Kupiłam od was lampkę dla mojego kuzyna, na 18 urodziny w formie prezentu. Był to samolot, w oprawie niebieskiego światła, bez konkretnej marki modelu. Kuzyn był bardzo zadowolony, jest wielkim fanem... Voir plus
Zdecydowaliśmy się na zakup lampki na prezent. Szybka realizacja indywidualnego zamówienia z personalizacją. Sama lampka robi super wrażenie i jest świetnym pomysłem na dekoracje młodzieżowego pokoju.... Voir plus
Serdecznie nie polecam! Produkt dwa razy reklamowany i dwa razy odsyłany na mój koszt ze względu na wady. Najpierw plamy na pleksie, a potem za gruba pleksa, która się nie mieściła w podstawce. Dwutyg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sprawiłem mojemu Bratu świetny prezent urodzinowy-lampka ze zdjęciem.Swietnie wykonana,wspaniale się prezentuje,cena jak najbardziej adekwatna do wyrobu a przede wszystkim nie trzeba czekać zbyt dług... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jesteśmy młodym, ale doświadczonym i prężnie rozwijającym się zespołem. Każdego dnia realizujemy nowe pomysły i poszerzamy ofertę personalizowanych produktów, aby sprostać wymaganiom naszych klientów, którzy są dla nas najważniejsi. Stawiamy przede wszystkim na nowoczesność, dlatego dokładnie śledzimy trendy i zmiany na rynku, aby być na bieżąco w branży dedykowanych prezentów. Przy personalizacji zwracamy szczególną uwagę na detale, aby klient dostał w pełni unikalny produkt, który sprawi radość każdemu.
Coordonnées de contact
86-300, Grudziadz, Pologne
- 566560100
- kontakt@plexido.pl
- plexido.pl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 61 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bardzo śliczne lampki 3D
Bardzo śliczne lampki 3D, które są idealne na prezent. Nowy właściciel lampki jest bardzo zadowolony!!! Są one bardzo dobrej jakości i w bardzo rozsądniej cenie. Bardzo ale to bardzo polecam

Super wysyłka;)
Osobiście uważam, że bardzo szybka wysyłka, bez żadnych problemów, a zamówiony przedmiot w doskonałym stanie!;) Serdecznie polecam!!

Polecam!!!
Szybka dostawa! Zamówienie zostało dostarczone takie jakie miało być!
Napewno jeszcze kiedyś coś zamówię.
Polecam!

Lampka jest bardzo ładna
Lampka jest bardzo ładna. Szybko została dostarczona, a kontakt ze sprzedawcą był bardzo płynny. Polecam

Lampki są wykonane estetyczn
Lampki są wykonane estetycznecznie z dbałością o każdy szczegół. Idealnie nadają się na prezent.

Przepiękna lampka
Dostałam przepiękną lampkę, szukałam czegoś na dzień chłopaka i ta lampka spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jest super zrobiona i ma dużo kolorów do wyboru, jestem pewna że będzie zachwycony z prezentu.

Réponse de Plexido
Lampa wykonana z precyzją bardzo…
Lampa wykonana z precyzją bardzo dokładnie. Jestem bardzo mile zaskoczona tym, że samemu można zmieniać kolory. Polecam bardzo!

Fajny gadżet …
Kolega zamówił i mi sie bardzo spodobało u niego w aucie bardzo fajny gadżet towar wykonany solidnie i działa świetnie.Polecam.

Fajny gadżet na prezent
Bardziej ładny gadżet, wykonany estetycznie, idealna na prezent, można spersonalizować.

Bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka wysyłka, lampka bardzo dobrze spakowana, bez żadnych uszkodzeń. Wygląda świetnie!!! Napewno kupię ponownie.

Idealny prezent
Kupiłam lampkę dla synka i jest przecudowna. Idealne wykonanie, łatwy montaż, super detale i personalizacja. Bardzo dobrze świeci, jest w stanie w nocy nawet zastąpić zwykłą lampkę nocną, co nie zaburza snu. Zdecydowanie polecam.

Lampka spongebob
Świetna lampka, szybka dostawa, Jestem bardzo zadowolona z zakupu :)

Réponse de Plexido
Zakupiona lampka spełniła wszelkie oczekiwania. Wygląda pięknie. Kontakt z obsługą bez zarzutu, szybkie odpowiedzi na wiadomości. Polecam.

lampka ledowa 3D
wszystko świetnie, warto zaufać jeśli chodzi o wykonanie. na plus także błyskawiczna wysyłka

Réponse de Plexido
En savoir plus sur les différents types d'avis.