Luxushund

À propos de l'entreprise

Coordonnées de contact

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan under ingen omstændigheder anbefale…

Kan under ingen omstændigheder anbefale luksushund!
Købte et overvågningskamera, den må være defekt, da den efter brugervejledning ikke kan installeres, ringer til Luksushund, taler med en medarbejder, som beder mig vente, til hun har vendt prob. Med en kollega, bliver smidt af, ringer flere gange hvor telefonen ikke bliver taget, de reklamere ellers med god kundeservice 😳

7 mars 2025

Vild god kundeservice

Vild god kundeservice!
Der var en fejl i min ordre efter et lagersalg, men det blev fikset med det samme uden nogen problemer. Kan kun anbefale

13 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Fup firma. Svindel. Hold jer væk.

Svindel og fup firma. Havde bestilt, gik til kurv for at betale. Varen der var på tilbud var væk. De har nok ALDRIG HAFT VAREN. De lokker med gode tilbud. Men har dem ikke på lager. når de kommer til stykket. HOLD JER LANGT FRA DET SVINDEL OG LOKKE FIRMA. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Aldrig handle der mere.

25 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Det er det værste svindel

Det er det værste svindel, man bliver automatisk tilmeldt deres medlemskab hvis man køber noget, så trækker de 88kr på din konto hver måned og man kan ikke se at det er dem der trækker penge.. yderligere er det nærmest muligt at melde sig ud igen, de svare ikke på mailen når man skriver man vil udmeldes og de svare heller ikke hvis man skriver på Facebook.. jeg er nødt til at spærre mit kort for at få stoppet betalingen.

4 mai 2020

Købte 2 hunde snore

Købte 2 hunde snore, en i grøn og en framboise, men da snorene kommer, ser de ikke ud som dem på billedet, kun farven på den grønne snor er rigtig, og spænderne er små, farven er helt gal på den anden snor, mega træls.

15 avril 2020

Det er godt nok lusket!

Det er godt nok lusket!
Når du accepterer deres handels betingelser, skal du være opmærksom på, at der står dette:

Du kan kun købe varer på Luxushund.dk hvis du er betalende medlem. Det betyder at du skal logge ind for at købe produkter. Er du ikke allerede medlem, eller logget ind, så vil du automatisk blive medlem når du køber produkter på Luxushund.dk . Medlemskabet koster 89 kroner om måneden og kan til enhver tid opsiges.

Når man logger ind på deres hjemmeside, står der sjovt nok: Vi oplever i øjeblikket problemer med medlemmernes konto.
Det er i øjeblikket umuligt at afmelde sig medlemskab, og hele medlems konto menuen kan ikke bruges. Sådan noget bondefangeri! Det er simpelthen ikke i orden!

Ydermere fremgår det ikke tydeligt, at det er Luxushund der hæver de 89krpå din konto, så det kan blive svært at regne ud, hvem det er du betaler til, og derfor svært at få stoppet.

14 septembre 2018

man bliver åbenbart meldt ind automatisk

man bliver åbenbart meldt ind automatisk
jeg har læst det som de første 7 dage var gratis og man derefter skulle melde sig ind for at handle igen.
købte varer 17.02.18.
kom på posthuset 23.02.18
de har lige trukket mig for 88 kr.
har hermed fået et tvungent medlemskab på minimum 2 måneder
det kalder jeg bondefangeri af værste skuffe
pas på med at handle hos dem.
husk at læse alt hvad de skriver
de skriver der er 30 dages returret .
her er hvad de også skriver. ( Du har 30 dages fortrydelsesret på beklædning og udstyr. hundelegetøj og godbidder kan ikke returneres grundet fødevarsikkerhed efter dansk lovgivning.
dvs. ingen returret. da de kun sælger hundefoder/snack. og hundelegetøj
kontakter hermed forbrugerklagenævnet ang. tvungen medlemskab i minimum 2 måneder. da jeg ikke mener det kan være rigtig
med venlig hilsen
Pia Olsen

2 mars 2018

Billige varer

Billige varer, hurtig levering og god kvalitet på produkterne! Er meget tilfreds :-)

28 février 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Gode priser og hurtig levering

Bestilte noget billigt hundelehetøj og snacks tirsdag eftermiddag, og onsdag morgen fik jeg en besked om, at det var kommet. Virkelig hurtig levering! Man bliver meldt ind i en medlemsklub, men man kan melde sig ud af den gratis inden for 7 dage. Glad og tilfreds kunde 😀

28 février 2018

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus