Usch, Trötta och oerfarna killar som flyttar. Oseriöst företag. De skadade våra möbler och vägrade att göra något åt det. Och i samma veva även ta ut extra avgifter för körning utan att säga et... Voir plus
En av killarna hade lite mer erfarenhet men det gick väldigt långsamt. Både var trevliga och sociala men jag kan tyvärr inte rekommendera er till andra. Det var tydligt att utan min hjälp hade detta... Voir plus
Vi anlitade Pickstorage i samband med vår flytt, men tyvärr blev upplevelsen mycket dålig. Flera av våra möbler skadades under hanteringen/flytten, och när vi kontaktade företaget för att få hjä... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Vi tycker att det ska vara enkelt att förvara och magasinera. På Pick up Storage arbetar vi varje dag för att underlätta din förvaring. Därför erbjuder vi alltid upphämtning när du hyr förråd av oss.
Gillinge 55, 186 21, Vallentuna, Suède
- 08 - 128 79 000
- kundsupport@pickupstorage.se
- pickupstorage.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Tryggt enkelt smidigt. Tack!!
Fredrik och Max kom och hjälpte mej idag med flytt av och magasinering av mitt bohag.
Allt gick jättebra, smidigt, jättetrevliga var dom. Jag är gravid och dom var superfina med att jag minsann inte skulle bära något 😊 så goa! Tryggt enkelt smidigt.
Tack för det! Underlättar verkligen min flytt.
/Anja

Proffsig helhetslösning
Snabbt svar och bokning av tid. Mycket smidigt med packning på plats och körning direkt till lagret av både möbler och flyttkartonger. Överlag proffsigt bemötande! Rekommenderas starkt! 5 stjärnor av 5! ⭐️
Bästa storage lösningen
Bästa storage lösningen! På Shurgard måste man ju hyra en lastbil själv och lämna grejjerna. Här hämtar de, lämnar de och förvarar! Perfekt om man vill slippa allt kånk!

Supersmidigt!
Supersmidigt! Väldigt proffsig och trevlig personal som gjorde det där lilla extra.
Perfekt från början till slut
Perfekt från början till slut! Vi magasinerade i princip allt i en månad och allt var i perfekt skick när vi packade upp. Dom hjälpte oss också med två flyttar. Supertrevliga och snabba killar som var lyhörda och gjorde det lilla extra. Vi kommer helt klart anlita Pickup Storage nästa gång vi flyttar! Toppbetyg och rekommenderas varmt.

11 av 10 poäng
11 av 10 poäng - minst - till Pickup Storage än så länge, packningen o utflyttningen gick hur smidigt som helst. Supernöjd med priset också. Kan bara rekommendera!
Verkligen professionellt arbete
Verkligen professionellt arbete. Alla våra saker lastades på noggrant sätt. Jobbade snabbt. Trevliga killar. Kan verkligen rekommenderas, på alla sätt.

Réponse de Pick up storage
Snabba, flexibla och tillmötesgående!
Snabba, flexibla och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera Pickupstorage. Vet inte hur vi hade lyckats med flytten utan dem.🌟👌🏼

Kanonbra hjälp!
Kanonbra hjälp!
Jag beställde med kort varsel och är så tacksam att ni kunde komma. Supersnabbt, proffsigt och trevligt - ni är helt enkelt grymma! Jag kan rekommendera er till alla😀

Superbra service
Superbra service, från bokning till upphämtning! Jag är väldigt nöjd, Fredrik och Ola var trevliga och snabba så allt gick mycket smidigt!
Tack för idag 🙂
Väldigt nöjd!!!
Jag är väldigt nöjd. Killarna kom prick kl 13 och sedan gick så smidigt.
Tusen tack
Mirtha
Grymt snabba !
Lätt att boka, pålitliga, grymt snabba och väldigt trevliga!!! Dessutom klart prisvärt!
Flytthjälp och förvaring på rätt sätt!
Använt mig av Pick Up Storage flera gånger.
Snabbt, bra och prisvärt vid alla tillfällen.
Kan varmt rekommenderas!
En exceptionell Service
Är utomordentliga med en trevlig, smidig och punktlighet utöver det vanliga. Ett stort tack för denna service.

Fantastisk bra service
Fantastisk bra service! Snabb, enkel kontakt, lösningsfokuserade och två otroligt trevliga killar som kom och hämtade upp våra saker! Så nöjd!

Högklassig service och professionalism
Pick up storage levererade högklassig service from min första kontakt med kundservice för offert och att få boka tid till upphämtning från Ola och Max. Oerhört trevligt bemötande och oerhört proffsiga. Skulle rekommendera pick up storage till alla som är behov av en smidig lösning i samband med flytt! 😊