Heel mooi eindresultaat! Er was ook een vlotte communicatie en onze vragen werden volledig beantwoord. Mooie kwaliteit en super tevreden mee!
Lisez les avis des autres
Liefste, meest klantvriendelijke owner! Ze helpt je ik elke manier mogelijk en zal altijd extra moeite doen om jou zo tevreden mogelijk te maken. Alle producten zijn super goed ik kwaliteit, heel... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
PANTR. is een beginnend kledingmerk. We bieden een eigen collectie aan met zowel hoodies als sweaters en t-shirts, maar we hebben ook een gepersonaliseerde collectie. Je kan er een foto laten omzetten in een lijntekening die vervolgens geborduurd wordt of een datum in romeinse cijfers.
Coordonnées de contact
Meidoornstraat, 9, 8870, Izegem, Belgique
- 0471851269
- vanderweejustine@gmail.com
- pantr.be
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Super mooie trui
Super mooie trui! Mijn ervaring met PANTR. is super goed. De borduring zit er onwijs mooi op.
De levertijd is wat lang, maar dat is logisch voor een opkomend bedrijfje met veel bestellingen. Dus zou ik er wel rekening mee houden al zou het een cadeautje zijn, bestel hem dan op tijd.
Maar verder super goede service en super mooie kwaliteit💕
Echt geweldige truien!
Echt geweldige truien!! Super mooi en zitten heerlijk💗
Spicy pick trui
Ik had een spicy pick trui besteld als verrassing voor mijn vriend - wel rekening gehouden met dat het verzenden even kon duren :).
Heb hem vandaag aangekregen en ik vind hem echt prachtig! De kleuren (zwart met rode borduring) passen echt mooi bij elkaar. Ben er echt enorm blij mee en mijn vriend gaat dat ook zeker en vast zijn.
Ik ga zeker opnieuw bij Pantr. bestellen!
goede trui, slechte levering
prachtige en comfortabele trui. Echter was deze aan de kleine kant, ondanks dat ik altijd deze maat neem. De trui was een verjaardagscadeau en ik heb weken op voorhand een bericht gestuurd met de vraag of het zeker op tijd kon geleverd worden. Dit is niet gebeurd, kwam een aantal dagen te laat. Er werd een levertermijn opgelegd van 3-4 weken. Ik heb bijna 6 weken gewacht. Heel jammer dat het maken en leveren zo lang duurt… top product en top idee maar de uitvoering is echter zwak. Je kan dit niet alleen.
Fantastisch!
Super goeie, en mooie kwaliteit! Uiteindelijk heb ik er wat langer op moeten wachten, maar dat vind ik het helemaal waard! Als ik weer zo iets nodig heb, weet ik waar ik weer ga bestellen!
Prachtig werk!
Wij hebben 17 verschillende truien besteld bij PANTR. We zijn heeeel tevreden omdat Justine rekening heeft gehouden met al onze wensen. De kwaliteit van truien is top! De borduring is heel mooi en we hebben al veel complimenten gekregen. We hebben vooraleer de truien gemaakt werden het ontwerp mogen zien, wat ik echt wel een pluspunt vind want we kunnen ons inbeelden dat Justine veel werk heeft. Vlotte service en ik kon haar heel gemakkelijk bereiken. Volgend jaar bestellen we zeker en vast weer onze truien bij haar!
Ik lees hier vaak negatieve comments, daar zijn wij het absoluut niet mee eens. We zouden haar werk aan iedereen aanraden!
Justine, bedankt voor de vlotte samenwerking en mooie truien. Nogmaals, we zijn super tevreden. Doe zo verder, en tot volgend jaar!
Fijn contact en toffe trui
Bij PANTR wordt er heel goed meegedacht over je bestelling. Het contact verloopt soepel en makkelijk en de truien zijn mooi en uniek. Zeker aan te raden!
Super super super blij met mijn…
Super super super blij met mijn geborduurde trui, het was een cadeau voor mijn vriend zijn verjaardag. Ik had rekening gehouden met een lange levertijd, gezien het een opkomend bedrijf is met een plotseling stijgend aantal bestellingen. Hierdoor heb ik langer gewacht als aangegeven, maar dit is voor mij geen probleem, gezien het een zelfgemaakt product is, dat duurt nu eenmaal langer.
De trui zit super lekker, doordat hij van zacht materiaal is en van goede kwaliteit. Het borduurwerk is super mooi getekend en geplaatst. Ik ben echt super blij met de trui en mijn vriend ook!
Sweater
Mooie sweater gekregen! Had gevraagd of het ontwerp van te voren kon krijgen, dit is ook gebeurd en hierdoor konden we ook overleggen hoe het ontwerp het beste erop kon staan en nog aanpassingen gedaan konden worden. Dit vond ik fijn, zodat het resultaat precies was zoals ik wilde. Levertijd was langer dan verwacht, maar ik heb wel een mooie trui gekregen met pasvorm en kleur die overeenkomen. Ik ben er blij mee!
Trui met borduring van mijn wagen…
Trui met borduring van mijn wagen besteld, levertermijn is zoals op de website vermeld. Heel blij met de trui, heb niets te klagen! Volledig zoals ik hem had verwacht en zal hier zeker blijven bestellen!
Gewoon niet goed
Lang gewacht op bestelling en kwaliteit is anders dan beschreven. Ook zat er nog papier aan de trui van het borduren wat niet de bedoeling is.
Afspraken niet nakomen en slechte communicatie
Mooie opzet voor een bedrijf en leuke producten. Echter kreeg ik de belofte, bij bestelling, dat de levertijd 4 weken zou zijn. Vervolgens krijg ik in week 5 de belofte dat het die week gemaakt zou worden, echter is dat niet gebeurd.
Naast dat ze twee keer haar belofte niet is nagekomen, verloopt de communicatie behoorlijk slecht. Via de website is ze slecht te bereiken en via Instagram reageert ze amper.
Ik heb ondertussen nog steeds niet mijn product mogen ontvangen maar weet wel dat ik hier niet nog een keer ga bestellen. Ik snap dat ze het alleen doet en onverwacht veel bestellingen krijgt. Maar het is en blijft een bedrijf, dan had ze een bestellingstop moeten gebruiken totdat ze bij was met haar bestellingen.
Ik ben erg teleurgesteld.
Ander ontwerp dan gevraagd veel te lange levertijd
Na EEN MAAND EN HALF wachten op een trui waarvan de levertijd 2/3 weken ging zijn komt de trui toe met een totaal ander ontwerp dan de originele foto… kleuren die anders zijn dingen die gewoon weg niet op de tekening staan die wel op de foto stonden eerste en laatste bestelling dit is niet wat gevraagd werd
Heel leuke trui en super goede…
Heel leuke trui en super goede klantenservice als je met vragen zit. De levertijd was ietsje langer, maar heb de trui aangekregen en ben er super blij mee!
Trui is heel mooi
Trui is heel mooi! jammer voor de lange wachttijden.. heb er een maand achter gewacht maar het was het waard!
Uitstekend
Ik ben zeer tevreden over de bestelling dat ik heb gedaan.
Ik heb voor mijn zus haar verjaardag een tote bag (zwart) besteld met een foto van haar en haar vriend er op geborduurd (rood).
Ik had het nog zelf niet gezien maar zij was zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal.
ZEKER EEN AANRADER OM HIER TE BESTELLEN <3
keep the work going girl
Prachtig product!
Het product is naar verwachting ontvangen! Extra snel verzonden en optijd in huis!
Lange wachttijd en slechte communicatie...
Helaas niet zo'n goede ervaring met PANTR... In het begin heel vriendelijk en snel geholpen en uiteindelijk in januari een bestelling geplaatst. De verwachte levertijd was toen rond de 5 weken, maar dit duurde toen al langer dan verwacht door de drukte wat begrijpelijk is. Toen de truien er eenmaal waren waren 2 van de 7 truien te klein doordat de vermelde maten op de site totaal niet overeen komen. Dit kon ik ivm met vakantie pas een weekje later doorgeven waarna ik te horen kreeg dat dit wel 'laat' was. Uiteindelijk toch kunnen regelen dat er twee nieuwe truien opgestuurd zouden worden, dit was eind maart. Ik heb toen vriendelijk nog gevraagd naar de goede afmetingen van de maten zodat ze deze keer wel goed zouden vallen, maar hier helaas geen antwoord op gekregen. De afgelopen maanden dan ook nog verschillende keren gemaild met de vraag wanneer ik de truien kon verwachten, maar hier kwam steeds geen of geen duidelijk antwoord op.
Wel nog een keer te horen gekregen dat de levering wat langer duurde en dat er ontzettend veel bestellingen waren maar dat het goed zou komen met de bestelling. Hierna niks meer gehoord en na de afgelopen maand drie keer gemaild te hebben, kreeg ik van de week te horen dat de truien volgende week eindelijk af zijn en dan verzonden zullen worden.
Wat is hiervan erg jammer vind is dat de webshop ondertussen wel al weer geopend is en de fout na 2 maanden nog steeds niet hersteld is en er dus na alle drukte gewoon al weer nieuwe bestelling aangenomen zijn.
De kwaliteit van de truien is voor zo ver wel erg goed. De borduring zit er nog mooi op en ze zijn lekker zacht! Helaas erg jammer dus van de slechte cmmunicatie en wachttijden die erg slecht gecommuniceerd worden....
Zeer mooie borduring
Zeer mooie pulls voor een zeer mooie prijs. Het ontwerp is heel erg mooi en de borduring ook! Het zouden 5 sterren zijn moest de levertijd gecommuniceerd worden. We moesten een stuk langer wachten dan we dachten (wat begrijpelijk is als je zoveel bestelling hebt), maar het is beter als je zegt dat het nog een aantal weken langer gaat duren dan gepland.
Voor derest alles top!
Verandering aan het ontwerp
Na heeeeel lang wachten hebben we onze trui. Het jammere is dat we niet hebben gekregen wat we wouden. Ik snap dat u heel veel bestellingen heeft maar de kwaliteit zou wel behouden moeten worden en naar mijn gevoel hebben we deze niet gekregen. Veranderd lettertype, ontwerp staat veel te laag op de rug, het is zelf redelijk klein het ontwerp…
Dit allemaal is zonder onze toestemming gebeurd. Het ontwerp wat we wouden hebben we allemaal mooi in een document doorgestuurd en krijgen een gewijzigd ontwerp …
Het is zeer jammer dat ik hier zo’n review moet achterlaten want op uw vele TikToks zie ik heel mooie resultaten alleen jammer dat wij deze niet hebben gekregen.
Naast de trui zelf is er wel een zeer vlotte communicatie via instagram en is het een zeer vriendelijk meisje.
En savoir plus sur les différents types d'avis.