Kupiłam od was lampkę dla mojego kuzyna, na 18 urodziny w formie prezentu. Był to samolot, w oprawie niebieskiego światła, bez konkretnej marki modelu. Kuzyn był bardzo zadowolony, jest wielkim fanem... Voir plus
Zdecydowaliśmy się na zakup lampki na prezent. Szybka realizacja indywidualnego zamówienia z personalizacją. Sama lampka robi super wrażenie i jest świetnym pomysłem na dekoracje młodzieżowego pokoju.... Voir plus
Serdecznie nie polecam! Produkt dwa razy reklamowany i dwa razy odsyłany na mój koszt ze względu na wady. Najpierw plamy na pleksie, a potem za gruba pleksa, która się nie mieściła w podstawce. Dwutyg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sprawiłem mojemu Bratu świetny prezent urodzinowy-lampka ze zdjęciem.Swietnie wykonana,wspaniale się prezentuje,cena jak najbardziej adekwatna do wyrobu a przede wszystkim nie trzeba czekać zbyt dług... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jesteśmy młodym, ale doświadczonym i prężnie rozwijającym się zespołem. Każdego dnia realizujemy nowe pomysły i poszerzamy ofertę personalizowanych produktów, aby sprostać wymaganiom naszych klientów, którzy są dla nas najważniejsi. Stawiamy przede wszystkim na nowoczesność, dlatego dokładnie śledzimy trendy i zmiany na rynku, aby być na bieżąco w branży dedykowanych prezentów. Przy personalizacji zwracamy szczególną uwagę na detale, aby klient dostał w pełni unikalny produkt, który sprawi radość każdemu.
Coordonnées de contact
86-300, Grudziadz, Pologne
- 566560100
- kontakt@plexido.pl
- plexido.pl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 61 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Efektowny prezent dla każdego fana motoryzacji!
Cudowna lampka!Kolory są żywe, idealnie pasuje do różnych pomieszczeń.Uważam, że jeśli to świetny pomysł na prezent.

Réponse de Plexido
Lampa jest identyczna jak na zdjęciu
Lampa jest identyczna jak na zdjęciu. Dostawa ekspresowa! Polecam!

Réponse de Plexido
Bardzo fajne dobrze i mocno świeci…
Bardzo fajne dobrze i mocno świeci polecam

Réponse de Plexido
Lampa zgodna z zamówieniem bardzo szybko wysłana
Do sklepu Plexido trafiłem z polecenia koleżanki. Zdziwiła mnie bardzo duża oferta wzorów lampek. Szybko wybrałem taką, jaka mnie interesuje i zamówiłem dodatkowy grawer. Lampka przyszła zgodnie z moim zamówieniem bardzo szybko i bezpiecznie spakowana. Polecam!

Réponse de Plexido
Bardzo szybka dostawa, duży wybór różnych wzorów na stronie. Lampka schludnie zapakowana w folię bąbelkową, sam led bardzo porządny nie mam zastrzeżeń.

Réponse de Plexido
Lamka zakupiona dla córki na urodziny
Lamka zakupiona dla córki na urodziny. Wykonanie naprawdę bardzo staranne. Efekty świetlne super. Dodatkowo grawer imienia, czyni ją naprawdę odealną. Serdecznie polecamy ❤️

Réponse de Plexido
Zamówiłam lampkę z efektem traktora na…
Zamówiłam lampkę z efektem traktora na dzień chłopaka. Jestem bardzo zadowolona z efektu jak i mój chłopak. Jest mega!!! Poprosiłam aby moje imię widniało niżej napisu i tak sie stało choć niedowierzałam że tak będzie. Polecam wszystkim którzy rozmyślają czy aby napewno będzie to dobry pomysł. Uwierzcie, na każdą okazję jest to super prezent.

Świetnie wykonana lampka
Świetnie wykonana lampka, dobry kontakt uzyskałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Bardzo dobre na prezent w dobrej cenie:)

Lampka LED super na prezent
Kilka dni temu zdecydowałem się kupić od plexido lampkę LED imienną na prezent, lampka okazała się strzałem w 10 , dobrze zabezpieczona w ekspresowym tempie trafiła w nasze ręce, jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu i polecamy tego sprzedawcę.

idealna lampka na wieczór
lampka super wykonana dużo intensywnych kolorow dwie opcje na pilot i na kabel super polecam napewno kupię druga

Réponse de Plexido
Lampkę od Plexido dostałam w prezencie…
Lampkę od Plexido dostałam w prezencie i muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wykonanie jest solidne, design nowoczesny i świetnie pasuje do wnętrza. Światło można dostosować do różnych potrzeb – od delikatnego nastrojowego po mocniejsze do pracy. Bardzo praktyczna i jednocześnie dekoracyjna. Jestem naprawdę zadowolona i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Solidne pięć gwiazdek! 😍⭐️

Lampka wykonana solidnie
Lampka wykonana solidnie, obsługa szybka i profesjonalna. Serdecznie polecam

Dostaliśmy przepiękne lampki
Dostaliśmy przepiękne lampki, chłopcy zadowoleni .
Pilot umożliwiający zmianę koloru i natężenia światełka super pomysł 🤩
Do tego kabel USB 👏👏👏
Polecamy !!!

Réponse de Plexido
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, produkt został wykonany i spersonalizowany świetnie. Polecam:)

Réponse de Plexido
Uśmiech moich najbliższych to…
Uśmiech moich najbliższych to największą dla mnie radość i lubię ich obdarowywać prezentami dedykowanymi dla nich. Tym razem zrobiłam prezent w pracy naszemu logistykowi/ lampka z ciężarówką - idealna. Stoi na jego biurku i świeci codziennie. Polecam serdecznie ☺️🙌

Lampka super się sprawdza
Lampka super się sprawdza, na prezent idealna

Réponse de Plexido
Lampka działa i jest świetna
Lampka działa i jest świetna. Dostawa na następny dzień. Idealnie.

Réponse de Plexido
Jestem bardzo zadowolona z zakupu…
Jestem bardzo zadowolona z zakupu lampki od Plexido! Produkt prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach – jest elegancki, starannie wykonany i bardzo prosty w montażu. Światło można dostosować pilotem w zestawie (natężenie i barwę światła). Lampka jest przyjemna, idealne na wieczory, kiedy chcę stworzyć przytulną atmosferę. Na plus także szybka i bezproblemowa dostawa – paczka była dobrze zabezpieczona, dzięki czemu dotarła w nienaruszonym stanie. Widać, że firma dba o szczegóły i satysfakcję klienta. Zdecydowanie mogę polecić Plexido każdemu, kto szuka estetycznych i praktycznych dodatków do domu lub prezentów!!

Réponse de Plexido
Zamówiłem lampkę i przyszła bardzo…
Zamówiłem lampkę i przyszła bardzo sprawnie. Jestem zadowolony

Réponse de Plexido
En savoir plus sur les différents types d'avis.