het restdeel. Nog 2 x gerappelleerd met verzoek om vervanging. Nooit meer een reactie ontvangen. Zeer slechte partij, niet mee in zee gaan.

Réponse de Outlet Paradijs
Ik wilde het product terugsturen en heb ze gemaild om een retour adres te krijgen. Er werd wel op mijn mail gereageerd echter ik kreeg NIET een retour adres!
GA NOOIT MET DEZE WEBSITE IN ZEE!!
Ha ha ik krijg een reactie van deze firma!
NIET dat ik alsnog het product kan retourneren en mijn geld terug krijg MAAR dat ze intern gaan kijken om de communicatie te verbeteren! WAT EEN ONZIN MAIL! Ze denken daar dat hun klanten dit echt geloven! Je wordt echt belazerd door deze firma!!

Réponse de Outlet Paradijs
Ik heb op 02-06-2026 een jas besteld bij outlet-Paradijs en deze betaald € 99.95, deze jas zou op 04-06-2026 zijn verzonden en vervolgens werd het stil en nu ruim 2 maanden later heb ik alleen maar onzin reacties gekregen op mijn vraag wanneer wordt het bedrag terug gestort.
Conclusie nooit wat bestellen bij dit bedrijf je wordt opgelicht.
G. J. Stoltenborg

Oplichters zijn het..
Geld kwijt...nooit meer wat gehoord.
Zeker niet aanbevelen!!!!!

Réponse de Outlet Paradijs
Ik dacht een wetsuit besteld te hebben, maar ik kreeg een soort badpak met lange mouwen en lange pijpen voor €84,95. Erg misleidend qua tekst en ook de foto van het product. Ik mag volgens hen het artikel niet retourneren uit hygiënisch oogpunt,maar toen ik het product uit de verpakking haalde zaten de kaartjes er al niet meer aan. Dus was dit zelf waarschijnlijk een geretourneerd product.
Ik heb het niet eens gepast of aangetrokken want ik zag zo wel dat het geen wetsuit was. Ondanks dat krijg ik mijn geld niet terug en mag ik het artikel niet retourneren.
Na een aantal dagen gaven ze wederom aan dat uit hygiënisch oogpunt het artikel niet geretourneerd kan worden. Maar zo blijven we natuurlijk herhalen. Er zaten immers al geen kaartjes meer aan dus vermoedelijk is het een geroutineerd artikel en ten 2e heb ik het niet aan gehad omdat ik direct zag dat het geen wetsuit was.
Uiteindelijk komen ze met een terugbetaling van 25% wat natuurlijk belachelijk is

Réponse de Outlet Paradijs
Heb een Verstelbare Staande Ventilator met 3D Oscillatie-Aerion binnen gekregen.
Ik haal het het plastic zie ern doos met Chinese tekens.
Doe hem open wil hem on elkaar zetten dit lukt niet.
Chinese beschrijving en afstandbediening.
Heb nu meerdere mails gestuurd zou contact worden opgenomen maar nog niets vernomen.
En het was best wel een aardig bedrag.
Wanneer word er contact opgenomen?

Een raar bedrijf.
Ten eerste het komt helemaal uit China en duurt 3 weken voordat het er is en dat staat niet op de site.
Ten 2e als je bericht stuurt krijg je standaard antwoord waar de vraag eigenlijk niet over gaat.
Ten 3e als je het product terug wil sturen kost het een vermogen om terug te sturen terwijl op de site staat 6 95.
Ik ben ontevreden over de airco's en wil terug sturen krijg je als antwoord jammer dat niet bevalt bla bla bla en dan kan je 30%terug krijgen op je aankoop en dan kan je in ieder geval nog veel plezier beleven aan het artikel alleen dat klopt al niet want als je niet te vrezen bent ga je het niet gebruiken.
Of je krijgt 60 %korting bij volgende aankoop en dat wil ik ook niet want ik wil daar niks meer kopen.
Maar dat alles staat niet vermeld bij het retour sturen

Réponse de Outlet Paradijs
Wat een klucht is deze website.
Pantoffels besteld: slechte kwaliteit, lijken niet op de foto en duurt immens lang eens ze geleverd worden.
Wil je ze retourneren, is dit op eigen kosten (NAAR CHINA). Het retourlabel dat ik moet betalen zou dus duurder zijn dan de pantoffels zelf.
Vraag je uitleg krijg je volgens mij gewoon een copy-paste van ergens maar nooit een deftig antwoord.
Bestel hier NIET!

Réponse de Outlet Paradijs
Krijgt geen normaal antwoord. Ook niet op het zogenaamde retour formulier.
Oplichters

Réponse de Outlet Paradijs
Outlet-Paradijs.nl heeft mij opgelicht. Overhemden besteld en betaald. De koop werd tijdig ontbonden. Aanschafkosten + kosten van retourzending naar China (of all places !) worden zelfs na 1,5 maand niet teruggestort. Men stuurt mij slechts eindeloos standaard-e-mails. Juridische procedures zijn nu onvermijdelijk geworden. Koop niet bij deze webshop; ze belazeren vele, vele klanten.
Jan.

Réponse de Outlet Paradijs
Ik heb een ventilator gekocht bij dit bedrijf. Nooit meer! De prijs/kwaliteit is niet in verhouding. Ik moest weken lang wachten tot het geleverd werd en de gebruiksaanwijzing is in het chinees! Zelfs op de ventilator zelf! De standaard van het product dondert er ook zo af als je hem iets wil verplaatsen. Dusss…

Réponse de Outlet Paradijs
I bought baby gates from this website, not knowing it's a scam. I wanted to cancel the order, however I was told that the could not cancel it. When it was delivered, I never received a notification and all I got from their customer service was a link to an Italian delivery portal. After I investigated what and how and lost time on this, I found out that DPD in the Netherlands left the parcel to a neighbour again without notification. Once I had the parcel I spent more than a week requesting Outlet Paradijs an address for the return, which now 2 weeks later I still don't have. They say you can return the product, but without specifying where. Their customer service is beyond terrible and I only got answers around the topic. This is a pure scam, the shop is not a proper shop, but a drop shipper, shipping from China. If you have been acammed by this website, please refer it to the Dutch authorities.

Réponse de Outlet Paradijs
Ik heb heel lang moeten wachten vooraleer ik de ventilator kreeg. De kwaliteit is echt onder alles voor zo een dure prijs. Handleiding enkel in het Chinees. Ook geen Europese stekker, enkel een aanpassingsstuk.
Erg dat zoiets in Europa mag verkocht worden.
Helemaal geen aanrader.

Réponse de Outlet Paradijs
Ik heb een ventilator besteld van €90,- na een aantal weken wachten kwam er een waardeloos Chinees ding die nog geen €10 waard is. Ik heb bij Outlet Paradijs gereageerd met foto's van dat ding. Ik heb bepaalde vragen gesteld, als daar snel en positief op gereageerd wordt, zal ik dat hier ook melden. Zo niet, meld ik dat ook!!! Hopelijk komt het nog goed.

Réponse de Outlet Paradijs
Wat een ballen tent oplichters dat zijn het.
Plafondventilator afgeprijs van €100 naar €60 ,nog geen euro waard.
Moet in een fitting aan het plafond

Absoluut geen aanrader!
Koop niets bij Outlet Paradise.
Ik heb niet het product ontvangen dat ik heb besteld. Toen ik het wilde retourneren, bleek dat je eerst een formulier moet invullen en moet wachten op een retourlabel. Dat retourlabel krijg ik echter maar niet.
Ik ben inmiddels al 8 dagen bezig om mijn bestelling terug te sturen. Ik heb meerdere keren duidelijke foto’s gestuurd waaruit blijkt dat ik een ander product heb ontvangen. Toch blijven ze zeggen dat het hetzelfde product is en weigeren ze een retourlabel te sturen. Iedere keer vragen ze opnieuw om foto’s of andere informatie, waardoor het proces alleen maar wordt vertraagd.
Volgens hun eigen voorwaarden mag je binnen 14 dagen retourneren. Het lijkt erop dat ze de procedure bewust rekken, zodat die termijn verloopt en je uiteindelijk je product niet meer kunt retourneren.
Mijn ervaring met de klantenservice is zeer slecht. Ik voel me totaal niet serieus genomen en zal hier nooit meer iets bestellen. Op basis van mijn ervaring raad ik iedereen af om iets bij Outlet Paradise te kopen.

Réponse de Outlet Paradijs
sturen ze ineens naar mij dat mijn pakket niet binnenkomt omdat hun geen vooraad hebben en sturen ze vervolgens niet mijn geld bieden ze mij 100% korting aan die je ook nergens kan terugvinden stuur me mijn geld terug of ik ga aangifte naar jullie doen reageer is met een mens op mijn emailtjes ik ben dit echt spuug zat gare neppe webshop
ik verwacht een terugbetaling van jullie andere raporteer ik jullie voor fraude en doe ik aangifte

Réponse de Outlet Paradijs
Koop hier alleen als je 100% zeker bent dat je in elke maat past🤭 heb 2 zeijde pysmas voor mezelf besteld voor na de opetatie en een nacht japon voor mijn dochter, maar alles was net te klein. (het is aan te nemen dat wij heel groot zijn, maar het zijn ook Aziatische maten) echt netjes geleverd, en een mooie producten. Meteen (27 juni) contact opgenomen, dat we dit willen retourneren of ruilen. maar morizaam reactie.
6 juli een reactie:
Dank je voor je bericht. We betreuren het te horen dat je je product wilt retourneren. Kunnen we vragen naar de reden achter deze beslissing? Misschien kunnen we advies geven over een alternatief dat beter aan je behoeften voldoet.
Ons doel is om jou als tevreden klant te hebben! We streven naar maximale klanttevredenheid en proberen tegelijkertijd retourzendingen te verminderen om CO2-uitstoot te minimaliseren.
Als het product door ons verkeerd is geleverd, nemen we de volledige verantwoordelijkheid en sturen we je onmiddellijk het juiste item zonder extra kosten.
Als dit niet het geval is, laat het ons dan weten, en we sturen je het retourformulier direct.
We kijken ernaar uit om van je te horen.
Meteen geantword; we willen ruilen of retourneren.
7 juli een reactie:....
We kunnen een omruiling voor de nachtjapon aanbieden, aangezien deze beschikbaar is in een grotere maat. Voor het verwerken van de omruiling is er een omruilvergoeding van €14,95, die de verzendkosten dekt voor het opsturen van het vervangende artikel naar jou.
Helaas zijn de gebuttonde pyjama's die je hebt besteld niet beschikbaar in een grotere maat, dus kunnen we geen omruiling voor die aanbieden.
Laat ons alsjeblieft weten of je wilt doorgaan met de omruiling voor de nachtjapon, en we helpen je graag verder.
Meteen geantword, we willen retourneren.
8 juli een reactie:
Natuurlijk begrijpen we dat je overweegt om je bestelling terug te sturen, maar we hebben een geweldig alternatief dat je misschien nog enthousiaster zal maken!
In plaats van de producten terug te sturen en retourkosten te maken, willen we je een speciale deal aanbieden. Je kunt de producten houden, en als blijk van waardering voor je aankoop, ontvang je een aantrekkelijke teruggave van 25% van de aankoopprijs! Dat betekent dat je niet alleen van de door jou gekozen items kunt genieten, maar ook een geweldige korting krijgt.
Deze keuze is niet alleen financieel voordelig, maar heeft ook een positieve invloed op het milieu. Door retourzendingen te vermijden, dragen we bij aan duurzaamheid en een groenere planeet.
Laat ons alsjeblieft weten of je akkoord gaat met deze fantastische deal. We zijn hier om je te helpen met eventuele vragen of beslissingen die je hebt. Ons doel is om je winkelervaring bij ons zo plezierig mogelijk te maken!
Let op! Dit aanbod is geldig tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Mocht je toch willen retourneren, dan kan dat. Reageer ook binnen de genoemde periode om het retourformulier te ontvangen en stuur ons het product terug.
Meteen geantwoord; we willen retourneren
10 juli een reactie:
Optie 1: Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te behouden, en als blijk van waardering bieden we je een 30% restitutie van de aankoopprijs aan. Hierdoor kun je het product behouden en profiteren van een aanzienlijke korting.
Optie 2: Als tweede alternatief willen we je een cadeaubon aanbieden ter waarde van 60% van het aankoopbedrag. Met deze cadeaubon kun je andere producten in ons assortiment verkennen en genieten van extra besparingen op je toekomstige aankopen. Het is een geweldige kans om iets nieuws te proberen terwijl je je oorspronkelijke bestelling behoudt. ....
Metern geantword; we willen retourneren.
22 juli een reactie
Helaas valt het artikel dat je hebt ontvangen buiten onze retouritems vanwege hygiënische redenen. Volgens onze algemene voorwaarden kunnen we dergelijke producten niet terugnemen, omdat we de hygiëne en veiligheid van onze klanten voorop stellen. We bieden onze oprechte excuses aan voor eventueel ongemak dat dit voor jou heeft veroorzaakt.
nu zijn we een maand verder. efficiënte tijd gerekt.
En ineens is het product weggegooid hygiëne niet retourneerbaar.
ik ga hier NOOIT meer iets kopen
......
Snap ook niet waar deze mensen het lef vandaan heb en hier glad te gaan reacheren. maar naar me gewone mails nog alleen automatisch te reacheren over hoe fijn dtuk ze het hebben.

Réponse de Outlet Paradijs
Wat een waardeloos bedrijf! Ik had een paar slippers besteld, de dag dat ze geleverd werden wilde ik ze terug sturen. In dezelfde week had ik 3x een contact formulier ingevuld zoals gevraagd werd (voor een retour). Ze hebben helemaal niet gereageerd. Bestel hier vooral NIET. Enorm slechte service.

Réponse de Outlet Paradijs
J.L. Zondag een bestelling gedaan, helaas niet opgelet of outlet-paradijs wel betrouwbaar is, ik heb deze week 2 x een mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelde artikel kan verwachten, geen reactie van hun. Mijn benieuwen of ik geleverd krijg van outlet- paradijs