Heel mooi eindresultaat! Er was ook een vlotte communicatie en onze vragen werden volledig beantwoord. Mooie kwaliteit en super tevreden mee!
Lisez les avis des autres
Na heeeeel lang wachten hebben we onze trui. Het jammere is dat we niet hebben gekregen wat we wouden. Ik snap dat u heel veel bestellingen heeft maar de kwaliteit zou wel behouden moeten worden en... Voir plus
Liefste, meest klantvriendelijke owner! Ze helpt je ik elke manier mogelijk en zal altijd extra moeite doen om jou zo tevreden mogelijk te maken. Alle producten zijn super goed ik kwaliteit, heel... Voir plus
Mooie sweater gekregen! Had gevraagd of het ontwerp van te voren kon krijgen, dit is ook gebeurd en hierdoor konden we ook overleggen hoe het ontwerp het beste erop kon staan en nog aanpassingen gedaa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
PANTR. is een beginnend kledingmerk. We bieden een eigen collectie aan met zowel hoodies als sweaters en t-shirts, maar we hebben ook een gepersonaliseerde collectie. Je kan er een foto laten omzetten in een lijntekening die vervolgens geborduurd wordt of een datum in romeinse cijfers.
Coordonnées de contact
Meidoornstraat, 9, 8870, Izegem, Belgique
- 0471851269
- vanderweejustine@gmail.com
- pantr.be
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Teleurgesteld in de service
Ik bestelde midden oktober een hoodie met een borduring van twee hondjes op. Nadat ik na een tiental dagen nog niets had gehoord, nam ik contact op met de vraag of ik het ontwerp op voorhand kon te zien krijgen, daar er niet op de website staat dat het ontwerp niet op voorhand wordt getoond. Er werd mij 6 dagen later geantwoord met een foto van de reeds geborduurde trui. Ik vond dit ontwerp niet mooi en gaf dit dan ook eerlijk toe. Ik kreeg meteen het antwoord: “en waarom is dit niet mooi?Ik heb de foto getekend en de opmerkingen van bij de bestelling gevolgd.”, wat voor mij erg aanvallend en onbeleefd overkwam. Ik heb dan ook geantwoord dat ik dit een onbeleefd en klantonvriendelijk antwoord vond. Er werd mij dan geantwoord dat er helaas niets meer kon veranderen aan de trui, daar hij al geborduurd was. Dit begrijp ik uiteraard, maar de manier waarop dit verteld werd kon heel wat vriendelijker geformuleerd worden.
Op Tiktok maakt deze ondernemer daarnaast heel wat video’s waarin ze klanten “beoordeeld”, wat in mijn ogen nieuwe klanten wegjaagt. (Gewoon een tip dit! Ik zou nooit hebben besteld als ik wist dat er over andere klanten anoniem geroddeld werd vanuit dit bedrijf).
Ik ben er zeker van dat deze ondernemer haar best doet om zoveel mogelijk klaar te krijgen en te maken krijgt met heel wat feedback, maar de manier waarop hier mee wordt omgegaan kan zeker nog veel beter…(ook naar de draagkracht van de ondernemer toe, het moet voor haar heel vermoeiend zijn om de feedback niet los te kunnen laten)
Absoluut de moeite waard!
Alle producten zijn super goed ik kwaliteit, heel mooi en uniek! Alles volledig personaliseerbaar.
Zeker de moeite waard als je een betaalbaar cadeautje voor iemand anders of voor jezelf wilt!
🩵
Mooie trui
Mooie trui, voelt fijn zacht aan en ik denk op het eerste oog ook zeker dat deze van goede kwaliteit is. Er stond op de site dat de levertijd iets 3-4 weken zou zijn en na 3,5 week heb ik hem inderdaad binnen gekregen, dus dit was helemaal top.
Ik had in de opmerkingen nog om extra borduring gevraagd en dit is ook super mooi bijgevoegd dus ik ben zeker tevreden.
Enige minpuntje is dat de auto op de foto grijs was en een beetje beige op de trui staat.
Ben zeker van plan om nog een keer te bestellen!
Tas met naam
Perfect zoals altijd.
Prachtig afgewerkte tas met mijn naam er groot op geborduurd. Hij kwam heel snel na ik de bestelling plaatste, aan.
Top communicatie als er iets (mis) is. 👍
Blijf zo doorgaan!
Truien in kerstperiode
Ik heb eind november 2 truien besteld en ze zijn vandaag op 23/12/2022 aangekomen. Perfect voor kerst dus. Doormiddel van de feestdagen heeft het wel iets langer geduurd maar dit stond duidelijk vermeld op de website en haar sociale media. De truien hebben een mooie, afgewerkt kwaliteit. Bij mijn vragen kreeg ik altijd binnen de 2 uur antwoord dus de service was zeler prima. Fantastisch werk.
slechte communicatie en 2x kapotte bestelling
In oktober 2 spicy truien besteld. Gelukkig kwamen deze op tijd binnen voor de kerstdagen. Jammer genoeg ontdekte ik tijdens het inpakken dat bij 1 van de truien een ijzertje miste bij de touwtjes. Voor een trui van 50 euro vind ik dat zonde. Zo heb ik een bericht achter gelaten op de website. Jammer genoeg na 2 dagen niks gehoord. Zo doende het nummer gebeld die op de website staat, na verbazing is dit nummer niet bereikbaar. Ik heb het via tiktok geprobeerd maar geen reactie. Via instagram kreeg ik uiteindelijk reactie. Er werd een nieuwe opgestuurd gratis en de oude mocht ik bewaren. Hier was ik erg blij mee!! Wel vind ik het gek dat erop tiktok aangegeven werd dat de spicy foto meteen verwijderd word na het gemaakt is. Dit is bij mijn foto niet gebeurt, want ze kon een nieuwe maken. Na meerdere keren vragen heb gesteld via instagram kwam er geen reactie of geen antwoord op mijn vraag. Nu heb ik de trui binnen gekregen en ben ik blij. Alleen is het jammer dat bij deze trui het borduren niet goed vast zit. Zo zie je aan de onderkant een gat tussen het borduren en zit dit een beetje los. Kerst is over 5 dagen al dus geen tijd meer om dit op te lossen. Nu mijn vriend een kapotte trui geven waarin hij zelf kan kiezen welke hij wilt. Erg teleurgesteld na al je reclame die je heb gemaakt. ik bestel hier nooit meer!
Super blij mee!
Super!
Heel leuk hoe veel acties je doet voor je klantjes! Vind je producten super leuk! Heb vorig jaar een trui besteld en hij is nog altijd even zacht en even mooi! Dan toch maar een matching trui besteld voor mij en mijn mama een aantal weken terug.. voor haar verjaardag. Ook weer zeer mooi! Nu met de actie het niet kunnen laten om toch weer truien te bestellen! Dankje! Hou zo vol!
34 truien voor kazou
ik had een groepsbestelling voor 34 truien besteld voor een cursus van kazou. op de achterkant een groepfoto en de voorkant onze naam.De truien zijn zo mooi en zacht. Super tof om elkaar te zoeken op de groepsfoto. Ik ben er mega tevreden van!!! Ik ben zelf om de truien gegaan en zo ook nig eens ontdekt hoe lief zij is
Bestelling
Super blij met wat ik telkens bij jullie bestel! Ziet er altijd heel goed uit! Juist jammer als je in dm stuurt dat er niet wordt geantwoord voor de rest is het top!
Ik heb al 2 producten besteld om cadeau…
Ik heb al 2 producten besteld om cadeau te doen en ik ben telkens verrast. Niet alleen omdat de personen die het cadeau krijgen er heel blij mee zijn, maar ook hoe de lijntekening eruit ziet. Ik zit telkens voor de deur te wachten op de postbode als ik weet dat het pakketje aankomt. Ik ga zeker nog meer bestellen!
Ohne God damn wat een zalige afwerking
Zeer positief!
Supermooie hoodie, goede kwaliteit en de foto is echt goed overgekomen in het borduurwerk!
De trui dit ik besteld is zeer mooi…
De trui dit ik besteld is zeer mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. Ik heb dit gekocht als cadeau het viel zeker in de smaak. Ik ben zeer blij met deze trui.
Top werk!
Ze heeft het zoals altijd weer mega goed gedaan! Ik heb al heel vaak besteld bij haar en telkens overtreft ze mijn verwachtingen! Ze doet het altijd zo mooi! En ook als je zelf iets leuks ziet, dat je op je trui of iets anders wilt. Ze doet dat gewoon! Ze maakt alles naar je verwachtingen. Zelfs beter! + de truien en T-shirts zijn mega goeie kwaliteit! Ik heb al veel dingen besteld hier en ik ga dat ook blijven doen! Ze mag trots zijn op haar bedrijfje. 1 ding, niet twijfelen! Ze doet het echt goed!
Niet nakomen van afspraak
Na heel veel de vraag opnieuw te stellen of onze truien zeker op tijd zouden klaar zijn was dit niet het geval, de oplossing was dan ook om met een half afgewerkte trui te vertrekken op vakantie. Als vergoeding werd ons beloofd om bij de truien gratis petjes te krijgen bij de truien, dit werd ons inmiddels 6 maand geleden beloofd, maar nog altijd niet ontvangen, als we contact proberen op te nemen krijgen we ook geen respons
Superblij met mijn enorm mooie truien
Enorm mooi geworden. Truien zitten erg lekker.
Prachtige truien
Enorm blij met de prachtige truien! Ja er zit wat levertijd aan maar dat is begrijpelijk gezien het een klein bedrijf is. Ga zeker nog een keer bestellen, echte aanrader voor bijvoorbeeld een leuk relatiegeschenk!
En savoir plus sur les différents types d'avis.