Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

I dag fik jeg min hundefoder, overraskende nok, især når deres telefon nummer ikke eksisterer og at de ikke svarer tilbage på emails🤔😯 Ærligt et meget mærkeligt måde at fremføre salg på, der er... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Giver kun 0 stjerner….. Dette firma er en total fiasko. Ved ikke hvem der styrer deres lager og pakker deres ordre, men måske de skal ansætte kvalificeret personale der kan læse! Fejl på fejl... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Tænk at drive plat med folk som holder af dyr, fy for pokker hold jer langt væk. Bestilte et akvarie med tilbehør over 3 ordre som skulle leveres fragtfrit i løbet af 2-3 dage, betalte med mobilepay.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er fint nok tilfreds men mine order men ville ønske man kunne skrive produkt anmeldelse så andre kunne høre om produkterne det drejer sig om Vitakraft til drævg hamster de gider ikke æde det. De h... Voir plus

1,7

1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

Vildledende produktpræsentation

Vildledende produktpræsentation

Købte en pose hundefoder til ca. halv pris af hvad andre tog for den. NØJAGTIG samme billede som alle andre steder, også på google adds, men istedet for 6kg (som alle andre steder) var det 1.5kg og det stod ikke i varebeskrivelsen. Til gengæld stod der heller ikke at der var tale om 6kg og derfor to stjerner

4 novembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer fra denne side!!!

Jeg købte et KW foderstativ i rustfrit stål til min hund.
Da jeg modtager produktet, kan jeg næsten ikke få det ud af kassen, og det var meget tydeligt, at det var blevet mast ned i kassen.

Desværre, var stativet så også gået i stykker på baggrund af dette, for det ene ben var tydeligvis blevet bøjet, sådan at det vippede, når jeg satte det på gulvet.
Jeg henvender mig og får sendt det retur. Jeg forklarer naturligvis kundeservice om problemet ved det første stativ. De sender mig et nyt.
Jeg får i øvrigt af vide, at hvis jeg ikke ønsker dette stativ alligevel, skal jeg selv betale for at sende det retur. Så jeg skulle betale for, at sende et produkt retur, som var gået i stykker da jeg modtog det..

Her modtager jeg så et nyt stativ, og da jeg henter det i pakkeshoppen, er der hul i kassen og det ene ben fra foderstativet, stikker ud af kassen. Derudover, mangler der en skridsikker fod til det ben, der stak ud af kassen. Måske nogen havde åbnet kassen og taget den af..?

Jeg henvender mig igen og forklarer det nye problem. Jeg beder faktisk om, at få refunderet en del af beløbet, som et lille “plaster på såret” for den lange proces. Her får jeg blot af vide, at det altså ikke er deres skyld, at jeg modtager produktet i den stand. De giver derimod GLS skylden og skriver, at de har sendt produktet afsted til mig i god tid, men at GLS så vælger at behandle produktet på den måde, ikke har noget med dem at gøre.
Jeg får ingen refundering.

Så da jeg troede, at dette forløb endelig var slut, så begynder der stille og roligt at komme rustpletter, i begge de skåle jeg har modtaget.
Jeg henvender mig igen, sender billeder af skålene, men de nægter at der er rust i. Så bliver jeg ringet op og bedt om, at sende skålene retur, så de kan sende dem videre til KW.

Der går næsten en måned, før jeg selv må henvende mig og høre, hvornår jeg kan forvente at høre nyt i sagen. Herefter får jeg blot af vide, at der er sent et nyt skåle sæt afsted til mig.

Jeg modtager skålene og de ser fine ud. Jeg fylder den ene skål med koldt drikkevand til min hund, og der går lige akkurat to dage, før der igen begynder at komme rust i skålen.

Jeg henvender mig.. igen, og her bliver jeg spurgt, om jeg har vasket skålen i opvaskemaskinen. Det har jeg ikke, men selv hvis jeg havde, så skulle der ikke komme rust på et produkt, som er rustfrit, og slet ikke, når man kun har haft det i to dage!

Gad vide, om det er derfor, at produktet er så billigt på deres shop, i forhold til andre steder?

Jeg handler i hvert fald aldrig mere her og vil heller ikke anbefale andre at gøre det!

Spild af tid!

14 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Snyder folk ,kikker på deres hjemmeside…

Snyder folk ,kikker på deres hjemmeside der står en pris 249 kr men køber du i butikke koster det fuld pris 439,både i den og den de har i Slagelse øv og det står ingen steder handler der aldrig mere.

10 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi købte ting til en hund vi troede vi…

Vi købte ting til en hund vi troede vi skulle have, men ikke fik. Indpakningen havde været åben på noget af det men var dog stadig intakt, og på trods af at vi kom tilbage med tingene to dage efter de var købt og med en kvittering blev vi nægtet at få nogen penge retur.

20 septembre 2022

Dårlige service, ingen info

Bestilte to forskellige ting. Fik kun den ene, 5 dage efter. Ringede og fik at vide at der var restordre på den, så varen var krediteret. Og så var det det. De kunne absolut ikke sende en lignende vare uden jeg skulle betale fragten, for beløbet var allerede krediteret... Men fik aldrig besked om noget på forhånd, men der lå en seddel i den pakke jeg fik, om at de ikke havde varen.
Ville ønske at der var bedre service og kommunikation. Køber aldrig derfra igen

1 septembre 2022

Køb aldrig der.

Man annoncerer på nettet med at 72l blåhvid hamsterstrøelse koster 159 kr.
Når man så kører hen i forretningen i Kastrup beder man om 200 kr.
Undskyldningen er at de er ved at lukke butikken i Kastrup.
For mig kan de lukke alt, og så tror jeg de skulle læse lidt i markedsføringsloven.
Jeg købte ikke, og kommer ikke igen. 👎😡

24 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlige systemer og dårlig service!

Dårlige systemer og dårlig service!

Jeg checkede hjemmesiden om et hundebur til bilen specifikt var på lager. Det var det.
Da jeg ankom til Kirstinehøj butikken en halv time senere var det ikke på lager. Jeg fik info fra ekspedienten at de ikke registrerer på nettet når en vare ikke er på lager.
Jeg kommer ikke til at handle der igen!
Per

10 août 2022

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! De ville ikke bytte en vare (en transportkasse) der var gået i stykker FØRSTE gang vi brugte den. Dårlige produkter og endnu dårligere service. Hold jer væk.

31 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt kundeservice.

Jeg har bestilt en vare i går, 24 timer senere modtog jeg den med posten og en super god kundebetjening pr telefon. Top service som er 5 stjerner værd.
Kan kun anbefales.

29 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligere kundeservice skal man lede længe efter

Tja, som titlen siger, så skal man lede længe efter dårligere kundeservice. Og det siger en del, for vi har handlet en god portion steder gennem årene, og få har været dårligere oplevelser end hér.

Håndtering af reklamationer siger så meget om et firma. I sær i denne tid, hvor konkurrencen er så skarp.

Kort fortalt;

Bestilt vare.

Sendt mail lige efter ordren er blevet foretaget med specifikt ønske om, at varen skal være identisk med billede, da det er ønsket. (Vi har allerede én i en anden farve, og har brug for én i hver farve.)

Alligevel modtager vi varen i forkert farve.

Kontakter Poppizoo, som i den grad mangler en kundevenlig tone i deres mail korrespondance og ikke er løsningsorienteret eller interesseret i at hjælpe.

Retur står for egen regning trods dét, at vi specifikt ønskede den afbillede vare.

PoppiZoo ender så til sidst med at skrive, at vi fik den sidste på lager. Det er noget pudsigt, at man så fortsat kan bestille netop denne vare på deres hjemmeside.

For egen regning eller ej; efter sådan en dårlig korrespondance så sender vi naturligvis varen retur, selvom fragten er tæt på varens pris.

Så må der fremover blot handles i en af de mange andre forretninger; udvalget er jo enormt, og enhver af disse vi har handlet hos før har givet os bedre kundeservice end dette.

26 juillet 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Udmærket butik i kirstinehøj

Udmærket butik i kirstinehøj, hurtig og rar betjening med venlige priser på især kattemad

Det roder dog lidt men når man har flere varer end kvm er det ikke mærkeligt

7 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke styr på hvad de sender ud

Bestilte et transportbur. Første gang jeg henter pakken har de sendt to grå bunde i stedet for en top og en bund, skriver til dem og de svarer straks og sender en ny afsted. Henter så for anden gang en pakke og denne gang har de sendt en grøn i stedet for en grå som jeg havde bestilt! Da jeg også skulle sende de første retur, magter jeg ikke reklamere over deres fejl endnu engang og skulle hente flere pakker! Så beholder den grimme farve og handler ikke her igen.

2 juillet 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke et sted jeg handler igen

Ikke et sted jeg handler igen. Havde bestil foder til min kanin. Det bliver leveret hurtigt, men til en forkert pakkeshop. Jeg henvender mig til kundeservice, men får ikke svar.

15 juin 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Service

Mine vare vare blevet afleveret til et forkert udleveringsted pga en systemfejl ,da jeg var ved at løbe tør for fodder tilbød de at levere en pakke hjemme hos mig selv, det kalder jeg god service

3 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

De fortjener ikke engang en stjerne

De fortjener ikke engang en stjerne, de snyder os og vores dyr, de laver falske reklamer, jeg går ihvertfald til forbrugerombudsmanden, held og lykke, vis jeg ikke får ret får de sig en oplevelse....

10 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

For at afslutte min oplevelse af Poppi…

For at afslutte min oplevelse af Poppi Zoo.... Pakken blev sendt til pakkeshop.... Som jeg betaler 35 kr for. En hjem levering koster 50 kr... Da jeg skal have pengene retur for min hundklipper... Trækker de 50 kr af nypris og ikke 35 kr.... Har info om at jeg skal en dif. tilbage.... Ingen reaktion fra Poppi Zoo!!!!

9 janvier 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus