Det går hurtigt og let HVER gang jeg har brug for PentaBase, når jeg skal på arbejsrelaterede ture, og har brug for test og svar tæt på afrejse
L'entreprise a répondu
Jeg skrev en anmeldelse om min oplevelse d 6. februar 2023. Jeg fik efterfølgende et respons på anmeldelsen samt en mail fra deres vicedirektør Allan Hauge hvor der kunne snakkes om evt kompensation f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super service i Kastrup afdelingen. Ingen kø som ved de offentlige testcentre. Kan varmt anbefales ved akut behov eller ved nødvendige flyrejser. Vil gerne fremhæve den unge kvinde, som foretog... Voir plus
Virkelig en god oplevelse! Havde tid til pcr test i Kastrup, og mødte op tidligere end booket. Samtidig super nervøs og utryg men den sødeste kvindelige medarbejder som var på arbejde, var så forståen... Voir plus
PentaBase er en innovativ biotekvirksomhed med hovedsæde i hjertet af Danmark. Vi er specialister i udviklingen af in vitro-diagnostiske assays til real-time PCR-analyse med særlig fokus på detektion af SARS-CoV-2 og relaterede mutationer.
Petersmindevej 1A, 5000, Odense, Danemark
Hvis man er villig til at betale priserne (som fremgår helt åbent og redeligt inden booking, og der er ingen skjulte ekstragebyrer), så er der absolut intet at udsætte. Fejlfri service, hurtig og kompetent betjening, det fungerer bare som det skal.
On 16.11 I booked on line and paid for a PCR test at Aalborg airport to be realized on 17.11 before my flight departure. When I arrived to the airport, the pentabase office was closed because the officer was sick, so they told me I needed to go to a different address, which was not an option for me whilst I needed to take a flight.
I asked for the reimbursement of the test and they said that it was not possible.
Never again to trust in this company.
En meget behagelig oplevelse at være forbi Pentabase (Herlev).
Paid for Pentabase PCR test in December 2021, the PCR test was cancelled within their scheduled time limit to cancel, all proof was sent, but still no refund and it's now February 2022.
Great service staff and very good service. 😊😊
Fantastisk hurtig service , godt i findes da det af og til går for langsomt i det offentlige. Håber mange finder vej til jer og jeres mange muligheder for svar og priser
Kan varmt anbefales. Altid klar til at svare på spørgsmål.
Effektivt, hurtigt. Ved positiv test blev jeg kontaktet telefonisk med det samme
Hurtig løsning, alt fungerer. LIge fra tidsbestilling, betaling, test og levering af test svar.
Min familie har brugt Pentabase flere gange, hvis vi har haft brug for en test med hurtigt svar. Enten ved en udlandsrejse eller positiv kviktest for at verificere svaret.
Hver gang har det været meget professionelt. Poderne er grundige og venlige.
Man får løbende mails og sms med svar. Denne gang var jeg positiv og fik en uddybelse af, hvilken variant, som jeg var smittet med. Kan klart anbefale Pentabase- hvis man vil mere- end det ellers gode tilbud, der er gennem det offentlige.
Podning i halsen. Professionelt, hurtigt og slet ikke Ubehageligt. Svar efter 3 timer. Kunne skrives ud i et Certifikat, som jeg nemt kunne udskrive til brug ved flyvning til New York i morgen tidlig.