Gister voor het eerst een film gehuurd via de Pathé Thuis app op m'n Samsung televisie. Dat ging prima, tot ik de film probeerde af te spelen. Het scherm bleef zwart met een spinner en de tekst 'verbi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vreselijk! Film gehuurd 3,99 voor 48 uur, wil 5 uur later verder kijken, helaas. Film weg.. klantenservice is een doolhof. Stelletje schooiers, voel me genaaid, daar gaat mijn film avondje. dan maar b... Voir plus
Incasso mandaat was blijkbaar verlopen of niet goed uitgevoerd. Alle mails waren in de ongewenste mail beland doordat Pathe niet fatsoenlijk om kan gaan met IT. Ineens krijg ik een incassomail v... Voir plus
Het credit systeem is niet erg eerlijk. Mensen geven een bon cadeau voor een bepaalde waarde en vervolgens verminderd pathé die waarde door er een credit systeem aan te hangen. Erg bijzonder alsof je... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Film gehuurd met code, toch afgeschreven van PayPal-account.
Lost in Translation, een film uit 2003, "gratis" gehuurd met een code van Samsung Members.
Tenminste, dat dacht ik, tot ik op mijn PayPal-account keek en zag dat er €5,99 was afgeschreven.
Deze film kun je voor een fractie van deze prijs zelf op DVD hebben, maar de film zelf is fantastisch.
Ik gebruik Pathé Thuis niet heel veel, maar schijnbaar kan je met 1 druk op de (verkeerde) knop de film ook kopen, aldus de klantenservice.
De code is gelukkig nog wel geldig, dus kan nog een film kopen uhhhh huren en dan is het gelijk klaar met deze dienst, de koppeling met PayPal heb ik direct verwijderd, zondegeld!
Probleemoplossend vermogen nihil
De op de telefoon bestelde film is niet te vinden op de tv app. Getracht contact te krijgen om het probleem op te lossen, is niet mogelijk. Je stuurt een app, maar ze gaan mailen binnen 4 uur, is het antwoord. Ze weten dan nog niet eens wat het probleem is! Pathe bellen bellen wordt onmogelijk gemaakt. Huur hier nooit een film. Zoek andere streamingdiensten.
Prima website
Prima website. Ben verbaasd over de slechte revieuws hier. Meeste zijn van mensen die gewoon niet goed de voorwaardes lezen.
Ik heb gebruik gemaakt van een AH 1+1 gratis.
Dat is een coupon code.
Het is van te voren duidelijk dat zodra je een film koopt dat je 30 dagen de tijd hebt om te starten. En zodra je staat heb je 48 uur om het af te kijken.
De code is voor 2 films en moet je bij bestellen invullen. Dus of ff de film alvast via je telefoon of pc afrekenen met coupon. Of de code handmatig invullen via de tv.
Daarna kun je de code nog een keer gebruiken. Het kunt 2 films huren. Met 1 code. Dat het jammer is dat je die bij de volgende film weer moet invullen kan ik begrijpen. Maar je kan het ook weten omdat zo'n coupon ook niet in je account bij saldo staat. Dat komt omdat de coupon niet saldo afhankelijk is. Maar gewoon bedoeld is voor 2 films. Wat dan de waarde is van die films maakt niet uit. Alleen premium films zijn geloof ik uitgesloten.
Niks mis met SD kwaliteit trouwens. Kijk bijna nooit anders. Verschil is amper te merken. De film gekeken prima film. De code werkte en mijn dochter kan de film nog een keer kijken binnen 40 uur. Mooi toch.
Ja ff uitzoeken hoe het werkte. Maar met al die negatieve meteen 1 ster omdat mensen niet de voorwaardes kunnen lezen krijgen ze van mij 5 sterren.
Cadeau kaart gekregen van € 11.99
Cadeau kaart gekregen van € 11.99. Deze kaart is voor 2 films blijkbaar.
1 film van € 2.99 en 1 film van €4.99 gekeken. € 4.00 weggegooid dus. Wat een oplichters zeg. Filmaanbod is ook mager. Heel veel films waar je voor moet betalen kun je bij andere streaming diensten voor niks kijken. Pathé thuis...wat een aanfluiting!!!!!
Prima dienst, alleen krijg SD films wanneer ik betaal voor HD
Ik huur her en der wel eens films om te kijken. Maar soms krijg ik een film in SD kwaliteit terwijl ik hem in HD had gekocht. Ben je weer geld kwijtt voor niks. Zo ook gister, heb de klantenservice gecontacteerd maar konden me niet helpen omdat het een oudere film was en misschien dan alleen deze versie beschikbaar was. Maar waarom bied je dan ook de HD versie aan terwijl je altijd SD krijgt? Oftewel, opzich oke dienst, maar wat ik benoemde is wel een groot mispunt van Pathe
€ 11,99 betaald twee films van € 2,99
Heb € 11,99 betaald voor een cadeaubon. Kan daar vervolgens twee films van
€ 2,99 mee kijken en je tegoed is op.
lage resolutie rotzooi
vreselijk, had een HD film gehuurd, kreeg een lage resolutie rotzooi, nooit gebruiken
Waardeloos
En ja hoor toch weer cadeaukaarten gekregen in mei. Echter geen van deze kaarten geeft saldo vrij. Dus waarschijnlijk oude voorraad ergens. Hij is fijn je hebt er geen klap aan. Koop deze krengen nooit !!
Oplichting
Let op, oplichters. Een film gehuurd voor 30 dagen lang. 2 dagen later open ik weer de app om de film af te kijken en zie de film nergens staan. Wel 6 euro geïncasseerd van mijn bankrekening.
Ik wil me inschrijven in de pathe-app
Ik wil me inschrijven in de pathe-app. Dat lukt gewoonweg niet.
Pathe geeft alleen maar leugens aan
Pathe liegt dus gewoon over hun klantenservice tijden, want om 21:15 zijn hun er dus niet. Terwijl er staat tot 22:00 aanwezig te zijn, dus ook nu op dinsdag.
En als je nog 5 euro op je kaart hebt, en je wil een film huren voor 2,99. Zeggen ze doodleuk dat je niet genoeg tegoed hebt.
Hun worden steeds slechter.
Top dame bij de klantenservice
Opstart probleem bij een nieuwaccount. De klantenservice gebeld en door Danique zeer vriendelijk en geduldig geholpen!! Zo maak je dat niet vaak meer mee!! Klasse!!
Een digitale cadeau kaart besteld
Een digitale cadeau kaart besteld. Om 15 uur om cadeau te kunnen geven nog niet binnen. Wel bevestiging maar verder niks meer. Kan nergens zien hoe of wat. Zelfs geld retour krijgen is een ramp daar. Wat een bagger tent. Bellen heeft geen zin duurt ook meer dan 30 min. Nee nooit meer dat ik daar nog iets van koop of heen ga.
Bagger!!! Koop hier NIKS
Bagger!!!! 5,99 betaald en kan de film nieteens kijken!!! Gaat blijkbaar na 48 uur al weg... Na starten. Dus zodra je de film start moet je het afkijken. Oplichters!!!
Wat een slechte service
Wat een slechte service, tickets gekocht waar toeslag over betaald moest worden?
WEES GEWAARSCHUWD
WEES GEWAARSCHUWD: HUUR GEEN FILMS BIJ PATHÉ!
Wekelijks word ik belaagd met mailtjes over het filmaanbod. Ik kreeg in september een mailtje met een aanbieding: € 1,99 voor een film. Dus daar heb ik gebruik van gemaakt om er vervolgens vorige week achter te komen dat ze de factuur door hebben gestuurd naar het incassobureau. Bij toeval zag ik vorige week de mail van het incassobureau in mijn spambox. Blijkbaar had Pathé herinneringen gestuurd. Welke dus ook in mijn spambox terecht komen, omdat ze deze met een ander mailadres en zonder ontvangstbevestiging versturen. Hierdoor moet ik nu € 20 extra betalen. En deze kosten hadden nog verder op kunnen lopen als ik niet in mijn spambox had gekeken. De klantenservice is erg onvriendelijk. Praat door me heen. Totaal geen begrip of klantvriendelijkheid om met een oplossing te komen. Voor mij nooit, maar dan ook nooit meer Pathé. Niet thuis en ook geen bioscoop. Ga voortaan wel naar de VUE. Daar zijn ze veel klantvriendelijker.
Waardeloze service in de tijd van eindeloze streaming diensten
Film gehuurd, maar ivm omstandigheden (net een baby gekregen, dus in slaap gevallen) maar 10 minuten kunnen kijken. We hadden gezien dat we de film 30 dagen zouden kunnen kijken, maar nu, een week of 2 later, met wat meer puf, dachten we de film dan alsnog te kijken, helaas, we mogen de film niet meer kijken.
Klantenservice gebeld, ze bieden ons 1 euro korting om de film nog een keer te huren. Waardeloos. Voor de prijs van een eenmalige film, kan ik een maand Amazon Prime of HBO Max kijken.
Incasso mandaat was blijkbaar verlopen…
Ineens krijg ik een incassomail vanuit COEO dat ik niet betaald heb. Rekening verhoogd van 4 euro naar 24. Echt oplichting aangezien ik wel wil betalen, maar ik ga niet akkoord met de verhoging aangezien Pathe het niet goed geregeld heeft.
Franse boeven...
Vijftien euro betaald
Vijftien euro betaald, niks gekregen. Servicedienst onbereikbaar. Dit bedrijf maakt geen kosten en wordt letterlijk slapend rijk. Stel oplichters.
Pathé thuis kaart is gewoon oplichting
Pathé thuis, gewoon oplichting.
Koop ene kaart voor 12 euro en dan kun je twee films kijken ter waarde van MAXIMAAL 2x 5,99 euro. Nooit doen dus want als je twee films van 3,99 kijkt is je kaart gewoon op… had je net zo goed zeg 2x3,99 kunnen dokken