Utmärkt tjänst! Har hyrt lättare sulky inför sommarens resor och allt har fungerat utan bekymmer. Mycket bra kundservice, levererades på utlovat datum och vagnen såg nästan ny ut fast jag valde begag... Voir plus
Har hyrt en resevagn över sommaren och är väldigt nöjd med allting. Leveransen skedde i tid, produkten var i mycket gott skick och servicen från Parentlys håll har varit strålande. Kan varmt rekommend... Voir plus
Först blev det en ändring i vår beställning och tyvärr kom paketet inte i tid innan julen där leveransdatumet skulle har varit 22. December. Men i nya året hörde de av sig och fixade ny beställningen... Voir plus
Väldigt bra service! Smidigt att få hem vagn och tillbehör. Super om man vill testa på ha en vagn eller tillbehör. Är man intresserad är det inget problem att köpa ut för en rimlig summa. Går att välj... Voir plus
Parently är en cirkulär prenumerationstjänst av nya och återanvända premium baby och barnprodukter. Betala endast för vad du använder när du använder det.
Turebergs allé 2, 19162, Sollentuna, Suède
- 076-308 88 98
- hej@parently.se
- parently.se
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
One month rent
It was easy to book the baby cariiage and baby chair for the car. Easy and fast to pick it up att the storage in Sollentuna. Nice personal. Reasonable price.
Toppbetyg
Riktigt bra tjänst och personlig service. Fick snabbare leverans av resevagnen efter önskemål pga sista minuten resa. Väldigt nöjd!
Great Service
Great and quick delivery, stroller I rented was in excellent condition
Kanonbra - rekommenderar starkt!
Supernöjd med både kvalitet på produkten jag hyrde och på servicen från Parently, de har varit tillmötesgående hela vägen och kommer definitivt att använda mig av dem igen. Toppenbra tjänst jag rekommenderar alla!
Otroligt nöjd av den snabba servicen…
Otroligt nöjd av den snabba servicen jag fick , jag reserverade en vagn dagen innan jag skulle utomlands och de kunde ordna en vagn dagen efter. Ännu smidigare när jag skulle lämna tillbaka vagnen under midnatt, jag fick en kod som öppnade dörren till porten och där kunde man ställa vagnen. Kommer garanterat hyra vagn igen från er.
Parently är en helt fantastisk tjänst
Parently är en helt fantastisk tjänst! 🤩 Vi har hyrt både en Moonboon och en Thule Sport-vagn och är supernöjda med hela upplevelsen smidigt, prisvärt och väldigt bekvämt. Rekommenderas varmt!
Smidigt och bra service
Snabb, smidig och bra service.
Rekommenderar varmt
Overall great experience and products.
Overall great experience and products.
Simple and efficient ordering process, quick service and great quality of both the products we received (car seat and co-sleeper).
I would highly recommend.
Fantastiskt
Jag är glad att jag hittade Parently och att jag kunde korttids hyra bilbarnstolar till mina barnbarn som är tvillingar. Jag kan starkt rekommendera dem och kommer använda dem igen. Allt gick mycket lätt och smidigt.🌻☀️
Hyrde en resevagn för flygresa
Hyrde en resevagn för flygresa. Fick mail några dagar innan att tyvärr fanns inte just den vagnen i lager men erbjudande om ett annat märke. Blev först besviken men när vi fick vagnen och har använt den så är vi väldigt nöjda. Både med varan och servicen hos Parently. Kommer absolut att vända mig dit igen.
Stort utbud av produkter att hyra
Stort utbud av produkter att hyra, otroligt fint skick på Thule ryggsäcken som jag hyrt och smidigt att få hem den :)
Doona X
Jag hyrde Doona X babyskydd/barnvagn förra månaden. Jag var tveksam i början, men jag fick svar på alla mina frågor.
Jag är väldigt nöjd med produkten(qvalite, pris), jag fick produkten i tid innan en planerad resa.
Rekommenderar starkt!🙂
10/10 service
Använde Parently under en längre vistelse i Stockholm med vår dotter - suverän service! Vi hyrde resesäng och bilstol, båda kom i superbra skick. DHL strulade till det med leveransen men då levererade Parently’s team personligen produkterna direkt till adressen istället på en röd dag så att vi hann få dem i tid trots allt. Så smidigt att skicka tillbaka produkterna igen också. Rekommenderar starkt och kommer använda igen!
Fantastisk tjänst
Så nöjd med tjänsten! Hyr en syskonvagn en period då storebror troligtvis inte fortsätter åka vagn så länge till, så vi ville inte köpa en. Vagnen levererades även supersnabbt till vårt ombud och den är riktigt fin!
Fantastic service for parents!
Fantastic service for parents!
We rented a twin stroller bugaboo and we are absolutely in love with it!
We chose to rent a new stroller but it’s also possible to rent a used one but in a very good condition. Another great part is that you get help from the team very quickly - I had a couple of questions and got a response almost immediately!
We will definitely come back when we need to rent car seats when our girls grow up a little ☺️
Highly recommended!
Jättenöjda!
Vi är jättenöjda både med vagnen och servicen! De svarar snabbt på frågor och är måna om att man som kund ska känna sig trygg och vara nöjd!
Rekommenderar verkligen!
Väldigt bra lösning till tillfälliga…
Väldigt bra lösning till tillfälliga saker man behöver. Riktigt bra kundservice också och snabb agerande vid behov! Rekommenderar starkt!
En savoir plus sur les différents types d'avis.