Fremagende! Har netop haft et DISC-kursus med Theis Askling, og det har givet kæmpe værdi for vores virksomhed – både internt i teamet og i vores samarbejde med kunder. Jeg har haft fornøjelse af Th... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk energi og en super god performans fra Theis Askling. Virkelig en god dag men en masse gode indput og læring om både kolleger og mig selv.
L'entreprise a répondu
Spændende, lærerig og underholdende workshop sammen med ens kollegaer. Vi havde fornøjelsen af at blive undervist af Theis, som med hans gode humør og humor skabte en god og tryg ramme for o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gennem vores online profilværktøjet DISC hjælper Personprofil privatpersoner og virksomheder med at øge deres trivsel og performance.
Langebjerg 1, 4000, Roskilde, Danemark
Fremagende!
Har netop haft et DISC-kursus med Theis Askling, og det har givet kæmpe værdi for vores virksomhed – både internt i teamet og i vores samarbejde med kunder. Jeg har haft fornøjelse af Theis før og vi er allerede i dialog om hvornår vi skal have ham forbi igen. Kan varmt anbefale Theis til alle, jeg kender!

Réponse : personprofil.dk
En god eftermiddag sammen med mine kollegaer som gav en rigtig god indsigt i dels egenskaber for de enkelte områder i DISC men også konkret, da vi gennemgik de enkeltes DISC.

Réponse : personprofil.dk
DISC-kurset var rigtig godt og relevant. Der var en fin balance mellem præsentation, diskussion og praktiske øvelser, som gjorde indholdet let at forstå. Kurset gav et godt fundament for at kunne arbejde videre med DISC i virksomheden.

Réponse : personprofil.dk
Jeg synes, det har været et helt igennem fantastisk forløb med en virkelig god balance mellem teori og praksis.
Jeg var ikke klar over, hvor stor en del af undervisningen der ville have karakter af coaching i forhold til DISC, og det fungerede simpelthen så godt. Det gjorde læringen både mere nærværende, personlig og anvendelig fra start.
Begge undervisere er yderst kompetente og formår samtidig at gøre stoffet meget “down to earth” og let at relatere til. Det føltes aldrig som tung eller “sur” undervisning, man bare skulle igennem – tværtimod har det været inspirerende, motiverende og meningsfuldt hele vejen igennem.
Jeg har fået både konkrete værktøjer og nye indsigter, som jeg allerede nu kan mærke gør en forskel i mit arbejde.
Alt i alt en virkelig stærk certificering med et fantastisk hold, som også har bidraget til en tryg og lærerig atmosfære.

Réponse : personprofil.dk
Veltilrettelagt, inspirerende og rigtig godt certificeringsforløb. Engagerede, topmotiverede og kvalificerede undervisere

Réponse : personprofil.dk
Spændende, lærerig og underholdende workshop sammen med ens kollegaer.
Vi havde fornøjelsen af at blive undervist af Theis, som med hans gode humør og humor skabte en god og tryg ramme for os 5 kollegaer.
Vi lærte om hinanden, samtidig med at vi blev klogere på os selv. Der var plads til selvrefleksion, og samtaler om hvorfor vi landede på netop den profil.
Skabte en god dynamik og samtidig gode råd, i forhold til at tage højde for forskelligheder til fremtidige situationer, hvor nogle profiler måske vil skubbe lidt til hinanden.
Kan klart anbefales, og vi har fået gode og sjove snakke efterfølgende omkring de forskellige profiler.
Disc er også et værktøj vi bruger i vores rekrutteringsprocess.

Réponse : personprofil.dk
Super inspirerende dag! Det var både lærerigt og sjovt at få indsigt i vores DISC-profiler, hvilket har givet et helt nyt perspektiv på, hvordan vi som kollegaer spiller hinanden gode.

Réponse : personprofil.dk
Kanon dag med DISC workshop. Det var SÅ lærerigt både individuelt og for hele teamet. De varmeste anbefalinger til både DISC softwaren online og til deres fysiske workshops!

Réponse : personprofil.dk
En virkelig stærk DISC-certificering med høj faglighed og masser af energi. Theis og Sarah er dygtige undervisere, der kombinerer skarpt indhold, praksis og humor på en måde, der gør læringen både effektiv og engagerende.
Et veltilrettelagt forløb med god variation, løbende sparring og konkrete værktøjer, man kan bruge med det samme. En certificering, der fortjener mine varmeste anbefalinger.

Réponse : personprofil.dk
Super fedt set-up, underholdende og lærerig oplevelse. Klar anbefaling, hvis man ønsker at kende sig selv og sine kolleger bedre. Der arbejdes med eksempler, som kan tages med direkte ud i hverdagen og bruges til fordel for alle i et samarbejde.

Réponse : personprofil.dk
Underviser var god og energisk og forstod at få alle til at lytte.
Jeg føler mig styrket i mødet med andre mennesker efter dette kursus.

Réponse : personprofil.dk
Alle, uanset titel, der har en kollega, medarbejder, chef eller andre de skal samarbejde med, kan få gavn af undervisning i DISC. Der er substans i materialet, og det bliver godt formidlet af underviseren.

Réponse : personprofil.dk
En humoristisk og engageret underviser formidler stoffet så alle er med

Réponse : personprofil.dk
Personprofil.dk rammer lige præcis den nerve og faglighed, som jeg havde sat næsen op efter. Det giver masser af værktøjer, indsigt og ikke mindst personlige refleksioner på vejen. En kæmpestor anbefaling herfra!

Fantastisk Certificeringsforløb!
Folkene hos Personprofil er TOP professionelle og virkelig dygtige undervisere.
Jeg følte mig holdt i hånden hele vejen i deres certificeringsforløb og glæder mig nu bare til at komme ud og bruge min nye viden.
Kæmpe anbefaling herfra!

Réponse : personprofil.dk
Et veltilrettelagt, dynamisk og inspirerende uddannelsesforløb, hvor man får en stor indsigt i de fire profiler, udviklingssamtaler samt ”sig selv” og hvordan man reagerer i mødet med andre profiler. Et forløb med god vekslen mellem teori, øvelser og autentiske afprøvninger i egen praksis

Réponse : personprofil.dk
Jeg deltog i Personprofils certificering i efteråret 2024 og er meget tilfreds med det faglige og personlige udbytte jeg fik under certificeringen. Man får et indgående kendskab til de forskellige persontyper, adfærd og hvordan man kan anvende og arbejde med dette til udviklingssamtaler, i rekruttering m.m. Jeg kan varmt anbefale denne certificering og Personprofil generelt - både Theis og Sarah er super dygtige og varme mennesker 👏🏻

Réponse : personprofil.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.