Noté 3 sur 5 étoiles

PayPo to w mojej ocenie przeciętna usługa płatności odroczonych. Największy minus przez który nie wiem czy skorzystam ponownie to prowizja 1,50zł aby uregulować należność Blik lub kartą. Aby nie pon... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Z PayPo korzystam już bardzo długi czas. Zawsze płatności w terminie, limit z tego co kojarzę wynosił 8 tys. Dużo zamawiania- dużo zapłacone. Teraz mając do spłaty połowę nie mam już limitu. Mimo spł... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Pay Po, bardzo rzetelna, zawsze bardzo dobry kontakt, kompetentni pracownicy, służący swoją fachową wiedzą, na najwyższym poziomie. Ponadto rozwiązanie moj... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Paypo oszukuje???

Paypo reklamuje się jako bezkosztowa forma odroczonych płatności. Korzystałem z ich usług dwa razy i w obu przypadka spłacając zobowiązanie w terminie, blikiem doliczono mi 1,5 zł. Niby niewiele, ale... miało być bez kosztów.

5 février 2026

Réponse : paypo.pl

Chcielibyśmy wyjaśnić, że opłata w wysokości 1,50 zł jest pobierana bezpośrednio przez operatora płatności. Zachęcamy do wybrania przelewu tradycyjnego – jest on u nas całkowicie bezpłatny. Pozdrawiamy PayPo

Noté 4 sur 5 étoiles

Rzetelność

Rzetelność, empatia, szacunek, solidność firmy

27 janvier 2026

Dziękujemy za bardzo miłą opinię :) Pozdrawiamy

Rzetelna i elastyczna platforma

Rzetelna i elastyczna platforma, przejrzysta, a jeśli masz problemy to po drugiej stronie są naprawdę LUDZIE:-)

27 janvier 2026

Dziękujemy za bardzo miłą opinię :) Pozdrawiamy

Noté 1 sur 5 étoiles

MASAKRA w grudniu procedowałam zwrot…

MASAKRA w grudniu procedowałam zwrot pieniędzy, sklep po zakupie wycofał się z zamówienia i zwrot wpłynął na moje konto Paypo. Dostałam maila od Paypo że mam 7dni na decyzje co z nimi zrobić po tym czasie pieniądze zasilą spłatę zamówienia. Niestety po tym czasie pieniądze nie wpłynęły na spłatę zamówienia w Paypo ani na moje konto w banku jako zwrot po prostu nigdzie ich nie było? Próbowałam się do nich dodzwonić dwa dni bez rezultatu, więc wysłałam do nich pismo na email gdzie ta kwota pieniędzy się podziała ok 3000zł i żeby spłacili nimi te zamówienie którego dotyczył zwrot. Następnego dnia pieniądze zostały wysłane na moje konto osobiste w banku a limit na koncie Paypo w ciągu kilku dni został zablokowany!!! Następnie po kilku dniach przyszedł email zwrotny że w tym przypadku o który pisałam to muszę zadzwonić aby tą sprawę rozwiązać, email nie może być? Obecnie spłaciłam wszystko i się wynoszę nie polecam szkoda nerwów jest kilka innych opcji które uruchomiłam i jest Ok a byłam z Paypo od 2021 roku. Pozdrawiam.

7 décembre 2025

Réponse : paypo.pl

Przykro nam z powodu takiej opinii. Chcielibyśmy odnieść się do Twojej opinii i zweryfikować tę sytuację, jednak posiadamy za mało danych. Prosimy o kontakt pod adresem mailowym bok@paypo.pl. PayPo

Odrzucane płatności bez powodu

Może tutaj szybciej dostanę odpowiedź.
Do niedawna płatności kartą przechodziły bez problemu, nagle mimo aktywnego limitu płatności są odrzucone. Czemu ? Myślałam że muszę coś spłacić, spłaciłam jedna rzecz, limit wzrósł z 1300 na 1800 zł, a dalej płatności są odrzucane. Zawsze spłacam przed czasem, nigdy nie czekam do 30 dnia, nie biorę na raty, kwoty zakupów były niskie. Potem człowiek musi świecić oczami przy kasie bo płatność odrzucona.

20 janvier 2026

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za opinię. Płatność kartą można wykonać od kwoty 10 zł. Jeżeli kwota była wyższa i transakcje są nadal odrzucane to prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem +48 22 333 74 60 lub wiadomość na adres bok@paypo.pl. Zweryfikujemy sytuację na Pani koncie i odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy

Noté 1 sur 5 étoiles

Paypo uwielbia odsetki nawet za cudze błędy wyciągnąć od klienta

W Reserved na magazynie Pani źle policzyła zwrot. Nie dostałam gotówki za 3 bluzki. Zgłosiłam cała sprawę do paypo i Reserved. W paypo zapłaciłam za ten towar,który de facto juz był w posiadaniu firmy Reserved,aby uniknąć kosztów i problemów. Reserved po trzech tygodniach rozpatrzylo reklamację i zwróciło pieniądze na paypo,ale na inny numer. Paypo zamiast się skontaktować się ze mną naliczyło ponad 20złotych odsetek za darmo i zablokowało środki zwrócone przez sklep. Wyjaśnienie sytuacji na infolinii polegało na tym,że Pani przeksięgowanie moje pieniądze na rzecz "długu" który nie ja wygenerowałam. Profesjonalizmu w tej firmie naprawdę próżno szukać zawiodłam się i raczej będę nie będę dokonywać zakupów z ta firmą. Nie polecam.

29 septembre 2025

Réponse : paypo.pl

Mała Mi zależy nam na rozwiązaniu tej sprawy z korzyścią dla Ciebie. Prosimy o kontakt w wolnej chwili na bok@paypo.pl. Chcemy zweryfikować Twój temat ponownie i znaleźć lepsze rozwiązanie. Jesteśmy do Twojej dyspozycji.

Noté 1 sur 5 étoiles

Infolinia Paypo to totalny burdel jak…

Infolinia Paypo to totalny burdel jak na firmę od finansów.Dzwonię od kilku dni a tam tylko muzyczka i zakończenie połączenia.

9 janvier 2026

Réponse : paypo.pl

Przykro nam, że wystąpiły problemy z połączeniem z naszą infolinią. Obecnie mamy dużo telefonów przychodzących od klientów, stąd dłuższy czas oczekiwania na połączenie. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Pozdrawiamy

Brak zwrotu pieniędzy

W listopadzie zwróciłem dwie pary spodni do firmy guess. Koło 25 listopada firma zwróciła pieniądze. Po mojej interwencji 11 grudnia paypo zapewniło mnie że jutro będę miał wpłatę na konto i mimo moich wielu interwencji ich nie dostałem. Odsyłają mnie gdzie się da, bo przecież to nie ich wina i nie poczuwają się do obowiązku oddania mi 440 zł. Oczywiście muszę spłacać raty za które dostali pieniądze co mam udokumentowane na każdy sposób. Dodam że jestem ich klientem od kilku lat i bardzo się zawiodłem. Jestem aktualnie na oczekiwaniu od nich na wiadomość po przesłaniu maila od banku do którego mnie wysłali. Totalna spychologia. Jeżeli do końca tygodnia nie dostanę zwrotu pieniędzy zwracam się do UOKiK i Rzecznika Praw Konsumentów. Zanim w to wejdziecie zastanówcie się pięć razy czy nie lepiej poczekać i odłożyć potrzebną sumę niż męczyć się i tracić nerwy na przepychanki z tak nierzetelną i nie dbająca o swoich wieloletnich klientów firmą. Maciej . Aktualizacja. Po telefonie od przemiłej Pani udało rozwiązać się problem i wszystko jest ok za co jestem wdzięczny. Szkoda tylko że nie można było tego tak rozwiązać od razu 🙂.

11 décembre 2025

Réponse : paypo.pl

Przykro nam z powodu takiej opinii. Ponownie zweryfikowaliśmy Pana sprawę. Zwrot środków, które otrzymaliśmy od sklepu przekazaliśmy na Pana konto, które ma Pan u nas do zwrotu. Nie odnotowaliśmy zwrotu tych środków. Jeśli środki są nadal niewidoczne na Pana koncie prosimy o kontakt w tej sprawie ze swoim bankiem. Pozdrawiamy

Noté 1 sur 5 étoiles

Towar zwrócony , brak rozliczenia ,zablokowany limit!!!

Sklep w którym zwróciłam ubranie nie odpowiada,nie można się z nim skontaktować, bo nie ma na str podanego nr tel. Pisałam maila do sklepu i cisza. Pieniędzy nie zwrócili do paypo. PayPo z kolei nic z tym nie robi, przedłużają non stop daty spłaty, gdzie od wczoraj znowu pokazuje ,że termin spłaty minął. Pragnę dodać ,że do paypo pisałam zanim jeszcze minął termin płatności i to gdzieś z 2 tyg wcześniej. Zablokowali mi limit ,zablokowali nadpłaty na koncie, i dostalam alert z BIK o zaleganiu.Wysłałam do PayPo screeny i dalej cisza . Wypełniłam ankietę która podesłał PayPo po moim 3 telefonie do nich i dalej cisza. Tragedia!!! Radzę omijać.
Edytowano: 20.01 2026r
W dalszym ciągu przeciągany jest termin płatności i dalej zablokowany jest limit na zakupy.

6 décembre 2025

Réponse : paypo.pl

Przykro nam z powodu takiej opinii. Ponownie skontaktowaliśmy się ze sklepem w celu wyjaśnienia powstałej sytuacji. Czekamy na odpowiedź. Rozumiemy, że sytuacja jest dla Pani trudna, przepraszamy za wydłużony czas rozwiązania Pani sprawy. Zapewniamy, że cały czas monitorujemy Pani sprawę. Jednocześnie ponownie umożliwiliśmy Pani korzystanie z naszych usług. Pozdrawiamy

konsultantka - Zuzanna Kruczkowska

Pani Zuzanna Kruczkowska bardzo pomogła mi w pilniej i trudnej sprawie. Polecam serdecznie. Świetna kobieta. Pozdrawiam

29 décembre 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Zuzanna serdecznie pozdrawia :)

Dno i dwa metry mułu

Dno i dwa metry mułu. Limit wykorzystany w mniej niż połowie i nagle niespodziewana zmiana zostawiając mnie na zakupach bez innego środka płatności. Na szczęście akurat nie tankowałem samochodu.
Ha tfu! Nigdy więcej!

EDIT: Wcale nie jest Wam przykro - to tylko taka formułka pod publikę.
Dodam więcej: nawet z dostępnym limitem zakupowym wykorzystanym w 30% i nie wycofanym nie można zapłacić w sklepach w których płaciło się jeszcze wczoraj.
Ale Wy nie musicie się przecież z tego tłumaczyć? Czyż nie?

Dla mnie jesteście totalnie niewiarygodni bo nigdy nie wiadomo kiedy będziecie mieli focha i będzie można zapłacić a kiedy nie.

20 décembre 2025

Réponse : paypo.pl

Krzysztof przykro nam z powodu takiej opinii. Chcielibyśmy odnieść się do Twojej opinii i zweryfikować tę sytuację, jednak posiadamy za mało danych. Prosimy o kontakt pod adresem mailowym bok@paypo.pl. PayPo

Noté 1 sur 5 étoiles

Najgorsze co mogło mnie spotkać

Najgorsze co mogło mnie spotkać, już wolę używać zapłać później od mojego banku. Nie dostałam żadnej informacji czy to drogą mailową, SMS-em czy zwykłym zadzwonieniem na mój numer, że limit na moim koncie zostanie wyzerowany, sprawdziłam całą moją pocztę i nie znalazłam jakiegokolwiek maila o wyzerowaniu limitu. Chce dodać, że spłacam wszystko na bieżąco, czasami nawet z kilkudniowym wyprzedzeniem. Nie polecam i po spłaceniu wszelkich zakupów od razu usuwam konto.

17 décembre 2025

Réponse : paypo.pl

Chcielibyśmy odnieść się do Twojej opinii i zweryfikować tę sytuację, jednak posiadamy za mało danych. Prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem telefonu +48 22 333 74 60 (opłata według taryfy operatora). PayPo

Bardzo profesjonalna obsługa

Bardzo profesjonalna obsługa – miło i sprawnie. Serdecznie polecam panią Aleksandrę!

18 décembre 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że doceniasz naszą obsługę. Aleksandra serdecznie pozdrawia :)

Ужасное обслуживание клиентов

Обслуживание клиентов на уровне ноль.
Ноль компетенции , ноль помощи в решении вопроса, везде провал.
Мои вопросы остаются не отвеченными.
Обучите сотрудников как нужно общаться с клиентами, потому что они не знают базовых вещей в коммуникации.
Одна из самых некомпетентных компаний.

16 décembre 2025

Réponse : paypo.pl

Przykro nam z powodu takiej opinii.Chcielibyśmy odnieść się do niej i zweryfikować tę sytuację, jednak posiadamy za mało danych. Pozdrawiamy

Noté 1 sur 5 étoiles

Lepiej skorzystać z innego serwisu

Ten serwis to totalna kpina. Od miesiąca próbuję coś załatwić i dalej NIC - aplikacja do końca nie działa, mailowa obsługa klienta odpisuje jedynie: „prosimy o kontakt telefoniczny”, tyle że na infolinię nie da się k*rwa dodzwonić, choćby człowiek siedział tam pół dnia. Mam już dosyć 4 dni z rzędu próbować się dodzwonić i po 40 minut słuchać muzyki.

W takiej formie obsługa, czyli jak się nazywa w PayPo „BIURO OBSŁUGI KLIENTA” jest absolutnie bezużyteczne, skoro jedyne, co robią, to odsyłają na telefon, to równie dobrze można by to zautomatyzować i efekt byłby identyczny. Serwis to dramat, marnowanie czasu i zero realnej pomocy.

Jak ktoś będzie chciał się skontaktować z firmy - zapraszam serdecznie, chętnie opowiem prywatnie o co chodzi w szczegółach.

11 décembre 2025

Réponse : paypo.pl

Katarzyna M. bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że wystąpiły problemy z połączeniem z naszą infolinią. Obecnie mamy dużo telefonów przychodzących od klientów, stąd dłuższy czas oczekiwania na połączenie.
Chcielibyśmy pomóc w rozwiązaniu problemu. Prosimy o kontakt z nami za pośrednictwem wiadomości e-mail na adres bok@paypo.pl. Pozdrawiamy serdecznie! PayPo

PayPo godne polecenia

PayPo to szybkie, wygodne i bezproblemowe płatności. Wszystko działa intuicyjnie, a obsługa klienta jest bardzo pomocna i reaguje błyskawicznie. Korzystam regularnie i zdecydowanie polecam!

8 décembre 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię, cieszymy się, że pozytywnie oceniasz nasze płatności i naszą obsługę. To dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy serdecznie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystanie z płatności PayPo to dla mnie bardzo duża wygoda

Korzystanie z płatności PayPo to dla mnie ogromne udogodnienie. Proces odroczenia płatności jest szybki, prosty i bardzo intuicyjny. Bardzo doceniam również możliwość rozłożenia płatności na wygodne raty, co daje mi większą elastyczność finansową i pozwala lepiej planować wydatki. Dzięki PayPo mogę najpierw sprawdzić zamówiony produkt, a dopiero potem za niego zapłacić, co zwiększa moje poczucie bezpieczeństwa podczas zakupów online. Transakcje przebiegają sprawnie i bezproblemowo, a obsługa klienta jest pomocna i profesjonalna. Zdecydowanie polecam PayPo każdemu, kto ceni wygodę i elastyczne formy płatności,

16 novembre 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i polecanie naszych usług. Cieszymy się, że proces naszych odroczonych płatności jest dla Ciebie szybki, prosty i intuicyjny. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo ważne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zawsze można liczyć na odpowiedz w raz…

Zawsze można liczyć na odpowiedz w raz pełną informacją oraz ewentualną pomoc.

10 novembre 2025

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że doceniasz naszą pomoc i udzielenia wyczerpującej odpowiedzi. Pozdrawiamy serdecznie.

Bardzo sprawna komunikacja

Bardzo sprawna komunikacja. Szybka pomoc.

25 novembre 2025

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że pozytywnie oceniasz naszą komunikację. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

oceniam działania pay po naprawdę …

oceniam działania pay po naprawdę dobrze :) zostalam oszukana przez pewna firmę która nie wyslala mi towaru i zaplacilam za pośrednictwem pay po 1 ratę splacilam ale później przestałam wierzyć że towar do mnie dotrze ,jednak pay po wycofało mi te płatności i mam nadzieje ze tej firmie która tak oszukuje ludzi poszlo troszke w pięty:) kontakt z konsultatantami tez bardzo dobry zawsze są w stanie prawie natychmiastowo pomoc:)

28 août 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy :)

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus