Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een star en ondernemersonvriendelijk bedrijf is Bol.com. Echt bizar. Ze zetten onterecht artikelen offline omdat de prijs te hoog is, ook al is deze marktconform of zelfs lager dan bij andere aan... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

1 ster is nog te veel! Na een factuur gekregen te hebben i.v.m. een retour heb ik contact opgenomen en werd mij verteld dat deze verrekend zou worden met overige inkomsten. Dit werd ook zo weer... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik probeer al bijna een jaar opnieuw zakelijk mijn boeken uit de Tuinieren in je hoofd-trilogie te verkopen via bol.com. Vroeger ging dat naar tevredenheid, maar inmiddels is het traject onnodig... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

De klantenservice probeert haar best te doen maar de partner is de baas. Pakje teruggestuurd en ik heb het bewijs dat het retour is aangekomen maar ik krijg nu de 1e aanmaning. Bol weet dat alles v... Voir plus

1,2

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijke klantenservice voor verkopers!!

Onze verkoopaccount is gesloten ivm met 7 strikes in de laatste weken... Zij houden rekening met een cuttof tijd van 18:15 bij onze postNL punt. (onze postnl punt is een fullfilment maar hebben een cuttof van 19:00 en om 22:30. (2x per dag)

Maar in onze bol.com dashboard staat voor 19:00 naar postNL brengen, maar bol.com rekent cuttof van 18:15 dus alle pakketten die wij tussen 18:15 en 19:00 brengen, zijn fout. Terwijl bol.com zegt voor 19:00 brengen.

All onze pakketten komen op de afgesproken dag aan wat de klant wil, toch hebben wij 7 strikes vanwege deze 45min wat goed is, maar bol.com als fout rekent.

Als jullie systeem de cutof tijd van 18:15 rekent, waarom tonen jullie dan 19:00 ipv 18:15 in ons dashboard?

Onze beoordeling voor levertijd is 9,8 en bezorging 9,6... DUS HET LIGT EcHT NIET AAN ONS..

Zelfs via jullie eigen rapportage worden jullie tegesproken jullie zeggen 18;15 postnl punt is dicht hoe kan in de rapportage staan 18:22 ingeleverd dan is het toch open? wij breken niet in om te scannen. En dan in de rapportage in de volgende kolom staat aantal dagen te laat bij klant op 0.... Dit betekent toch op tijd ingeleverd? Toch een strike.... Wanneer inleveren moet niet leidend zijn maar OP TIJD BIJ KLANT hoort leidend te zijn.

BOL JULLIE MOGEN WAT MEER DE VERKOPERS VERDEDIGEN en HELPEN!!!! jullie hebben afgelopen 3 jaar 300.000 aan comissie via ons verdiend, maar ons een keer helpen is helaast teveel gevraagd. Wij zijn nu veel omzet kwijt en word een moeilijke tijd.

Meerdere keren contact gehad en niemand wil ons helpen, wij hebben screenshots van 19:00 wegbrengen en emails en teksten waarin jullie zeggen 18:15 dus jullie bevestigen de fout in het systeem.

Eerdere systeem was beter, dat de levering werd geregistreerd ipv wegbrengen. Het gaat erom dat de klant het op tijd heeft en niet postnl!

27 novembre 2023

Oplichters zijn het

Mijn winkel is sinds Augustus dicht omdat ik een hoog aantal klantvragen had en een paar annuleringen. Echter presteert Bol het om mij over de maanden September, Oktober en nu ook November facturen te blijven sturen van Ampère pick-up service voor 500eu Per maand? ik verkoop niet eens meer? hoe kan dat? Stelletje oplichters, heb niet eens meer toegang tot mijn account. Hoe kan ik dan producten verkocht hebben waarbij Ampere van pas kwam?

En als je de partnerservice een beetje tijdig wilt spreken kan je dat op je buik schrijven. gemiddeld sta je minimaal 60 minuten in de wacht (op een goede dag). soms wel 120 minuten! Voor een Bedrijf zo groot als Bol is het bijzonder slecht bereikbaar.

Als dit aan blijft houden ga ik juridische zaken ondernemen. Want dit zijn gewoon oplichting praktijken!

26 novembre 2023

Waardeloos

Waardeloze hulp, als je hen een klantenvraag stuurt voor "hulp" snappen ze er niets van, als je ze via de chat wil bereiken voor meer info dan heb je na 3u nog geen antwoord en telefonisch ook absoluut niet te bereiken.

23 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

1 jaar geen verkoper meer en nog steeds facturen!!

ben al 1 jaar geen verkoper meer op bol.com en krijg nog steeds kleine facturen, en nee ik heb mijn voorraad terug laten sturen en mijn facturen betaald (dit staat ook zwart op wit in mailcontact voordat ik stopte). 30 mails verder en nooit reactie. facturen kan ik niet in zien omdat ik daar al een jaar lang niet meer op kan inloggen. wachttijd met telefonisch contact is meer dan een uur. erg slechte zaak. stelletje oplichters!

23 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dramatisch is nog zacht uitgedrukt

Dramatisch is nog zacht uitgedrukt. Ik heb al jaren een webshop, ik besloot hiernaast ook nog een bol.com verkoop account aan te maken. Vervolgens kreeg ik binnen 2 dagen het bericht dat ik niet was goedgekeurd. Ik vond dit zeer vreemd omdat ik nooit eerder iets op bol had verkocht. Ik vermoede dat dit een simpele fout was

Na contact te hebben gelegd kreeg ik een simpel standaard mailtje terug "helaas wij vinden het heel erg ....... maar op basis van geverifieerde gegevens gaan wij niet akkoord"

Nou vervolgens uitgevraagd wat deze gegevens zijn en wat nou de oorzaak is.

Hierop krijg ik het mailtje " helaas kunnen wij dit niet vertellen en op verder mailverkeer zal niet worden gereageerd"

Ik vind het heel kleinerend de manier waarop ik hier wordt behandeld, alsof ik van alles en nog wat op mijn kerfstok heb terwijl ik gewoon een simpelw eenmanszaak heb

Deze standaard botte antwoorden zijn trouwens een groot verschil met hoe bol zich uit tegenover haar particuliere klanten.

18 novembre 2023

Sta nu al 3 dagen gemiddeld 1 uur per dag in de wacht

Sta nu al 3 dagen gemiddeld 1 uur per dag in de wacht telefonisch. Op de mail word ook niet gereageerd. Mijn vraag zou binnen 10 seconden beantwoord moeten zijn. Helaas staat dit nergens te vinden op het partnerplatform. Ronduit slecht geregeld door bol.com. Helaas is dit niet de eerste keer. Bol.com zorg dat de boel op orde is niet alleen voor klanten maar juist voor de mensen die voor jullie geld verdienen.

16 novembre 2023

Zeer slecht

Zeer slecht, mijn broertje wilt zijn eigen verkoop account starten maar mag dat niet omdat mijn account onder hetzelfde adres is geblokkeerd, hij kan nu simpelweg zijn onderneming niet starten, slechte zaak.

15 novembre 2023

Oplichters

Oplichters, nooit samenwerken met bol.com! Ze gaan je hoe dan ook naaien. Account is verwijderd voor het paar keer niet optijd leveren van producten, ook al lever ik mijn producten altijd 100%! Maar wat nog erger is, ze betalen gewoon een groffe 6.2k niet uit!

3 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Desastreus. klantendienst onbereikbaar. buggy partner platform.

Desastreus.

Klantendienst is volledig onbereikbaar voor partners.

We hebben al meerdere problemen gehad om labels aan te maken via BOL .
Ook tracking nummers toevoegen is afgelopen maanden meerdere keren probleem geweest.
Bol heeft de optie DPD van de website gehaald... Bpost staakt dar en tegen vaak, sluit kantoren vaak, en frequente vertragingen.

Bijgevolg ontvangen we strike na strike na strike door het falen van BOL.COM.
Ze hebben vandaag ons assortiment van BOL.COM gehaald, en nu moeten een plan opsturen hoe we ons gaan verbeteren.

Maar deze "instelling" is dus 100% onbereikbaar voor partners.

Geen idee of we opnieuw geactiveerd gaan worden. Al is dit geen groot gemis na de chaos van de afgelopen 3 maanden.

Absurd.

10 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet happy met deze samenwerking!

Niet happy met deze samenwerking!

We hebben last van alle cases die onmogelijk op te lossen blijken door automatische antwoorden.

Bij het minste zit je al in de greep bij Bol en ben je alleen maar aan het verdedigen op dingen die in het niets vallen bij alle vindbare overtredingen van derden op het platform, ook bij hun zelf barst het van de fouten in content.

We proberen nu alles preventief anders in te richten en op te lossen door de content helemaal te laten doorlopen door een professionele partij, in de hoop op meer rust, minder cases en trammelant.

2 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Probeer al sinds 27 september contact…

Probeer al sinds 27 september contact op te nemen met deze afdeling van bol.com

Telefonisch inmiddels al meer dan zes uur in de wacht gestaan zonder ook maar iemand aan de telefoon te krijgen. Op verstuurde mails wordt totaal niet gereageerd.

Ook de normale klantenservice van bol.com vele malen aan de telefoon gehad, zonder resultaat. Deze zetten mailberichten door naar de juiste afdeling, maar helaas Nooit reactie ontvangen.

Begin me dan ook sterk af te vragen hoe druk deze afdeling bezet is. Gezien de voorwaarden die gesteld worden voor een verkoper op bol.com vind ik dit schandalig. Er moet toch een manier zijn om deze afdeling te pakken te krijgen, of het fatsoen om klanten te beantwoorden!

2 novembre 2023

Nooit betaling ontvangen

Helaas 2 bestellingen verzonden en betaling nooit ontvangen. Bol geeft aan dat ik informatie van de verzendpartij had moeten invoeren, aangezien ik nieuw ben op dit platform was ik dit vergeten. Stom, maar kan gebeuren zou je denken..

Na drie maanden verstreken en meerdere pogingen bellen (waar je minstens 30 minuten in de wacht staat) of via de chat (nooit antwoord krijgt) geen hulp support ontvangen en heeft bol de cases gesloten.
Weg producten ter waarde van €140,- ! Bedankt bol.

1 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Bol.com Verkoopaccount gesloten of overige geschillen?

Heb je juridische vragen over je Bol.com verkoopaccount? Denk bijv. aan een strike of sluiting door beleidspunten aftrek?

Stel als verkooppartner je vraag of case gerust in de Facebookgroep "Bol.com Beleidspunten aftrek, Strikes & overige geschillen". In deze groep delen wij ook informatie over de kleine lettertjes zodat je strikes, beleidspuntenaftrek en sluiting kunt voorkomen.

21 octobre 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

In afwachting

20 oktober 2023

Wij hebben niet 1 of 5 sterren geplaatst, maar 3 sterren omdat wij bol.com wel de kans willen geven. Lezen inderdaad dat het soms niet aantrekkelijk is om via bol te verkopen, want het retour percentage op bol.com is extreem hoog. Wij hebben onlangs een schrijven gedaan op 20-10-2023, betreft ons ongenoegen en mocht dit niet naar behoren worden opgelost dan zullen wij dit bericht aanvullen. Maar ook bij een correcte oplossing zullen wij dit zeker melden. Wij zijn gelukkig (verkooptechnisch) niet afhankelijk van dit platform maar begrijpen dat kleine E-commerce bedrijven met dit platform niet geheel uit de kosten komen. Zowel de positieve als negatieve uitkomst van dit bericht, betreft bol.com zal worden gedeeld op deze reviewpagina. Met vriendelijke groet, Marco

-----------------------------------------------------------
28 oktober 2023

We hebben inmiddels een standaard reactie gehad en deze is als volgt:

Beste Marco, bedankt voor je bericht.

Ik ga dit voor je doorzetten naar het hoofdkantoor en hoop dat je daar een beter antwoord krijgt.

Maar mag ik je ergens op attenderen, Bol is groot geworden omdat je kan retouren. Ik weet dat dat voor de partners niet leuk is maar dat wil ik nog even meegeven. (Sorry)

-------------------------------------------------------------
28 oktober 2023

Onze Reactie:

Helaas hebben we geen reactie van het hoofdkantoor gehad en dat hadden wij enigszins al voorzien, betreft het aanbieden van een concrete oplossing. Enigszins snap ik hun beleid wel omdat bol.com sinds het begin dit beleid voert en klanten daarom juist bij bol.com kopen. Wij hebben inmiddels de producten met een hoog retour percentage al verwijderd en gaan nu overwegen om de rest ook te verwijderen. Lastige keus want vindt bol.com zeker geen slecht bedrijf maar betreft het retourbeleid zijn er wel verbeterpunten, ten opzichten van de partners. Sluit hierbij onze berichtgeving. Updates betreft een versoepeld partnerbeleid zijn altijd welkom.

Ten slotte wil ik melden dat andere partners kunnen klagen over het beleid van bol.com, maar dat heeft toch geen zin. Niet verkopen op bol.com is ook een optie! Kijk vooral naar je eigen website en ga aan de gang met organische vindbaarheid, doormiddel van landingspagina's met unieke teksten. Valt een hoop winst te behalen maar is geen snelle oplossing.

20 octobre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus