Hele købs oplevelsen var virkelig god. Og leveringstiden blev også overholdt til punkt og prikke. Dog kunne vi måske godt have ønsket os en lidt hurtigere levering, men det er et luksus problem. Grund... Voir plus

Dårlig service. Lang svartid. Næsten umulige at få fat pånkundeservice og få svar på henvendelser. En vare udsolgt fra min ordre, og så gik alt i stå. Har rykket mange gange på mail og telefon, men få... Voir plus

Bestilte en enhjørningen kæphest til min datter i julegave. "Pakken" bestod af en tynd plastik pose, som ankom med huller... indeni havde indholdet det heldigvis hovedsageligt fint, bortset fra en lil... Voir plus

De gange vi har handlet ved Ponypiger.dk har det kun var positivt. Varerne er kommet hurtigt, intakte og forventningerne indfriet. Ved forsinkelse, er man orienteret løbende. Vi har en “ulykkelig” d... Voir plus

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Nu har jeg siden 1 november ringet på…

Nu har jeg siden 1 november ringet på det nr der er oplyst på hjemme siden , som man kan benytte man-fre 10-17, på intet tidspunkt tages telefonen. Derfor kørte jeg til adr for ponypigerne i fredages 08 november i Allerød. Ingen hjemme ej heller et skilt med navnet ponypigerne eller forretning? Har efterladt mit telefon nr hos naboen men intet hørt ???? Så bliver det svært at sige noget positivt !!!!👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿

1 novembre 2024

Overholdt ikke leveringstiden

Overholdt ikke leveringstiden der stod anført for produktet.
Stod derfor og manglede en fødselsdagsgave. Vil derfor ikke anbefale denne hjemmeside.

4 octobre 2024

Refundering og ignorering

Anbefaler ikke ponypigerne.
Levering var hurtig, men serviceminded er de ikke over mail.
Bestilte en trense, og klippede mærket af for at prøve det på min pony. Et par dage efter skriver jeg en mail og spørg om en redundering igen, da den er for lille. Trensen er hverken brugt eller det ene eller andet. KUN prøvet på. De mente ikke jeg kunne refunder igen kun fordi jeg havde klippet mærket af, som i øvrigt kan sætte på igen, og fordi posen er smidt væk, som i kalder for emballage? Når man læser jeres regler for refundering står der ellers noget helt andet. De har valgt at ignorere mig på min e-mail. Rigtig dårlig stil og lavt at synke for sølle 400kr. Det siger lidt om jer. 😊🫶🏼

25 septembre 2024

Der var hurtig levering

Der var hurtig levering, men efter 1/2 år er der fortsat ting man ikke kan få ex hovedtøj og ingen indformation hvorfor og kommer det nogensinde ?

9 août 2024