Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

I dag fik jeg min hundefoder, overraskende nok, især når deres telefon nummer ikke eksisterer og at de ikke svarer tilbage på emails🤔😯 Ærligt et meget mærkeligt måde at fremføre salg på, der er... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Giver kun 0 stjerner….. Dette firma er en total fiasko. Ved ikke hvem der styrer deres lager og pakker deres ordre, men måske de skal ansætte kvalificeret personale der kan læse! Fejl på fejl... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Tænk at drive plat med folk som holder af dyr, fy for pokker hold jer langt væk. Bestilte et akvarie med tilbehør over 3 ordre som skulle leveres fragtfrit i løbet af 2-3 dage, betalte med mobilepay.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er fint nok tilfreds men mine order men ville ønske man kunne skrive produkt anmeldelse så andre kunne høre om produkterne det drejer sig om Vitakraft til drævg hamster de gider ikke æde det. De h... Voir plus

1,7

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,7

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skadet hamsterbur

Bestilte et stort hamsterbur til min søn i fødselsdags gave. Det kommer kort efter bestilling. Jeg tjekker kassen, den ser fin ud, og har buret (af plastik) ude af kassen. Det ser fint, men samler det ikke, da det er til en gave. Det blev så pakket ud i går, og meget af plastikken er så gået i stykker, og det er noget man først vil se under samlingen af buret. Ringer til butikken, nej det kunne de ikke gøre noget ved. Det var helt sikkert under transporten, og nu var der jo gået for lang tid. Der skulle så ringe en kollega tilbage til mig, da den unge pige ikke kunne tage stilling til det...de ringede ikke tilbage...
Men prøv at høre, de sender et stort bur i hårdt plast med de løse dele også i hårdt plast liggende løst inden i buret. Så det kan rutsjer rundt, buret er 75×45 cm....come on...dårlig service og dårlig indpakning...og nej jeg tror ikke på at de sender 10 om dagen/ ugen og aldrig har problemer...handler der ikke igen...

14 avril 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kundeservice + penge i klemme

Bestiller 2 stk. Surefeed til hver kr. 1099,- den 12/3.
16/3 modtager jeg 1 stk. og ringer straks til butikken kl. 10:50 for at reklamere manglende levering. Jeppe nævner at varen er udsolgt og nye kommer hjem 18. ell. 19/3 og vil blive sendt hurtigt derefter.
17/3 trækkes kr. 2198,- fra min konto til trods for at jeg kun havde modtaget den ene. Jeg ringer igen. Forklaring fra Jannik er at det ikke er samme personer der fakturerer som der pakker varerne. (Ikke et undskyld eller vi tilbagebetaler for den ene).
22/3 stadig ikke modtaget varen. Ringer og får ny forklaring om redtordre. Jeg kræver en dokumentation for mit tilgodehavende, hvilket modtages senere på mail.
26/3 ringer igen. Stadig ingen udsigt til levering. Beder om at få varen kreditteret og tilbageført min konto.
Her den 31/3 har jeg stadig ikke modtaget returpenge på min konto, hvilket vidner om sløvhed og dårlig kundeservice. Det bekræftes fra min bank at selv en registrering om overførsel fra PoppiZoo den 29/9 om aftenen ville være på min konto i dag.
IKKE en undskyldning.
IKKE en kompensation.
INGEN imødekommenhed når man ringer.
KUN forklaring om at de ikke må røre det program der kan fakturere og der ikke kommer kontorfolk før efter Påske.
(PS: anden leverandør kunne godt levere hos mig i går den 30/3).
"Far er ikke skuffet - far er vred!"
NB:
Har nu modtaget de for meget fakturerede penge og en skriftlig undskyldning!
Pengene var på kontoen med det samme!

31 mars 2021

Rigtig dårligt sted

Rigtig dårligt sted. Døde dyre, uorganiseret varer, intet pricemach imellem web og butik. Giver penge ikke tilbage ved misskøb. Dårlig kundebehandling.

Aldrig mere i Poppi zoo i Kastrup

26 mars 2021

Udløbet dyre mad sælges

Utrolig uhøflig personale

De sælger hundemad og godbidder der er udløbet og når man informere dem om det så siger de bare at de godt kan spise det

Mange Døde fisk i akvarier

(Jeg var i poppi zoo Kristinehøj)

26 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Problemfri og hurtig levering

Problemfri og hurtig levering. Mine fugle er rigtig glade for deres nye legetøj, som egentlig er præcis magen til det gamle de havde, som de havde gnavet det i stykker :)

12 mars 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligt service ringer til butikken og…

Dårligt service ringer til butikken og for fortalt jeg kan få mine penge tilbage hvis jeg har kvitteringen. Da jeg så står nede i butikken siger det så at det ikke er tilfældet og det eneste de kan gøre er at beklage det har givet forkert besked over telefon...

1 mars 2021

Utroligt dårlig service

Utroligt dårlig service, købte en kattelem med chips. Virker ikke, talte med dem og de sagde at jeg kunne sende den retur på egen regning. Skulle leve med et hul i døren til de havde fået den retur fra leverandøren, de er helt væk.

22 février 2021

Forsøgt snydt flere gange

Har nu af 3 omgange oplevet at der er en pris på varen i deres butik og en anden annonceret på nettet. Man får KUN varen til den lave pris hvis man selv opdager det inden man betaler. Den 18.02.2021 kom vi derfra med to varer vi havde betalt for meget for (igen) men butikken vil ikke give os pengene retur, og kun tage varen retur mod at udstede et tilgodebevis. Absolut sidste gang vi handler der. Der spekuleres åbentlyst i om man har kigget priserne efter på nettet.

19 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service og forkert forsendelse

Jeg har bestilt en vare og modtager en anden. Jeg kontakter dem og de skriver at varen jeg har bestilt er udsolgt og de derfor sendte en anden?? De skriver at de MÅSKE har prøvet at ringe for at sige det, hvilket jeg kan bekræfte at de ikke har. Der er langsom besvarelse og jeg har ventet mange dage på at få tilsendt returlabel, som jeg har anmodet om 3 gange nu. Jeg synes ikke at kundeservice er hjælpsom eller professionel desværre. Ikke et sted jeg handler igen

16 février 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Ubehøvlet og langsommeligt forløb

Har bestilt nogle varet som står til at være lager, ringer og taler med en der forsikre mig om de bliver afsted samme dag, dagen efter har jeg endnu ikke modtaget noget T&T, så ringer op igen, telefonen bliver nu taget af en i butikken, der fortæller højlydt jeg har ringet til butikken og hun ikke kan hjælpe, det måtte jeg jo kunne forstå?, ringer lidt senere om kommer igennem til en der, fortæller at ordren endnu ikke er afsendt, men vil blive det .... har modtaget varen, men ubehøvlet kunde service og besværligt forløb, her handler jeg ikke igen

14 février 2021

useriøs virksomhed

Jeg købte tilbage i NOVEMBER en trælegeplads til min undulat. Jeg modtager en ubrugelig varer, som fuldstændig afviger fra billedet på deres hjemmeside. Trælegepladsen var ustabil og faldt sammen ved mindste berøring. Det kan min undulat jo ikke bruge. Derudover var der lim udover det hele og store træsplinter. Jeg skriver derefter en mail til dem hvor de svarer at 'de vil kontakte leverandøren og så tager vi den derfra'. Jeg hører derefter INTET og kontakter dem selv igen i december. De svarer de ikke har hørt noget men at sælgeren ville komme forbi i løbet af ugen. Igen efter stilhed i næsten to måneder kontakter dem igen i slutningen af januar og jeg har stadig intet hørt. Nok den værste service jeg nogensinde har oplevet. Useriøs virksomhed som ignorerer sine kunder og ikke tager ansvar når de sælger ubrugelige produkter i dårlig kvalitet.

6 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig og ubehøvlet service.

Dårlig og ubehøvlet service.
Jeg købte en luftpumpe og gav 475 for den; og studsede over prisen. Der hjemme ser jeg den er nedsat til 345.
Da jeg ringede til butikken, sagde de den kun var nedsat på webshoppen. Og at jeg for at få rabatten, skulle sige det i butikken. Det er anden gang, jeg i den butik, føler mig snydt.
Farvel til Poppizoo, Kirstinehøj.

16 janvier 2021

Dårlig service

Dårlig service. Jeg købte en sele til en kat og fik meget lidt rådgivning da jeg købte den. Jeg var ikke sikker på om den ville passe og da jeg betalte sagde de heller ikke at man KUN får tilgodebevis og ikke penge retur. Så nu har jeg et tilgodebevis som jeg ikke kan bruge til noget da forretningen er temmelig dyr i forvejen. Har ikke lyst til at handle der igen.

16 décembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service og misvisende vejledning.

Kom tilfældigvis forbi Poppi Zoo igår og skulle købe en varmelære til mit Afrikanske pygmæ pindsvin. Da jeg spurgte indtil hvilken de ville anbefale mig at købe fik jeg først spørgsmålet om een var inde eller ude ? Hvilket undrede mig da de selv sælger Afrikanske pygmæ pindsvin i butikken og de skal have minimum 22-23 grader. De solgte mig en pære der skulle kunne varme pindsvinet godt i et område af buret. Da jeg kommer hjem kan man mærke varme 5 cm under pæren og ellers ikke. Jeg havde også købt en porcelænsfatning hos dem og da jeg kom hjem og satte det op virkede det ikke og jeg tænkte at det var pæren. Tig derud for at bytte pæren men den virkede så det måtte være fatningen. Den havde jeg umiddelbart ikke taget med da jeg tænkte st det var pæren. Da jeg kom anden gang til forretningen blev jeg mødt af en sød imødekommende mandlig ekspedient som fortalte at vi endelig ikke måtte røre ved glasset på pæren ( det havde den anden ekspedient ikke sagt noget om). De mente at fatningen ikke være skruet ordentlig sammen og det kunne være årsagen til at det ikke virkede.Jeg spurgte endnu engang indtil om de mente at det var den rigtige pære og det mente begge ekspedienter.
Jeg kom hjem og fik skruet fatning lidt bedre sammen og det virkede men pæren varmer ikke rigtig. Havde ellers bedt om en varmepære.

21 novembre 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus